Zašto preferirate offline/online status na forumu ?

Evo i ja malo da 'svetlim', dosadilo mi više da budem uvek 'inkognito'.
-------------------------

Zbog čega ne želite da budete viđeni kada ste, i koliko ste online na forumu ?

Na starom profilu bila sam ofline. Kako sam došla na forum tako sam namestila da mogu inkognito da bazam po forumu.
Sad mi je potpuno svejedno, niti obraćam pažnju, niti verujem da posle x godina iko ikome gviri u profil, osim slučajno kad greškom klikne na nik umesto na temu, ili da neko prati koliko je ko na forumu ili šta već.
Verovatno kako je svima u startu podešeno, tako je ostalo. Ne bih tu tražila dublje razloge.

dao sam link, nije uopšte dugačak tekst, niti je komplikovan,
neće ti opteretiti ganglije pred spavanje

Тек сад капирам да си мислио само на свој пост. Ја мислила да хоћеш целу тему да излистам...

Да. Слажем се. Треба да буду видљиви.

Na starom profilu bila sam ofline. Kako sam došla na forum tako sam namestila da mogu inkognito da bazam po forumu.
Sad mi je potpuno svejedno, niti obraćam pažnju, niti verujem da posle x godina iko ikome gviri u profil, osim slučajno kad greškom klikne na nik umesto na temu, ili da neko prati koliko je ko na forumu ili šta već.
Verovatno kako je svima u startu podešeno, tako je ostalo. Ne bih tu tražila dublje razloge.

razumem za nas 'obične korisnike' ali šta se dešava sa onima koji to nisu ? :think:

Тек сад капирам да си мислио само на свој пост. Ја мислила да хоћеш целу тему да излистам...

Да. Слажем се. Треба да буду видљиви.

ma kakva cela tema, dao sam fokusiran link pa na osnovu toga
zar bi trebalo da tako nešto bude u zapećku i samo na uvid onima kojima to znaju

ne, samo pravim svojevrsni osvrt, zaboravljenog forumskog značaja, na šta bi svi možda trebali da obratimo pažnju

Back