Zašto preferirate offline/online status na forumu ?

Ta ugašena lampica je nešto kao zasjeda . Taman repliciraš forumašici a ona iskoči iz zasjede .
A tu li si , nanu ti naninu . Sad ćeš da vidiš čija majka crnu vunu prede pa udri velikim slovima
i mrgodnim smajlijima .:evil::eek::tease::thumbdown::ljutko::azdaja:

:lol:

- - - - - - - - - -

ma krijem se od raspomamljenih forumashica...chim spaze onlajn prisustvo troluju mi inboks :(

:lol:

- - - - - - - - - -

E, to se i meni dešava :zcepanje:
foliram se da sam tu, pa me ksrta izloguje :rotf:

:mazi:

Kada sam na forumu uvek ,,svetlim" i strašno ste mi smešni svi vi koji gasite lampicu da se ne bi ostavio trag tipa čije profile gledate...Msm, boli me uvo, ako mi se ide na nečiji profil-ja odem, pa neka vidi da sam bila, kakve to ima veze.

Aaa, tako znači, ja o tome nisam obaveštena :lol:
Inače, imam da izjavim za dnevnik da sam to malo profila ovde slučajno posetila - promašivši temu i kliknuvši na njihov nik :lol:
A šta reći o ugašenima... Sarvaš je to fino objasnio.. :zcepanje:

Evo i ja malo da 'svetlim', dosadilo mi više da budem uvek 'inkognito'.
-------------------------

Zbog čega ne želite da budete viđeni kada ste, i koliko ste online na forumu ?

Zato što mi je još odavno dosadila ekipa nekih ljiberaških polupismenih brabonjaka koja sa pdf. Politika doskače na skoro svaku temu da mi se grupno nakači na postove i replikuju zlonamernim glupostima čak i onda kad me mrzi da razgovaram sa budalama.

pa i mene al ajde :lol:
misim dobro sad smo kulji pa nam nije bitno, al isprva nam je bilo vrlo vrlo bitno

- - - - - - - - - -

Zato što mi je još odavno dosadila ekipa nekih ljiberaških polupismenih brabonjaka koja sa pdf. Politika doskače na skoro svaku temu da mi se grupno nakači na postove i replikuju zlonamernim glupostima čak i onda kad me mrzi da razgovaram sa budalama.

brate kad vim ovaj avatar odma mi pripadne muka jer dobijem asocijaciju na jednu bivšu motku

Back