Zasto se Demokrate plase novih izbora?

Sumadija.4.Ever

Zainteresovan član
Poruka
123
Zasto se Demokrate plase novih izbora? Zasto pro-demokratski forumasi pisu, da je sada sve gotovo, da se vracamo natrag u 90ih itd. , pa jedino sto se moze desiti su novi izbori?

Zasto je ocigledno svim demokratima jasno, ako slede novi izbori, da cu radikali da pobede?

Zasto se vice za nove demonstracije, ako vecina naroda podrzava bas upravo radikale i DSS?

Zar nije demokratsko, da se posle trimesecne farse ponovo glasa, pa ko pobediti neka vodi?

Nije demokratija, ako jedna manjina ima pretenzije da nadvlada vecinu. To vazi za radikale i za samonazvane demokrate. Samo novi izbroi mogu staviti jasnu tacku.

Neka vodi, za koga narod glasa. Smrt onima, koji silom zele vladati.

Sumadija.4.Ever:
Zasto se Demokrate plase novih izbora? Zasto pro-demokratski forumasi pisu, da je sada sve gotovo, da se vracamo natrag u 90ih itd. , pa jedino sto se moze desiti su novi izbori?

Zasto je ocigledno svim demokratima jasno, ako slede novi izbori, da cu radikali da pobede?

Zasto se vice za nove demonstracije, ako vecina naroda podrzava bas upravo radikale i DSS?

Zar nije demokratsko, da posle trimesecne farse, se ponovo glasa, pa ko pobediti neka vodi?

Nije demokratija, ako jedna manjina ima pretenzije da nadvlada vecinu. To vazi za radikale i za samonazvane demokrate. Samo novi izbroi mogu staviti jasnu tacku.

Они који хоће да у овој ситуацији још и демонстрирају само желе да изазову по сваку цену неке НЕРЕДЕ. Страним трупама треба повод да би ушле у Србију!
А они су ти који ће за кинту од Чекуа и шиптарске мафије ту ствар да одраде заједно са ДС-ом... па није случајно оно ђубре шпијунско из Отпора члан посланичког клуба ДС-а у Парламенту.

Само треба бити присебан и не дозволити да се налети на било какве провокације.

Sumadija.4.Ever:

Zar nije demokratsko, da posle trimesecne farse, se ponovo glasa, pa ko pobediti neka vodi?

A tebi su ocigledno isparenja po svapskim klonjama koje patriotski ribas pomutila pamet :-( kad ce odmor da dodjes malo u otadzbinu na svez vazduh i da se pokazes komsijama a i da obnovis padeze :-D

Mangup:
Koliko paranoje i bolesnika ovde majko mila....eremita predvodnik :roll:
Cuj strane trupe u Srbiji... :roll: get a life :roll:

Могао си ово да напишеш под својим правим ником, али без обзира ћу овако сачувати - да би могао да ти ?)=(#$/%&#?) по списку после извесног времена .

eremita:
Могао си ово да напишеш под својим правим ником, али без обзира ћу овако сачувати - да би могао да ти ?)=(#$/%&#?) по списку после извесног времена .

I ja sam ga prijavijo, smesni su mi ti primitivci, kad otvoris temu bilo koju, osecaju se uvredeni i moraju da vredaju, ali slabo im ide :smile:

Moram svim tim felalistima itd. saopstiti: Vi me samo zasmejavate koliko ste primitivni :lol:
(Da li su to posledice droge i dilera Gej17+ ? ;) )

Ipak mislim da ce DS i DSS formirati vladu ili bar tako zelim.Tako da ce politicki barometar biti formiran uz nadzor skupstine.Na ovakav nacin bi se doslo i do sredine kako u politickim ciljevima sve tri vodece stranke i to bez podele na nazadne i napredne snage na politickoj sceni, tako i na konacnom izmirenju i postavljanju zajednickih i jedinstvenih nacionalnih interesa, i valjda bi tada Srbija isla putem naprednih vrednosti, ako ne onda bi sve to morali odraditi novi izbori.

Obersturmfuehrer:
ja sam primetio da eremita cesto "predaje" o guzicama, pederima, go*nima...
sta li onda to znaci?

Dobro, ****** su poseban slucaj, mora se iz politickih razloga govoriti o njima (Tadic, Gej17+ organization, B92-Gey-radio itd.) , ali ko sta ima u gacama illi ispod :lol: je druga prica i za neke zaista privatni problem, veci cak od svih politickih problema Srbije, zato takvi stalno moraju da ometaju teme na politickom forumu sa njihovim se(x)ksualnim problemima.

BlackMusician73:
Nema potrebe da ti zastupaš eremitu ovde, ume on to i sam. Sem ako ti nemaš iskustva sa erekcionim problemima pa hoćeš da mu pomogneš. Nego eremita, je li peče?

Ако то питаш зато што тебе пече док гуташ - саветујем ти да се обратиш оном учеснику др-коки - он обожава такве случајеве као што си ти. :lol: :lol: :lol:

Obersturmfuehrer:
vidim od rasprave ce izgleda biti ozbiljna tema....

I problem je očigledno ozbiljan. ****š srpskog junaka bez puške...

Nego, Šumadinac vidim ja o čemu se radi i zašto si se toliko uzrujeo oko eremitinog ćorka.
Sad kad ovaj pomenu eremitine homoseksualne sklonosti shvatam da nije eremita taj kome treba pomoć nego ti. Kakva je to ljubav bez sexa. Molio bih da neki stručnjak pomogne mladom bračnom paru, a ako ima neki LDPovac da ih ubaci na listu za brak. Prvi u Srbiji ima da budete, toliko ste dragi.

Back