Zašto o Ivanu...

ne mi se dja... ajde jeste, zdogdnjikav, crn, lepuskast, po nekim standardima ali mi nesto tu ne stima... gledala sam jednom neku emisiju, mislim da je balkanskom ulicom ili tv lica, imao je drzanje kakvo bi imao neko iz kraljevske engleske porodice, sve odmereno i reci i dramske pauze i pogledi i osmesi... isfoliran i isprogramiran... ne trudim se da te sarmiram al sarmiracu te iako se ne trudim fazon... za glumu nemam pojma, gledala sam ga samo u orlu i to je sve, cula sam da peva, sto je jos jedan minus kod mene... ne svidjaju mi se te svastare tipa mina lazarevic i suzane mancic, koji i pevaju i igraju i vode i glume... so much fuss over nothing

:lol: ovo mi se sviđa...baša mi se sviđa...:lol:

ne mi se dja... ajde jeste, zdogdnjikav, crn, lepuskast, po nekim standardima ali mi nesto tu ne stima... gledala sam jednom neku emisiju, mislim da je balkanskom ulicom ili tv lica, imao je drzanje kakvo bi imao neko iz kraljevske engleske porodice, sve odmereno i reci i dramske pauze i pogledi i osmesi... isfoliran i isprogramiran... ne trudim se da te sarmiram al sarmiracu te iako se ne trudim fazon... za glumu nemam pojma, gledala sam ga samo u orlu i to je sve, cula sam da peva, sto je jos jedan minus kod mene... ne svidjaju mi se te svastare tipa mina lazarevic i suzane mancic, koji i pevaju i igraju i vode i glume... so much fuss over nothing

Их, не свиђају ти се, можда, као човеци, и све сводите на сипматију или антипатију с тим кад је антипатија у питању, она је умногостручена, јер су у питању јавне личности (а ви нисте, а можда бисте желели). Али, они то и заслужују јер су такав позив изабрали., да буду изложени суду јавности. Последње није тачно - ни једна школа глуме у Европи, Холивуду, скоро да уопште не ради са глумцима који нису и врсни певачи, плесачи, имитатори. Кад се присећамо старе гарде, сви су они знали све вештине доброг забављача и све трансформације.
И тако је и код нас, знам да се Гага Николић увек шалио на свој рачун, како не уме да пева, па су га зезали на академији, а често је певао, од Мртав и бео до не знам Ко то тамо пева, кад би ове руже мале лол.
Од глумаца не знам, ај кад сам нашао да пишем, мени је и као Ћоек и као глумац Ненад Јездић врло један стамен и добар лик и глумац. Глоговац ми је туњавко, са оним опуштеним уснама, смушен, е, виш како то ружно изгледа када се опљује неко, а божемој...

kako to mislis kao coeci... pa ja tog coeka ne poznajem licno, nisam imala prilike da gledam kako glumi ni da slusam kako peva... gledala sam tu emisiju i na osnovu nje iskucala post... ne znam sta treba, da organizujem privatnu seansu sa njim pa tek posle da izrazim misljenje?! :lol: ne merem, nego moj povrsni utisak o coeku je negativan, isfoliran, shonjav, lepo se snasao pa u vreme nadrkanih sergeja, borisa i ostalih izabrao put kojim se redje ide, ah romantika, sa tugaljivim zenskicama kao ciljnom grupom, pa udri na sva zvona dok ne pocnu kolektivno da ridaju ljubeci njegov isecak iz novina, ne kojem je njegov portret, seni pogled uprt u daljinu sa shishkom koja mu nehajno leprsa na vetru i golica nos :roll:
ne mi se dja

Ne dopada mi se.
I onaj Šotra gde njega nađe za ulogu glavnih frajera u Ranjenom orlu i Nepobedivom srcu? Kad čitaš romane. zamisliš visokog, sa širokim ramenima, gustom kosom i sivim očima što sevaju ispod crnih trepuški, tipa a dobiješ sipljaivog, sa zubima ko seoska taraba razmaknutim, a frizura ala nedepilirani ženski polni organ sa sve razdeljkom po sredini. Da je Boška Jakovljevića uzeo, delovao bi muževnije.

kako to mislis kao coeci... pa ja tog coeka ne poznajem licno, nisam imala prilike da gledam kako glumi ni da slusam kako peva... gledala sam tu emisiju i na osnovu nje iskucala post... ne znam sta treba, da organizujem privatnu seansu sa njim pa tek posle da izrazim misljenje?! :lol: ne merem, nego moj povrsni utisak o coeku je negativan, isfoliran, shonjav, lepo se snasao pa u vreme nadrkanih sergeja, borisa i ostalih izabrao put kojim se redje ide, ah romantika, sa tugaljivim zenskicama kao ciljnom grupom, pa udri na sva zvona dok ne pocnu kolektivno da ridaju ljubeci njegov isecak iz novina, ne kojem je njegov portret, seni pogled uprt u daljinu sa shishkom koja mu nehajno leprsa na vetru i golica nos :roll:
ne mi se dja

