Zašto pojedine žene naplaćuju seks?

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rigel

Domaćin
Poruka
3.617
Zašto neke žene umesto da se upuštaju u igru zavođenja donesu odluku da seks svedu na nivo transakcije?

Da li je možda u pitanju nedostatak bilo kojih drugih kvaliteta i jedini način da se zaradi za hleb jeste prodaja tela i stavljanje različite cene na različite telesne otvore?

Da li ste imale takvo iskostvo? :flert:

Zašto neke žene umesto da se upuštaju u igru zavođenja donesu odluku da seks svedu na nivo transakcije?

Da li je možda u pitanju nedostatak bilo kojih drugih kvaliteta i jedini način da se zaradi za hleb jeste prodaja tela i stavljanje različite cene na različite telesne otvore?

Pu, pu...opet prva!
Nisam. Imala sam par takvih ponuda, koje sam odbila!
Msm,da se tu radi o mnogo većoj patologiji, nego što je nedostatak mogućnosti zarade.

Zato sto nece nikog da slusaju i trpe,oce snoskicu na brzaka i da se posvete sebi+su matore koje niko ne vidi

Upoznala sam jednu devojku koja se bavila prostitucijom par meseci. Devojka normalna skroz, lepa, mlada. Kada sam je pitala zašto je to radila ona mi je rekla da je morala jer ima malo dete, otac deteta nije prisutan, i zbog deteta je ušla u te vode. Ja sam joj rekla ok, ali zašto baš to, mogla si da radiš nešto drugo, da se zaposliš negde normalno i da radiš. A ona meni kaže mogla sam, ali znaš li ti koliko sam ja ovde zarađivala, pa to ne bih zaradila za tri života da sam radila na nekom drugom mestu.
Na kraju je izašla iz toga nekako i sada radi normalan posao. Nije to za svakoga i moje mišljenje je da moraš da budeš poseban psihički u glavi da bi mogao to da radiš. Nemam drugog objašnjenja.

Predlozila sam jednom mm ali se predlog odbio... jer on misli da on vise ucestvuje u tom sexu od mene :malav:

Rigel --- Upoznao sam divnu devojku iz Tuzle rodom.Fina draga devojka,opasana takvim znanjem i umecem u seksualne vestine,da muskarac
moze da je zavoli,vec pri prvom susretu.Ona je sebi dala zadatak,da ce tim poslom,poslom kojim usrecuje muskarce,da se bavi tri godine.
Posle ce rece,da ode u jedno mesto u provinciji,i otvorice frizerski salon,jer je obucena frizerka.Ne vidim da u svemu tome,ima ista lose,devojka je
lepa,ima radne navike,optimizam zivotni,koji prenosi i na uzivaoce njenog tela.Ostala mi je u najlepsoj uspomeni,kao veoma draga osoba.....

Rigel --- Upoznao sam divnu devojku iz Tuzle rodom.Fina draga devojka,opasana takvim znanjem i umecem u seksualne vestine,da muskarac
moze da je zavoli,vec pri prvom susretu.Ona je sebi dala zadatak,da ce tim poslom,poslom kojim usrecuje muskarce,da se bavi tri godine.
Posle ce rece,da ode u jedno mesto u provinciji,i otvorice frizerski salon,jer je obucena frizerka.Ne vidim da u svemu tome,ima ista lose,devojka je
lepa,ima radne navike,optimizam zivotni,koji prenosi i na uzivaoce njenog tela.Ostala mi je u najlepsoj uspomeni,kao veoma draga osoba.....

Šta od nje ostane posle tri godine....

Ima posla na selu koliko hoćeš, istočna Srbija prazna. Čuvaš ovce, praviš sira...
images (58).jpeg

Back