Zašto plenumi ne objave kako troše donacije?

Zato bih vise voleo da sam plenumas nego bot
I Vucic bi voleo da je sa druge strane.

Da je ona plenumaska mladost i lepota sa njim.

Ali, njemu ostaju samo Caciji, a on pokusava da napravi iluziju da su oni studenti, pesaci, da ih narod voli, da su elokventni, pametni, ponosni, kao plenumasi.

Ali... jbg...

Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija :kafa:
Што не питаш вучка прво да буде транспарентан са нашим новцем, а после могу студенти са новцем који није из буџета ;)
Или на пример, откуд толика километража на возилима намењеним Метро "радницима" а Метро је где?

1000008963.jpg

Da je ona plenumaska mladost i lepota sa njim.

studenti, pesaci, da ih narod voli, da su elokventni, pametni, ponosni, kao plenumasi.

Ali... jbg...
Jbg..pa i ti se slepas. Pre novembra si bio u opziciji, onda si se prislepao na studente. Ne znam da li mozes vise da im se uvlacis u d*pe. Te studenti lepi, te mladost pametna, ziveli studenti, plenumasi ponos i lepota, itd.. Ne znam koliko tebe Djilas placa da odrzavas opoziciju u zivotu na racun studenata ali trebas da pozuris sa tom tvojom ljigavom propagandom. Sad ce mladost i lepota nazad u skolske klupe, za koga ces onda da se prikacis i kod koga ces da preletis?

Zašto ti toliko smeta najnormalniji zahtev za transparentnošću?

6 grešaka u ovoj rečenici.

1) Impliciraš da smeta (klasične projekcije kakve praviš).

2) Navodiš u rečenici da je pitanje koje je postavljeno najnormalnije. Sam Schroedinger je rekao da nije pripadnik akademske zajednice i čak da je čast ne biti to, jer je bespotrebno (izjave koje si, podsetiću te, ti podržao).

3) Navodiš da je to zahtev. To nije zahtev. Da je zahtev, došao bi do nekog fakulteta i predao ga studentima. Ne bi objavljivao na Forumu Krstarice kao pitanje. I sasvim sigurno nije ni nameravao da bude zahtev; to si ga ti pogrešno razumeo

4) On nije donator studenata u blokadi, tako da je pitanje transparentnosti čudno.

5) Postavio si mi pitanje. Počinje sa Zašto. A da sam nisi odgovorio na najmanje 50 prethodnih pitanja. To je, u najmanju ruku, neumesno.

6) Reč toliko implicira neki intenzitet, koji je kriptičan.

Dakle, rečenica sadrži samo 2 reči koje su na mestu.

Konstantno im stize lova a mi smo tek poslednjih dana videli dokaz da uopste postoje, kamoli kakva im je finansijska organizacija :kafa:
Kakva lova, kakvi dokaz, ko postoji, Kakve donacije????
O cemu je ovde rec???
Please explain
Thank you

Што не питаш вучка прво да буде транспарентан са нашим новцем, а после могу студенти са новцем који није из буџета ;)
Или на пример, откуд толика километража на возилима намењеним Метро "радницима" а Метро је где?

Pogledajte prilog 1712187
Šta ovime dokazuješ osim da si za povratak žutih i Dosmanlija, makar i sa 10% glasova?

P.S. Nemoj posle da sam te čuo da kmečiš kad budu raspisani izbori, preglasavaćete se vi sa AV do mile volje.

Poslednja izmena:
Jbg..pa i ti se slepas. Pre novembra si bio u opziciji, onda si se prislepao na studente. Ne znam da li mozes vise da im se uvlacis u d*pe. Te studenti lepi, te mladost pametna, ziveli studenti, plenumasi ponos i lepota, itd.. Ne znam koliko tebe Djilas placa da odrzavas opoziciju u zivotu na racun studenata ali trebas da pozuris sa tom tvojom ljigavom propagandom. Sad ce mladost i lepota nazad u skolske klupe, za koga ces onda da se prikacis i kod koga ces da preletis?
Pun forum promašenih Otporaša, pardon, neokomunističkih plenumaša.

Šta ovime dokazuješ osim da si za povratak žutih i Dosmanlija, makar i sa 10% glasova.

P.S. Nemoj posle da sam te čuo da kmečiš kad budu raspisani izbori, preglasavaćete se vi sa AV do mile volje.
Је*али те жути. Досадио си и богу и народу.

Онда имамо Јелену Триван, Бебу Поповића, Гордану Чомић, Небојша Крстић, Шутановац, Радослав Кена, Александар Сенић, Небојша Бакарец, Миленко Јованов, Петар Петковић, Бранислав Недимовић, Синиша Мали...
1000008958.jpg

Prilozi

• Screenshot_20250409-210559.png
    Screenshot_20250409-210559.png
    196,8 KB · Pregleda: 1
Је*али те жути. Досадио си и богу и народу.

Онда имамо Јелену Триван, Бебу Поповића, Гордану Чомић, Небојша Крстић, Шутановац, Радослав Кена, Александар Сенић, Небојша Бакарец, Миленко Јованов, Петар Петковић, Бранислав Недимовић, Синиша Мали...
Pogledajte prilog 1712192

Ja u principu se nerviram kad god vdim da forumaši nazivaju jedni druge, vređaju se bezveze, itd.

A onda sam po prvi put u životu video jednog forumaša Krste koji definitivno ispunjava dotično. :lol:

Back