Зашто се на крстарици не допушта критика рада форума

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dopušta se kada je lepo formulisano i na za to odredjenom mestu kao ovo - Pitanja o forumu i Predlozi za forum.

Iako, kao i svugde, postoje propusti i greške, javna rasprava je često veoma subjektivna i neminovno skrene sa pravog toka pa postane ruglo celog foruma. Zato se kritike ograničavaju na prijave administraciji umesto javnog "prozivanja":

Dopušta se kada je lepo formulisano i na za to odredjenom mestu kao ovo - Pitanja o forumu i Predlozi za forum.

Iako, kao i svugde, postoje propusti i greške, javna rasprava je često veoma subjektivna i neminovno skrene sa pravog toka pa postane ruglo celog foruma. Zato se kritike ograničavaju na prijave administraciji umesto javnog "prozivanja":
Када говориш о субјективности, забрана критике модератора крајње је субјективна!
Толико о субјективности и објективности.
Критика смета само онима који су свесни својих мана али за исте не маре.

Pčele umiru prve
112550.jpeg

Zato se kritike ograničavaju na prijave administraciji umesto javnog "prozivanja":
Ne volim i ne prijavljujem postove.Nikada!
Znači li to da sam saglasna?
Rado i bez ustručavanja bih napisala neki predlog, podržala mišljenje u vezi nepravilnosti, ako je osnovano, ali nemam volje ni živaca da pišem uzalud.

Mislim da treba da postoje teme za to, teme bez provokacija.
Nisam sujetna niti imam problem da podržim mišljenje koje se podudara sa mojim bez obzira da li se sa forumašem koji iznosi predlog slažem u drugim temama i da li mi je njegov stav simpatičan.

Ne volim i ne prijavljujem postove.Nikada!
Znači li to da sam saglasna?
Rado i bez ustručavanja bih napisala neki predlog, podržala mišljenje u vezi nepravilnosti, ako je osnovano, ali nemam volje ni živaca da pišem uzalud.

Mislim da treba da postoje teme za to, teme bez provokacija.
Nisam sujetna niti imam problem da podržim mišljenje koje se podudara sa mojim bez obzira da li se sa forumašem koji iznosi predlog slažem u drugim temama i da li mi je njegov stav simpatičan.
Bilo je toga čak i od kad sam ja ovde a čujem i mnogo slobodnija rasprava pre toga. Na kraju se svede na nenormalnu pljuvačinu.

Bilo je toga čak i od kad sam ja ovde a čujem i mnogo slobodnija rasprava pre toga. Na kraju se svede na nenormalnu pljuvačinu.
Znam.
Nužno zlo.
Nije rešenje ni u prijavama na koje se gnušam!
Ipak, treba čuti i glas forumaša.

definitivno treba čuti šta ljudi misle i šta ih muči.
Gde? :think: Mislim, gde?
Problem je izgleda naći pravi način za dobru komunikaciju.
Ciji problem? Zasto je to problem?
Komunikacija medju ravnopravnim sagovornicima je ravnopravna.
Komunikacija sa jednakijima je neravnopravna.
I to je cela mudrost.
Kome odgovara drustvo jednakijih neka lepo postuje pravila.

Poslednja izmena:
definitivno treba čuti šta ljudi misle i šta ih muči.
Tolerisanje otvoreno nacističkih izjava koje se tiču Rusije, konkretno.
Laži drugosrbijanaca, provokatora i ustaša koje nisu ničim potkrepljene ali su uperene protiv Srbije, pa prolaze.
Tolerisanje vređanja predsednika Srbije - ja kad bih tako nešto napisao o nekom drugosrbijancu sa foruma,
bio bih momentalno banovan.

И ја притиснем фамозно дугме и пријава дође до модератора који ти одговори одраааасти?
Vidiš da ipak nije 'famozno' i ne treba ga pritiskati.
Smešne su mi prijave moderatora u delu koji isti taj moderator uređuje, a prijave izvan toga su cinkarenje.

Urednik treba da prati postove i UREĐUJE, ne da nadglasava korisnike i bude nedodirljiv ako je već prihvatio da se zanima na taj način.

Vidiš da ipak nije 'famozno' i ne treba ga pritiskati.
Smešne su mi prijave moderatora u delu koji isti taj moderator uređuje, a prijave izvan toga su cinkarenje.

Urednik treba da prati postove i UREĐUJE, ne da nadglasava korisnike i bude nedodirljiv ako je već prihvatio da se zanima na taj način.
Generalno, ako je prijava protiv moderatora, onda moderator treba da prosledi prijavu nekom od supera ili adminu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back