Zašto pišemo na forumu o svojoj intimi???

Mogu primetiti da se i pored mnogo nebuloza koje ljudi pisu ovde na forumu, cesto moze naci po neki zanimljiv stav ili komentar koji tezhi da utice na stavove onog ko cita i onda se citalac zamisli da li su njegovi stavovi zaista izgradjeni ili je on samo mislio da jesu ne uzimajuci u razmatranje nista vise od onog sto mu pruza sopstveni ego (a krajnji cilj bi trebalo da nam je i udaljavanje od tog sopstvenog egoa i udaljavanje od refleksija tudjih egoa koje se moze postici samo sirenjem saznanja iz svih mogucih izvora i probiranjem onoga sto vredi u svemu tome).

Ovo je kljucno i po mom misljenju.

Covek ima potrebu da prica (pise) o svojim razmiljanjima, osecanjima, jer je covek mislece bice (ili bi trebalo da bude ) za razliku od zivotinje.
Razmena misljenja, ne poza ili opstih mesta, je vise nego dobra i neophodna stvar u zivotu jednog coveka.

Naravno ogromnu razliku pravim izmedju pukog navodjenja svari ili neko je spomenuo kacenja fotografija (kao skaradni FB) i sa druge strane iznosenje misljenja, stavova, osecanja sa obrazlozenjem...

Poslednja izmena:
Najkulije od svega je što ne moram da čitam kilometarske postove smarača... a u rl bi sve to morala da slušam do iznemoglosti...... :mrgreen:

...isto da čitaš...( u knjigama kojejakvim )...

...znam i to je smor...evo, ja sam uz'o da Ćitam na inter-netu, jeste da je malo poduža, pesmu od jednog Velikana...Aco Lukasa...iako je tako Velik, nisUm mog'o do kraja...nisUm izdrž'o...dirn'o me u emocijU...i rek'o Ja samom sebi, Muerte bolje stani sad, kad te je dirn'o, jer možda smori do kraja...al' neBi rek'o da je Aco smarač, nikad...

...jeste, u pravu si...ovde je pun Qurac svakakvih polupismenih idioJta koji neUmeju kao On...ili te dirne, ili te razveseli ( nisUm biJo još na njegovU koncertU, sigurno je najkulije )...

Poslednja izmena:
...isto da čitaš...( u knjigama kojejakvim )...

...znam i to je smor...evo, ja sam uz'o da Ćitam na inter-netu, jeste da je malo poduža, pesmu od jednog Velikana...Aco Lukasa...iako je tako Velik, nisUm mog'o do kraja...nisUm izdrž'o...dirn'o me u emocijU...i rek'o Ja samom sebi, Muerte bolje stani sad, kad te je dirn'o, jer možda smori do kraja...al' neBi rek'o da je Aco smarač, nikad...

...jeste, u pravu si...ovde je pun Qurac svakakvih polupismenih idioJta koji neUmeju kao On...ili te dirne, ili te razveseli ( nisUm biJo još na njegovU koncertU, sigurno je najkulije )...

Vidiš u pravu si... već 3 meseca nisam pročitala ni jednu knjigu... :(

A Aco Lukas je u suštini seljak... samo što ga vole ljudi... ja ne... iako sam bila na njegovom koncertu i extra se zaebavala sa društvom... ;)

Bitni su lepi momenti u životu, a sad da li je to bilo na koncertu Ace Lukasa, ili Olivera Dragojevića... sve je stvar izbora...;)

Vidiš u pravu si... već 3 meseca nisam pročitala ni jednu knjigu... :(

A Aco Lukas je u suštini seljak... samo što ga vole ljudi... ja ne... iako sam bila na njegovom koncertu i extra se zaebavala sa društvom... ;)

Bitni su lepi momenti u životu, a sad da li je to bilo na koncertu Ace Lukasa, ili Olivera Dragojevića... sve je stvar izbora...;)

..."stvar izbora je odraz u ogledalu jedne ličnosti"...napisa jednom 1 najkuliji lik...

Onomad sam gledala neku TV emisiju na (čini mi se) B92 gde neki ljudi kritikuju učesnike VB i sličnih rialiti programa, pa jedna gošća upitana šta misli o tome, doslovno reče da ne razume potrebu ljudi da se izlažu javno, a još manje potrebu drugih ljudi da to gledaju, ali joj je najčudnije pisanje anonimusa po raznim forumima o svakojakim temama, a bilo koju temu da pogledaš jasno ti je da ljudi jednostavno pišu o sebi i ZA SEBE, jer joj nikako nije jasno zašto iko ima potrebu da javno, pa makar to bio i bilo koji forum, iznosi neke stvari na svetlo dana pred nepoznate ljude, sem ako nije u pitanju čisti egzibicionizam, jer koji vrag ti ljudi misle, zar misle da je ikome stalo da čitaju o bilo kome sem o sebi:confused::confused::confused:
DakleM, zašto pišete na forumu, iliti forumima, šta vas tera, šta vas podstiče da sa nepoznatim ljudima razmenjujete mišljenja, dogodovštine, ili baš svoju intimu???

Živo me zanima zašto B92 nije kritikovao ,,Velikog brata" dok se emitovao na njihovoj televiziji?

Elem, ja lično imam potrebu da filosofiram i pričam o sebi. Kako nemam poverenja u puno ljudi, zato sam ovde, usput pokupim i neki savet, malo se zezam, nikog ovde lično ne znam, baš me briga, nećete mi doći na slavu :)

Živo me zanima zašto B92 nije kritikovao ,,Velikog brata" dok se emitovao na njihovoj televiziji?

Elem, ja lično imam potrebu da filosofiram i pričam o sebi. Kako nemam poverenja u puno ljudi, zato sam ovde, usput pokupim i neki savet, malo se zezam, nikog ovde lično ne znam, baš me briga, nećete mi doći na slavu :)

E otela si mi slovca iz tastature:zcepanje:
Mislim, poštujem ja forumska druženja, i ljubavi što da ne, ali meni lično to nije potrebno i baš kao i tebi dođe mi jednom-dvaput nedeljno da nešto kažem, da nešto sa nekim podelim a da to nisu prijatelji, deca muž. Ponekad je to u nevreme, ja obično pišem veoma kasno pa bi mi bilo bezveze da zovem prijateljice telefonom u ponoć recimo. Zato mi forum baš odgovara.

Back