Zasto policija ne hapsi ljude koji su streljali Olivera Ivanovica, a hapsi studente?

Zasto policija i Tuzilastvo u teroristicko-mafijaskom sistemu ne hapsi ljude koji su streljali Olivera Ivanovica, ali zato hapsi i prebija glave, ruke i noge srpskim studentima? :think:

Sta kaze Informer o tome, imaju li nasi SNSovci informacije o tome? :think:
1000-ZASTO-1000-ZATO-cirilica_slika_XL_34387857.jpg

Можеш ли да појасниш и образложиш свој пост?
sve jasno
imas u izvestaju nase sluzbe da je privatnim avionom za london "neko" vazan odleteo mimo svih policijskih kontrola
cak je i brkic pisao o tome a brkic nije budala kako neki misle

ako ti mislis da je milosevic ubijao svoje neprijatelje, ili da vucic to radi, ili da mi srbi oragnizujemo i ubijamo bivseg premijera, problem samo mi imamo sto nemamo mozga.

sve jasno
imas u izvestaju nase sluzbe da je privatnim avionom za london "neko" vazan odleteo mimo svih policijskih kontrola
cak je i brkic pisao o tome a brkic nije budala kako neki misle

ako ti mislis da je milosevic ubijao svoje neprijatelje, ili da vucic to radi, ili da mi srbi oragnizujemo i ubijamo bivseg premijera, problem samo mi imamo sto nemamo mozga.

Све јасно?

Морам признати да мени ништа није јасно.

У ком извештају? Да ли је тај извештај доступан јавности негде на нету?

Ко је то "неко" ко је важан мимо процедура и када ишао за Лондон?

То што је Бркић писао, можеш ли да нам даш линк да читамо?

Мислим да Милошевић јесте убијао своје противнике. Стамболић. Четири функционера СПО, када је мета био Драшковић. Па, атентат у Будви. Па Ћурувија.

Ако имаш другачија сазнања, молим те да их поделиш са нама, а не да пишеш "све јасно", па да по томе "све јасно" испадне да је свима све јасно, а ништа што си написао, за сада, није јасно, мада, верујем да можеш да појасниш.

Све јасно?

Морам признати да мени ништа није јасно.

У ком извештају? Да ли је тај извештај доступан јавности негде на нету?

Ко је то "неко" ко је важан мимо процедура и када ишао за Лондон?

То што је Бркић писао, можеш ли да нам даш линк да читамо?

Мислим да Милошевић јесте убијао своје противнике. Стамболић. Четири функционера СПО, када је мета био Драшковић. Па, атентат у Будви. Па Ћурувија.

Ако имаш другачија сазнања, молим те да их поделиш са нама, а не да пишеш "све јасно", па да по томе "све јасно" испадне да је свима све јасно, а ништа што си написао, за сада, није јасно, мада, верујем да можеш да појасниш.
znaci ti bi voleo da lajem van zvanicnih kanala?
svako veruje u ono sto misli da je ispravno.

ako mislis da je neka ekipa basibozuka iz ili van drzave u stanju da lividira nekog politicara bilo kog kalibra, onda smo ti i ja na suprotnim polovima misli. da bi likvidirao nekog politcara moras da imas coyones do zemlje i da imas tako dobru zastitu kao retko ko.

znaci ostaje neko spolja, kao uvek u nasoj istoriji sto se radilo da domacinu crkne krava kad je mislio da je pametan. zasto i kako, da li solo ili uz kvisling logistiku iznutra, mozemo da razglabamo uz litre vina i rakije, nikako ovde.

avion za london nije nikakva mistifikacija, mediji su to objavili, kada su "demokratski" zapadnjaci odmah po mafijaskom sistemu ubice najvecim vencem okitili za ubistvo vucica. on im je vratio bia merom kako i treba. ko je bio u avionu, pojma nemam nit me zanima, ali jako retko sumnjam u nalaze obavestajnih sluzbi kad rade na ozbiljnim stavrima.

skoro nikad.

Zasto policija i Tuzilastvo u teroristicko-mafijaskom sistemu ne hapsi ljude koji su streljali Olivera Ivanovica, ali zato hapsi i prebija glave, ruke i noge srpskim studentima? :think:

Sta kaze Informer o tome, imaju li nasi SNSovci informacije o tome? :think:

Zato sto su po zandarme i vlast opasniji studenti koji ne zele da budu poput ovih zandarma i ove vlasti nego teroristi i kriminalci.

