Зашто се често закључавају неке теме?

teme se automatski zakljucavaju posle mislim ako se dobro secam mesec dana neaktivnosti.

otvori novu ako nesto zelis da kazes na odredjenu temu
besmisleno je pisati tamo gde niko vise ne pise.
Али ова тема о присутности је отворена синоћ,и већ је закључана.
Надам се да ће онај који је закључао ту тему видети ово.
https://forum.krstarica.com/threads/prisutnost.947124/

Poslednja izmena:
Зашто многе теме после неког времена буду закључане?
Конкретно,за тему Присутност,хтео сам нешто да напишем,али сте већ закључали тему.
Занима ме зашто је то тако.
Tema je zakljucana uz dodatno obrazlozenje jer je o nevidljivom modu moderatora vec pricano
posebno sto taj mod ne sprecava korisnike da posalju pp moderatoru sa pitanjem, predlogom ili sugestijom
na koje ce dobiti odgovor kada modereator bude prisutan na forumu

Pogledao sam o cemu se radi pa i ja imam jedno pitanje.
Vidi li ko od tih zk-ova,superzk-ova i jos visihzk-ova kada ja u pp sa nekim forumasem nekom moderatoru opsujem majku?
Не би требало. Осим ако неко из преписке не пријави тако нешто.

Остаје проблем приватности на коју се форум обавезује опцијом да се закључа профил а која је превара у смислу да та приватност не важи у случају модератора.

Дакле ако некоме дајете могућност приватности у обавези сте да нагласите да није потпуна приватност.

Писебно када се узме у обзир ко све и како постаје модератор.
То је обмањивање нових корисника и давање могућности некоректним модераторима привилегије које злоупотребљавају.

Ако не желите то да промените, обавезни сте да бар нове кориснике обавестите о томе.

Да се дода у правилник да је приватност могућа само ограничено.

Upravo je tako. Potrebno je malo više kuture u međusobnoj komunikaciji.
Psovke nisu ni poželjne ni potrebne.
Слажем се, али то није тема.

Закључавање оваквих тема, не дозвољавање да се одговори(и то пристојно) оставља још гори утисак, јер делује да сте свесни проблема а да га намерно прикривате.

Tema je zaključana, prema mojoj pretpostavci, zato što se problem koji se navodi u uvodnom postu pomenute teme ne može rešiti i svaka diskusija o tome suvišna je. Ne iznosim stav da li sam protiv ili za predlog Neprilagodjene.
Мислим да је други разлог у питању.
Иначе,познат ми је Ваш став.

Poslednja izmena:
Tema je zakljucana uz dodatno obrazlozenje jer je o nevidljivom modu moderatora vec pricano
posebno sto taj mod ne sprecava korisnike da posalju pp moderatoru sa pitanjem, predlogom ili sugestijom
na koje ce dobiti odgovor kada modereator bude prisutan na forumu
Да ли је истина да модератори могу да виде присутност осталих чланова,иако су је сакрили?

Истина је.
Чак и јавно коментаришу ко прати коју тему, да ли је на пп у датом моменту или уређује детаље налога..
true+power.jpg

Back