Zasto se jos uvek koriste fiksni telefoni?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo takodje ne razumem.Moze pojasnjenje?Znam da to kazu ali ne shvatam.Nekada je fiksni bio novotarija i kao svaka novotarija pretpostavljam papreno skup prikljucak,aparat.Ali to je bas daleka proslost,od tad se promenilo mnogo toga.

mnogi matori cuvaju razne gluposti i za njih je odjava telefona ravna gubitku tih para koliko je uvodjenje kostalo

a kostalo je 3 000 maraka

drugacije razmisljamo mi mladji , toliko je kostalo , sad ne vredi nista , oni to ne shvataju tako

mnogi matori cuvaju razne gluposti i za njih je odjava telefona ravna gubitku tih para koliko je uvodjenje kostalo

a kostalo je 3 000 maraka

drugacije razmisljamo mi mladji , toliko je kostalo , sad ne vredi nista , oni to ne shvataju tako

Racune i dokumenta treba cuvati,to je pametno jer nadlezni umeju da napakuju kako "nije placeno" i ako nemas potvrde moras retroaktivno platiti.Ali da,obicno cuvaju druge gluposti potpuno nepotrebne,to stoji.

Stvarno?Previse.Pola od te cifre negde bilo bi danas u evrima.Samo tada nije bilo niceg drugog,danas fiksni spada u hipstersku pricu.Praistorija.

Hvala na pojasnjenju.Gledam na to kao svaka mlada osoba - ako zelis nesto vredno da kupis to je nesto cija vrednost uvek postoji.Ne nesto cija je prolazna.
Oni nemaju nista od toga koliko je nekad nesto kostalo,to je samo zanimljiv podatak.

Ovo takodje ne razumem.Moze pojasnjenje?Znam da to kazu ali ne shvatam.Nekada je fiksni bio novotarija i kao svaka novotarija pretpostavljam papreno skup prikljucak,aparat.Ali to je bas daleka proslost,od tad se promenilo mnogo toga.

jeste se promenilo , mladji to shvataju .

ali stariji tesko prihvataju novotarije ,mobilni jos nisu prihvatili a kamoli viber

oni misle da je fiksni i sad 3 hilj maraka, koliko su platili, a ne 50 evra.

a recimo vip , mozda i ostali sad imaju , za 1000 din neograniceno pricas,

mozes razgovarati mesec dana non stop = 1 hilj din

ali stariji tesko prihvataju novotarije ,mobilni jos nisu prihvatili a kamoli viber

Ma kakvih 50 evra. Uvođenje je ovde 1 km. To je 60 dinara. Telefona koliko hoćeš za 30-40 evra.

Ne treba im vajber niti bilo sta od dodataka.Mogu samo za pozive da koriste.Sigurni su i to ne shvatam,kako ne kapiraju da im je prakticno.Ne moraju uopste stalno da koriste ali da imaju uz sebe ako zatreba da.

O tome mogu da se informisu uzivo.Nema potrebe da misle na taj nacin.

U Srbiji postoje razne promocije mobilnih operatera.Mogu da pricaju van mreze/u mrezi satima i danima,nema sanse da potrose sve.

Back