- Poruka
- 7.335
Nešto mi se čini da o njemu žene nikada neće misliti i pričati kao o Šon Koneriju ili Al Paćinu.
Šta vi mislite...zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato shto je on shonja a oni nisu?
imam ochi?
liku fali samo torbitza![]()
nemoj tako, ivanko je ljubimac svih forumskih gospodja, pravi udajni materijal za njihove brkate cerke![]()
Ne vidim zašto je poželjnjiji onaj dodupetko, grbavi starac kojem ne bi rekle ni "dobar dan" da ga vide kako izlazi iz razdrndanog "Juga".
Zato sto su ga okarakterisale njegove njanjave uloge.
Son se vatao u kostac sa kojekakvim alama, tajnim zadacima s visokim ciljem i izlazio iz svega kao macho!![]()
zato sto nisu prave zene i raste im pisa![]()
Nešto mi se čini da o njemu žene nikada neće misliti i pričati kao o Šon Koneriju ili Al Paćinu.
Šta vi mislite...zašto?
pa zar nismo prerasli to tinjedz lozenje i kao posmatramo ih iz drugog ugla a ne po ulogamaZato sto su ga okarakterisale njegove njanjave uloge.
Son se vatao u kostac sa kojekakvim alama, tajnim zadacima s visokim ciljem i izlazio iz svega kao macho!![]()
jer je dobar glumac?
otkud znam zene se pale na moc
ovo nashe chonanche nit zna da glumi..
a tek peeewaa![]()
zena bez brkova
ko selo bez crkve
!
a zasto o ovome na Ljisu a ne na pdf Zene.....?..kada se pitaju iskljucivo zene
Za koji moj će ženi dobar glumac?
Em može da je voza žednu preko vode, em će provaliti kad ona glumi orgazam...ili je fora u tome da on dobro odglumi?![]()
Šta vi mislite...zašto?
a koji ce joj ***** ovaj kreten i dijabola?
ok zaboravi,sad kad malo razmislim ivan pewaach je savrshen za prosechnu srbistankinju![]()
To još uvek ne objašnjava zašto o njemu neće govoriti kao o pomenutima.