Zasto pijete kafu

Neeee pijem...batalio sam, nakon jedne decenije, kafu... Ne znam uopšte što sam je pio, odoleo sam i najboljim izazovima kafe..znači- čist sam :)

Nikad nisam ni bioneki kafopija, kasno sam počeo, samo zbog bezobrazlooka ostalih jer svi piju kafu, da je konzoomiram..da se ne izdvajam.....evo ma tooki konzoomenti, niste me navukli do kraja ( :

Neeee pijem...batalio sam, nakon jedne decenije, kafu... Ne znam uopšte što sam je pio, odoleo sam i najboljim izazovima kafe..znači- čist sam :)

Nikad nisam ni bioneki kafopija, kasno sam počeo, samo zbog bezobrazlooka ostalih jer svi piju kafu, da je konzoomiram..da se ne izdvajam.....evo ma tooki konzoomenti, niste me navukli do kraja ( :
Jbg zavisi od coveka...JA se druzim sa ljudima koji cugaju,izlazim sa njima a ne pijem,i nisu me navukli jos))).U pravu si,nije te 'pogodila'...
Коначно кафа која ваља.

Neku odredjenu si probala ili..?Aj podeli tajni recept i sa nama))))

Pa da, isto je to i sa pićem, ali bih se zabrinuo da sam ikad potegao za čašom dok sam i da to pređe u naviku....što sa kafom nije slučaj, pio sam nenormalne količine kafe. Inače unosim mnogo tečnosti, pa sam načisto izgubio orijentaciju jer kafa nije voda.. ( :

Nisam ja izvorni, izvorinka milošević konzument kafe, tako da mi je lako bilo da je se rešm (što, na žalost, nije slučaj sa duvanom, avaj.. )

Купила сам ону што ми је Перфектна препоручила.

Ako ikad naletis negde,probaj Kubansku kafu....Ja sam je jednom samo probao,i bilo me sramota da zamolim domacine da mi spakuju nekoliko kasicica za poneti :lol:
Dok sam uhvatio vreme da odem do prodavnice,gde su je uzeli,ta radnja se zatvorila,i nisam imao srece.E to je perverzija od ukusa,a miris mislim da kad skuvas kafu,u drugom ulazu ide ljudima voda na usta)))))

I meni je pritisak nekad u sred rada manji od 90/50 ))))I kad ne bih popio kafu ujutru mislim da bih do rucka puzao kao glista/

Back