Sve je relativno, moj Alberte.
Tebi i meni je nesto logicno, gospodi koja se uhlebila u nesretni nam rezim je normalno nesto sasvim deseto.

I to je ta cuvena podela Srba.
Mi smo Srbi i jedni i drugi, ali izmedju nas je veca razlika nego izmedju nekog neadertalca i homo sapiensa.

Nije da su oni hteli da biju vec moraju da biju da bi sacuvali svet ciji su deo.
To je sto je meni njihov svet nakaradan, zlurad, podmukao i kriminalan, to je vec moja stvar. Oni taj isti svet vide kompletno drugacije.

I zato izmedju "ove" i "one" strane vise diskusije nema. Tas ce otici na jednu ili na drugu stranu. Na zalost...ali njihov pad ne podrazumeva pad sa funkcije vec otkrivanje ko zna kakvih marifetluka...

I zato biju.

Britanci s ovoim nemaju veze. Ako ti je do tih priča imaš Teorije zavere.
Pre nego što je ubijen, sam Oliver je izjavio da se (parafraziram) "Srbi na severu Kosova više plaše srpskih kriminalaca nego Albanaca".

Ta izjava plus otvorena borba protiv krimosa koji su sarađivali sa vlašću u Beogradu ga je i koštala života.

Pre nego što je ubijen, sam Oliver je izjavio da se (parafraziram) "Srbi na severu Kosova više plaše srpskih kriminalaca nego Albanaca".

Ta izjava plus otvorena borba protiv krimosa koji su sarađivali sa vlašću u Beogradu ga je i koštala života.
i ti me nekad zaista impresioniras
to sto je neko rekao koga se plasi ne znaci da ce taj da ga ubije.

ubija onaj ne zbog reci vec zbog delovanja. i to ne uskog delovanja, vec sireg, na planu crkavanja krave kao opomena nekome drugom sta moze da mu napravi ako se dzilita. oliver je kolateral opomene vucicu. sabiraj sta je sve uradio posle ubistva pa ce ti se samo kazati.

ne verujes, gledaj politicka ubistva u juznoj americi pa uci ko je stajao iza njih.
ako to rade tamo, sta tek rade ovde gde je lonac koji moze da eksplodira.

i ti me nekad zaista impresioniras
to sto je neko rekao koga se plasi ne znaci da ce taj da ga ubije.

ubija onaj ne zbog reci vec zbog delovanja. i to ne uskog delovanja, vec sireg, na planu crkavnja krave kao opomena nekome drugom sta moze da mu napravi ako se dzilita.
Oliver nikome nije smetao osim krimosima na Kosovu i u Beogradu.

Oliver nikome nije smetao osim krimosima na Kosovu i u Beogradu.
opet.
zamisli neki forumas smeta forumu a ne znate kako da ga se resite. forumas koji se zamerio svima. a najvise peri miki i paji debilima. i kada ga ubijete reci cete upitno, pa ko ga je ubio nego mika paja ili pera.

mika paja ili pera se krste i ovde uz winkove igraju kazacok sto toga nema vise da ih yebe, a vi se cerekate u sebi.

sad zameni forum svetskim mafijasima koji postavljanjem nekoga na poziciju predsednika neke leve drzave kao srbija, preko njega ostvaruju svoje politicke ciljeve. ako se taj pravi blesav na opomene, rade prosto, ono sto uvek rade. roknu nekoga ko najvise kritikuje tog njihovog sic prezidenta da na njega padne ljaga.

i onda mu samo posalju izaslanika sa samo jednom receniciom. i sta cemo sada?

plave oci iza kostanih naocara koji dodje preko reda u rezidenciju diplomatskim vozilom.

i posle vam ja teoreticar zavera.
ceo svet divan posten i lep samo vucic pohlepan gadan i ogavan.

ne bi on bio takav da ga oni takvim nisu napravili.
i dokazuju nereagovanjem na ovo, ni iz usa, ni iz rusije, ni iz eu, da im za nesto jos uvek treba. sigurno ne za levi expo jer mu je expo prezent da im nesto jos uradi.

sta, to samo on i oni znaju.

Zato sto rade za drzavu a drzava je mafija
to je leva buranija koja je poslala smo termin logistiku izvrsiocima
vis im glave kako su pametni, ti da nekog roknu znao bi ceo srez

roknuli politicara jel, a zidaju na svoje ime sa gomilom firmi sa milionima i milijardama
inteligencija do moga, za politicke ubice ko stvorena

Back