Ма, уопште ти ја нешто не коригујем, нити покушавам да оправљам твоје виђење ствари. Пошто нам се стално врте исти ликови, не морамо, божемој, да их гледамо у позоришту, него закључимо на основу костима у Шотриним филмовима или на основу емисије у којој гостују да су блазирани, имају раздељак између зуба-гарант су глупи ко кита, ниско чело, ситне очи, кратке ноге, е то сам нашао код хејтера, има неко кратке ноге лол... И позоришни критичари су субјективни и ископлексирана стока, а ми гледамо оно што нам се нуди
Немам појма ништа о човеку, не гледам те серије, филмове и поз. предс. у којима глуми, али не могу да га опљунем на основу физ игледа, а на пример, Сл. Мић, могу јер је клемпава и фанови ми не могу ништа. Најмешнија ми је нека Николина Пишек, није глумица, а ко је особа са презименом, заиста немам појма. Пре месец дана су писали да има новог дечка и хвала им на томе што су ме обавестили. Босиљчић очигледно пуни Дом Синдиката или већ где пева, као некад попупарни шлагер певачи, па је очигледно да га неко и воли и да и клинке и тетке секу вене за њим (а за вама не). Занимљиво ми је стално констатно хејтовање човека и на њега стално наилазим по нету, људи су баш маштовити.

Ti, mlada i neiskusna forumašice, moraš da znaš da to nikako ne može biti jednako.
Julijan je jedna od glavnih faca ovde, a ja sam samo još jedan dečko iz sela, nemamo nikakve veze.

Hvala Brate moj iz sela što si odgovorio. Pravo da ti velim ne osećam potrebu da odgovaram na za temu nebitna pitanja mladih i neiskusnih forumašica.
Samo moram da te ispravim - svi smo mi ovde jednaki. Ali ću neskromno prihvatiti to što si rekao da sam jedna od glavnih faca, ako smem da dodam - baš glavna. Ali to je samo još jedna odgovornost na mojim plećima. Neko mora i to da bude.
To nikako ne znači da svi mi nismo jednaki.

Edit: nisam ni znala da je lik iz uvodnog posta glumac :lol: samo mi je delovao poznato...toliko o tome iliti da citiram mog omiljenog forumasa na Krstarici i sire

:heart:

E nekada su muskarci bili muskarci Pogledajte prilog 258978, Pogledajte prilog 258979,
a zene- zene Pogledajte prilog 258980, Pogledajte prilog 258981

Slazem se, osim za Srdjana Todorovica, mislim da je genijalan. Sergej, takodje ima talenat ali je neverovatno prost. Bila sam na nekoj dzez svirci, sto pored njegovog i svaka druga rec mu je psovka. Uzas! Medju dobre bih dodala Dragana Micanovica. A Vojin Cetkovic me je pozitivno iznenadio u pozoristu, u "Koreni"-ma. Odlicno se transformisao i izneo tri generacije.

Vidi, ono o čemu sam govorio, odnosno o čemu je tema, se odnosi na to kakav utisak ostavljaju. Dakle da li ostavljaju utisak šmekera ili ne. Nisam pričao o glumačkom umeću.
Neki od onih koje sam naveo nisu krivi što mediji ili producenti od njih očekuju da budu šmekeri.

Što se tiče glume, nemam pojma. Imam ambivalentan odnos prema Žiki Todoroviću. U svakom slučaju smatram da mu je ćale i bolji glumac i veći filmski šmeker nego on.
Što se tiče Sergeja, gledao sam ga davno u JDP-u u Buretu baruta i tu je onom pesmom razvalio. Ali džaba mu...
Što se tiče Dragana Mićanovića, on mi je takođe pao na pamet kao primer nekoga ko bi mogao da se udene u ono što sam prethodno pisao. Nije brate faca. Kad ga vidim, sav mi je nekako prozračan i ... da ne idem dalje.
Što se Ćetkovića tiče, on bi mogao da bude okej. Jedino što se pojavilo dosta tipova u tom fazonu koji ga devalviraju.

Slažem se da postoji mnogo glumaca koji bi mogli da budu ženskih srca lomilice, ali su mahom u pozorištu. Ne bih ih sada nabrajao.

I za kraj, jedno poređenje iz serije Vratiće se rode. Kad sam prvi put video čoveka bio sam zatečen. Pitao sam se gde se do sad krio, gde je glumio. I samo što sam ga video kako glumi, čovek umre. Nije uopšte bio glumac, a razvalio je glumačke veličine o kojim pričamo. i kao faca, naravno:

nem pojma ja ga eto hejtujem po prvi put... cini mi se... i to ne zbog razdeljka na zubima ni kosi, cak sam rekla da je zgodnjikav i lepuskast, nego zbog__________________ (pa sad umetnuti odgovarajuce delove prethodna dva posta, da se ne bih ponavljala)
zapravo ga ni ne hejtujem ali ga ni ne lajkujem :lol:

Зато што нема ту популарност и ту кинту. И зато што људи мисле да су глумци оно што глуме, он увек глуми финог момка, господина у оделу, а ови глуме дрипце, криминалце, ово оно, проблематичне типове.. И ма колико год жене причале како воле фине, увек се вуцарају са дрипцима, то је бар једноставно.

Back