Zašto se dozvoljava vređanje na forumu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bezimeni1

Domaćin
Poruka
3.661
Неки члан одавно из неког разлога има пик на мене и повремено ме вређа. Знам и зашто, јер наизглед делујем као лака мета за то. Ја њега ама баш никад не прозивам нити било шта пишем о њему, тотално ми је небитан али он из неког разлога мисли да је битан. Јуче се десило његово вређање упућено мени. Ја му данас узвраћам финијим и аргументованијим речником. То ми је било обрисано, у реду. Кренуо сам онда и ја да пријавим његово вређање кад се већ тако играмо, кад испада да модератори не могу да обришу његов пост јер је написан јуче???! На крају опет њему нешто одговорим да не остане његов пост тек тако без икакве реакције, апсолутно индиректно и без икаквог личног вређања, са максималном аргументацијом, да би ми малопре опет и то било обрисано. Ја сам сад опет пријавио његов пост и написао да ако модератори већ немају моћ да обришу нечији пост "јер је писан јуче" да га онда банују, шта друго онда да се ради? Вређање се мора санкционисати како год, или личним реаговањем или да реагују модератори.

Јел овде могу неки да вређају без икаквих последица? Постоје ли овде заштићени?

Niko nije zašticen i vredjanja se ne dozvoljavaju ..Post o kome si pisao sam obrisala i još par postova
Tebe molim da javno ne komentarišeš nikoga vec da prijavljuješ.
Ukoliko moderator ne reši adekvatno prijavu, prijavi supermoderatoru na pp da proveri prijavu
Nije potrebno da otvaraš temu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back