Zasto se momci plase da pridju devojkama?!

Meni je lako(lakse)Ne trpim fenseraju i nekako su mi ruzne sve te nalickane lutkice.Vise volim punkerke i goticarke.Najvise se druzim sa takvima.Sponzorstvo je invidualna stvar ali sam siguran da sve te alternativne devojke pre ce samnom na ulici da piju pivo iz flase nego uci u neka extra kola sa nekim tipom.A i generalno su lepse sve te koje se alternativno oblace.A i nekako drugacije gledaju na svet tako da su i mnogo interesantnije!
Naravno da i tu ima uobrazenih ali sam gotovo siguran da bilo kojoj da sam prisao(na svirci,ispred skc,u parku)da me nije odjebala poput:"sta mi se obracas?ne vidis da sam na nivou"
Mozda nisam potpuno objektivan ali to je moje iskustvo...

difrent from others...:
Meni je lako(lakse)Ne trpim fenseraju i nekako su mi ruzne sve te nalickane lutkice.Vise volim punkerke i goticarke.Najvise se druzim sa takvima.Sponzorstvo je invidualna stvar ali sam siguran da sve te alternativne devojke pre ce samnom na ulici da piju pivo iz flase nego uci u neka extra kola sa nekim tipom.A i generalno su lepse sve te koje se alternativno oblace.A i nekako drugacije gledaju na svet tako da su i mnogo interesantnije!
Naravno da i tu ima uobrazenih ali sam gotovo siguran da bilo kojoj da sam prisao(na svirci,ispred skc,u parku)da me nije odjebala poput:"sta mi se obracas?ne vidis da sam na nivou"
Mozda nisam potpuno objektivan ali to je moje iskustvo...
Uh brate ... ja slusam metal ... i ok sve te alternativne devojke i slicna sranja ... ali ja hocu da sam sa osobom u vezi a ne sa maskom koju je klinka izmislila i stavila sebi na lice da bi bila faca ... mrzim osobe koje kukaju kako ce se ubiti ... evo juce sam rekao nekoj klinki (( goticarki ) koja je srala kako ce da se ubije, kako njen zivot nema smisla ( tip je ostavio ) i kako je svemu kraj ( inace 93 godiste )) da skoci sa mosta, i da se stvarno ubije, cak sam joj ponudi i noz koji moj drugar uvek nosi sa sobom ... naravno da nije nista uradila, jer to je detinjasta maska koju ona ( one ) fura da bi privukla paznju svih ... Ali sam za to da cu pre da sedim sa devojom na plocniku i da pijemo pivo u 4 sata ujutru i da smo zagrljeni tu i gledamo u nebo/zgrade/pod/jedno drugo i da je super kao osoba i da moze da me nasmeje nego li sa nekom namontiranom fenserkom koja ne sme da popije casu piva pre drustvom, ali kada je sama mala poteze rakiju i slicno.

:) ... da li sam veliki, ili velik' to mogu da prosude ljudi iz moje blizine ( i oni koji su me videli ) ... a sada ozbiljno kontam da se ovo "veliki" odnosilo na deo mog nick-a ... haha, moronu, nisam izabrao nick da bi ispalo da sam ja veliki, ili ogroman, ili da se to odnosi na velicinu mog organa ... to je pesma od Primusa ( za koji se kladim da nikada nisi cuo ... ali dobro Grand je ipak glavna emisija u srbiji ).

A to aludiranje da sam ja hteo da ispadnem faca jer sam rekao da slusam metal i pijem pivo ... :) ... ne budi smesan.

Mala je glupa klinkica koja hoce da privuce paznju,i da je drugi sazaljevaju, osoba koja sama sebe sazaljeva ne treba da zivi.

Nose masku i ove koje su gotičarke, pankerke, ali isto tako i feserke, japijevke - sve su to, najčešće, maske. Samo što je fenserkama maska "ja sam popularna, nedostižna, može da me ima samo onaj sa parama..." , japijevkama "toliko sam uspešna da me se muškarci plaše", za gotičarke i pankerke ste već opisali.

Big Brown Beaver:
:) ... da li sam veliki, ili velik' to mogu da prosude ljudi iz moje blizine ( i oni koji su me videli ) ... a sada ozbiljno kontam da se ovo "veliki" odnosilo na deo mog nick-a ... haha, moronu, nisam izabrao nick da bi ispalo da sam ja veliki, ili ogroman, ili da se to odnosi na velicinu mog organa ... to je pesma od Primusa ( za koji se kladim da nikada nisi cuo ... ali dobro Grand je ipak glavna emisija u srbiji ).

A to aludiranje da sam ja hteo da ispadnem faca jer sam rekao da slusam metal i pijem pivo ... :) ... ne budi smesan.

Mala je glupa klinkica koja hoce da privuce paznju,i da je drugi sazaljevaju, osoba koja sama sebe sazaljeva ne treba da zivi.
....Veliki, zabole mene šta si ti mislio,ja sam preveo tvoju prvu reč iz avatara....
....a ovo gore crveno ćeš reći njenim roditeljima kada je budu sahranili...
....a probaj da ne koristiš vulgarne izraze kao "moron"....
...toliko od mene..
...i produži dalje veliki....

Mala se NIKADA nece ubiti ... zasto? Jer je ona varala tog momka stalno ... sta je ocekivala da ga tretira kao smece i da on to trpi? To je samo jedno glupo dete koje sere ...

Shvatam ja tebe, briga da zaista ne skoci, ili nesto tako ... ok stoji, ima dece koja imaju teske probleme, i koja nalaze izlaz ( mada to nije nikakav izlaz ) u smrti ...

Kao sto sam napisao na jednoj temi u ogranku "Sabac" ... Judas Priest, pesma you've got another thing coming ... pocetak ide ovako "One life, I'm gonna live it up" ... ljudi treba da se vode tom recenicom ...

Back