kvalitet88
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Kad mogu sve to da rade i bez polaganja crkvi ili matičaru računa o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nevjerujem ti na riječZato sto su stvoreni da se vancavaju.
A zašto se daje prstenje i zašto se ne pravi jagnjetina i zabava i kad nije vjenčanje ili praznik zvaničniDa bi se pravila šatra, da bi se krkalo, pilo, napilo i ludovalo!
Zato što je to... cool!
a djeca tvrdis da ne mogu da se prave i hrane ako se nije vjencavao roditeljzbog samoce ili dece
Zato sto su stvoreni da se vancavaju.
nevjerujem ti na riječ
a djeca tvrdis da ne mogu da se prave i hrane ako se nije vjencavao roditelj
Da bi cale po selu mogao da prica kako je ozenio sina, i da bi mladozenjin mladji burazer mogao da muva deveruse.
ne mogu, ovde se potpisuje i mora se pridrzavaju pravilaKad mogu sve to da rade i bez polaganja crkvi ili matičaru računa o tome
Ja nemam drugo objasnjenje.
Brak jeste prevazidjen.. i zasto bi neko rizikovao.
A opstao je i opstaje...
Mora biti da je to duboko ukorenjeno u ljudskoj prirodi![]()
Sto znaci rijec deverusa? Ja inace ne znam ni sto znaci zaova, i te titule narodne, totalno sam neupucen, pa pastorka, sto je pastorka to je za neme spansko selo.Da bi cale po selu mogao da prica kako je ozenio sina, i da bi mladozenjin mladji burazer mogao da muva deveruse.
Sto znaci rijec deverusa? Ja inace ne znam ni sto znaci zaova, i te titule narodne, totalno sam neupucen, pa pastorka, sto je pastorka to je za neme spansko selo.
Više radi ovoga drugog, ali ne zanima me to, zanima me zašto se vjenčavaju. A ne smeta da saznam što je svekar, to mi nikad nije bilo jasno... i koji je k*urac to STARI SVAT, što je on to...A jel si ti ovde zbog vencavanja il da te ucimo sta je shurnjaja, shurak, svekrva, tast, dever?