Zašto se krije da je 1988. u Velikoj piramidi u Gizi pronađen vanzemaljac?

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Egipatski časopis Rose al-Yusuf je u martu 2000. godine objavio neobičan članak o vanzemaljcu otkrivenom u Velikoj piramidi u Gizi.

mumija.jpg

Opširnije ovde:

http://webtribune.rs/zasto-se-krije...izi-pronaden-vanzemaljac-u-kristalnom-kovcegu

Ne kažem da jeste ili nije, samo se pitam. Šta vi mislite?

ni svojim ocima neverujes?

Ovoga sam video. Ne piše se "neverujes" nego "ne veruješ", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku.

- - - - - - - - - -

Ja mislim da je vanzemaljac odleteo kući jer se smorio kad je video koliko smo glupi.

Ha ha ha, i meni se čini...

Iebiga, greši čovek, nisam ja od vaše elite koja zna čak i da je Zemlja ravna.... :mrgreen:

Ta "elita" koja zna sve tajne, među njima i tu da je Zemlja ravna, su isti oni koji prave sranja na planeti, nismo mi ta "elita", ne daj Bože.
Zna se ko čuva te vekovne tajne, to javno i priznaju: masoni, templari, kao i ostale njima bratske tajne skupine.
Ne izvrći Sizife.

Ma, vanzemaljac, važi :roll:
Bolje da se istražuje otkud onolike piramide u Bosni i među njima najveća i najstarija na svetu.
Ispod piramida tuneli.
Ta priča menja istoriju totalno, zato je u zapećku...

Bolje da se ispita otkud piramide u Egiptu kad su bile u Bosni ili u Makedoniji, sad ne drzite me za rec, ni ja sve ne mogu da znam.

vanzemaljci ne postoje. Ako i dodje vreme da se pojavi nesto znajte da su to demoni. Postoje djavoli, i nije nemoguce na njkih nal;eteti i da vas muce ali to uglavnom one koji nemaju pravu veru u sebi

Demoni i đavoli napadaju samo vernike, a beže od onih koji ne veruju u njih. Eto leka. Ne budite vernik i neće vas napadati nikakvi demoni ili đavoli. Gledao sam jedan film u kome su nordijski bogovi napadali i proveravali veru nordijskoh pagana na jednom brodu iz vremena Vikinga, čija je posada bila poluhrišćanska i polupaganska. Nijedan hrišćanin ih nije čak ni video. Znači ne pripadate nijednoj crkvi, niste vernik, i nikakvi demoni i đavoli vas neće napadati i proveravati vašu veru. Pametnom dovoljno. A to da ne postoje vanzemaljci je teška nebuloza. Tvrdnja da život sam po sebi nije kosmički fenomen, već privilegija jedne planete, koja se nalazi na rubu jedne beznačajne galaksije. Teška nebuloza. Odavno je dokazano da Zemlja nije centar svemira. Samim tim sve nebuloze iz Gilgameša (iz koga su neki delovi prepisani u Bibliju), Biblije (iz koje su neki delovi prepisani u Kuran) i Kurana padaju u vodu. Tačka.

- - - - - - - - - -

Evo ga ovaj iz Gize

mumija.jpg

Iz Gize ili iz Pize?

- - - - - - - - - -

Pa te bosanske su valjda napravili vanzemaljci, zar ne? :lol:

Sve piramide su napravili vanzemaljci. Bez šale.

- - - - - - - - - -

Bolje da se ispita otkud piramide u Egiptu kad su bile u Bosni ili u Makedoniji, sad ne drzite me za rec, ni ja sve ne mogu da znam.

A kako to može da se zna?

Back