Vidi,...kod normalnih se osoba se i ne ide ovoliko daleko u patologiju.Niko nije dužan da trpi bilo čije verbalno, psihičko i fizičko nasilje
I ima pravo da ozeni koga zeli. Nije da smo mu mi birali zenu pa se iznenadio.
Biras malo problematicnog za brak, pa brak ce verovatno biti malo problematican.
Biras Jelenu Karleusu, brate mili, dobijes Jelenu Karleusu. Zabavljali ste se valjda.
Hoces da menjas ponasanje zene - zameni celu zenu.
Ili muza, svejedno.
Tabanje retko uspeva. Tabana deca tabaju sutra neciju decu.
Ni deca, ni zivotinje, niko ne sme da se bije.
Imas opciju da ne drzis zivotinju, da ne radjas decu i da biras sa kim ces u krevet i pred maticara. Pa biraj brate, siroko ti polje.
Kod nas se deca vaspitavaju kao da je sramota da biraju. Sta ona tu precenjuje sebe, ja nju ne bih. Ama, ne bi ni ona tebe! Ni pod tackom razno. E, to je na Balkanu sramota, cuj, da kaze zenska muskom da ga nece, sta zamislja ona...pa smo naucene da se sve preporucujemo muskarcima, mnogo smo postene i kuvarice smo, domacice, evo samo sto ne utrcim u kujnu da se pokazem. Gluposti. Ljudi moraju da nauce sta im godi pa da biraju sa kim ce od jutra do sutra zauvek. Brak je izazov i treba da ima dobar temelj.
I nemam sta da dajem podrsku, to je posao drzave. Moja je obaveza da vaspitam dete kako da oseti sebi sutra zivotnog druga.
Ako se zezne, opet, sta da radim, postoji razvod, hvala bogu na tome. Ne treba pristajati, ni na brak, taman posla na udarac.
I u tom smislu i pudlica koju gazda tuce od mene ima podrsku a kamoli ljudsko bice.