HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.268
Једноставно питање, на које сви чекамо некакав одговор и објашњење.
Изволите...
Изволите...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju štampu ?Једноставно питање, на које сви чекамо некакав одговор и објашњење.
Изволите...
Пленум не мора да се појави у комплетном саставу, нити се то очекује.Zato sto bi se pokazalo koliko su malobrojni. Taj ko bi govorio ne bi umeo dve smislene recenice da sastavi.
da, previđaš,.. Viber grupe zborova na primer,..Пленум не мора да се појави у комплетном саставу, нити се то очекује.
Али, када тражиш да је јавност слуша и следи, елементарна је ствар да је информишеш о својим активностима.
Или ја нешто превиђам?
Mora da se objavi snimak zasedanja, da vidimo da li postoji uopste.Пленум не мора да се појави у комплетном саставу, нити се то очекује.
Ma, ne postoje. To je babaroga, koju koriste vaše šefovi da vas plašeMora da se objavi snimak zasedanja, da vidimo da li postoji uopste.
Sve su sume posekli da bi stampali novine, eh kad bi se vratilo zlatno doba Nemanjica i njihovi ekoloski standardi gde bi nam bio kraj.Koju štampu ?
Ukinućemo tu tvoju lažljivu štampu
Koju štampu ?
Daa, za mene je to smeće
А јел' то ЗБРЉ, или Недићев ЗБОР, несам школовала?da, previđaš,.. Viber grupe zborova na primer,..
Можда пленуми и не постоје, дакле..?Mora da se objavi snimak zasedanja, da vidimo da li postoji uopste.
m'jok,.А јел' то ЗБРЉ, или Недићев ЗБОР, несам школовала?
Како мислиш да са џибер група водиш озбиљну КЗШ?
Знаш ли ти како то, уопште, функционише, биљчице?
Истини за вољу- ниси далеко од мог става; опет, ја бих да чујем и другу страну, да добијем и неки репер за поређење.Daa, za mene je to smeće
Oni su samo narod. Nemaju dodir sa javnošću. Obični građani. Odlučuju tajno i deluju javno.Једноставно питање, на које сви чекамо некакав одговор и објашњење.
Изволите...
Не рисе...Oni su samo narod. Nemaju dodir sa javnošću. Obični građani. Odlučuju tajno i deluju javno.
Не рисе...![]()
Е, онда је у реду!Ja kazem kako deluju. Nisam bio i niti me zanima njihovo trućanje nekog Pere sa 3. sprata koji sluša samo ženu, a pametuje svima van kuće.
To je opet intelektualna superiornost u odnosu na SNS-ovce, koji ne mogu ni trecinu smislene recenice da sastave.Zato sto bi se pokazalo koliko su malobrojni + taj ko bi govorio ne bi umeo dve smislene recenice da sastavi.
Ima ih na Insajderu.Pojavljuju se.I profesori i studenti.Једноставно питање, на које сви чекамо некакав одговор и објашњење.
Изволите...
...који гледа 0, 05 % публике.Ima ih na Insajderu.Pojavljuju se.I profesori i studenti.
Sve đuture?! Plenumi i postoje zbog štampe...Koju štampu ?
Zabranio vucko da ih zovu.Za procenat Insajdera si se i te kako mnogo prevario po pitanju gledanosti.Najomrazenije televizije u narodu jesu Pink i RTS....који гледа 0, 05 % публике.
Зашто не дођу на РТС?