Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.765
Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ti, dok oni ne objavljuju nikad nista, a lova kaplje li kaplje. Pravda?Шредингер сваки дан објави по 5 истих тема.
Ваљда му је то задата квота.
Ali i ako ne usledi lova je svejedno prikupljena, je l da? U konacnom bilansu nista se ne menja.Правда ће уследити ускоро.
Naravno, botarina se naplaćuje. Ali mora da se odradi.Шредингер сваки дан објави по 5 истих тема.
Ваљда му је то задата квота.
Zato bih vise voleo da sam plenumas nego botNaravno, botarina se naplaćuje. Ali mora da se odradi.![]()
Ali opet je bolje biti bot za pare, nego da iz uverenja pišeš za ava. To bi samo lud čovek radio.Zato bih vise voleo da sam plenumas nego bot
Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija![]()
I Vucic bi voleo da je sa druge strane.Zato bih vise voleo da sam plenumas nego bot
Na mobilne, na laptope, na impresioniranje koleginica, etc.Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija![]()
Zašto ti toliko smeta najnormalniji zahtev za transparentnošću?A zatšo tebe to zanima?
Што не питаш вучка прво да буде транспарентан са нашим новцем, а после могу студенти са новцем који није из буџетаKonstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija![]()
Jbg..pa i ti se slepas. Pre novembra si bio u opziciji, onda si se prislepao na studente. Ne znam da li mozes vise da im se uvlacis u d*pe. Te studenti lepi, te mladost pametna, ziveli studenti, plenumasi ponos i lepota, itd.. Ne znam koliko tebe Djilas placa da odrzavas opoziciju u zivotu na racun studenata ali trebas da pozuris sa tom tvojom ljigavom propagandom. Sad ce mladost i lepota nazad u skolske klupe, za koga ces onda da se prikacis i kod koga ces da preletis?Da je ona plenumaska mladost i lepota sa njim.
studenti, pesaci, da ih narod voli, da su elokventni, pametni, ponosni, kao plenumasi.
Ali... jbg...
Zašto ti toliko smeta najnormalniji zahtev za transparentnošću?
ti [..] za
Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija![]()
Kakva lova, kakvi dokaz, ko postoji, Kakve donacije????Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija![]()
Šta ovime dokazuješ osim da si za povratak žutih i Dosmanlija, makar i sa 10% glasova?Што не питаш вучка прво да буде транспарентан са нашим новцем, а после могу студенти са новцем који није из буџета
Или на пример, откуд толика километража на возилима намењеним Метро "радницима" а Метро је где?
Pogledajte prilog 1712187
Pun forum promašenih Otporaša, pardon, neokomunističkih plenumaša.Jbg..pa i ti se slepas. Pre novembra si bio u opziciji, onda si se prislepao na studente. Ne znam da li mozes vise da im se uvlacis u d*pe. Te studenti lepi, te mladost pametna, ziveli studenti, plenumasi ponos i lepota, itd.. Ne znam koliko tebe Djilas placa da odrzavas opoziciju u zivotu na racun studenata ali trebas da pozuris sa tom tvojom ljigavom propagandom. Sad ce mladost i lepota nazad u skolske klupe, za koga ces onda da se prikacis i kod koga ces da preletis?
Је*али те жути. Досадио си и богу и народу.Šta ovime dokazuješ osim da si za povratak žutih i Dosmanlija, makar i sa 10% glasova.
P.S. Nemoj posle da sam te čuo da kmečiš kad budu raspisani izbori, preglasavaćete se vi sa AV do mile volje.
Је*али те жути. Досадио си и богу и народу.
Онда имамо Јелену Триван, Бебу Поповића, Гордану Чомић, Небојша Крстић, Шутановац, Радослав Кена, Александар Сенић, Небојша Бакарец, Миленко Јованов, Петар Петковић, Бранислав Недимовић, Синиша Мали...
Pogledajte prilog 1712192
Ма да је један.Ja u principu se nerviram kad god vdim da forumaši nazivaju jedni druge, vređaju se bezveze, itd.
A onda sam po prvi put u životu video jednog forumaša Krste koji definitivno ispunjava dotično.![]()
Ма да је један.
Само нажалост, има превише ботова. Буквално знаш по имену већ, знаш шта ће да пишу на кеца.Ima ovde previše niske toleraancije i nesporazuma u odnosu na drugačije mišljenje. I onda ako se neko ne slaže sa nekim, odmah etiketira bot.
Zato bih vise voleo da sam plenumas nego bot