Zasto nesnadjena u ovom vrlom novom svetu...

15844009_128690664297935_4782879697402813960_o cc.jpg

Zašto nisam mogla da budem elitna prostitutka
1. Zaljubljive sam prirode. Dakle otpada. Mo’š to zamisliti -oću da se grlim posle, Božee dragii
2. Nemam onaj asortiman za tući (bičevi, pendreci) jedino tiganjem da ga lupam
3. Morala bih redovno da se depiliram svuda a mene to boli probala jednom posvađala se sa depilatorkom
4. Nemam atribute a ko će to sad ulagati, dete studira
5. Ne znam da čuvam tajnu, morala bih svim drugaricama da ispričam s kim sam bila
6. Ne znam matematiku. Zajebali bi me za pare
7. Ne znam da lažem, pitala bi me mama gde idem, šta da kažem?
8. Dobijem žuljeve od štikli. Ne moš ****** u klompama
9. Ne znam da se umiljavam, ja bi garant nešto zvocala, izbacili bi me iz udruženja
10. Glupava sam. To treba biti sposoban pa snimati, posle ucenjivati, ja bi upalila kontra kameru snimala zid, ovaj bi me provalio, izlomio od batina, nije to za glupave

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1137383
Zašto nisam mogla da budem elitna prostitutka
1. Zaljubljive sam prirode. Dakle otpada. Mo’š to zamisliti -oću da se grlim posle, Božee dragii
2. Nemam onaj asortiman za tući (bičevi, pendreci) jedino tiganjem da ga lupam
3. Morala bih redovno da se depiliram svuda a mene to boli probala jednom posvađala se sa depilatorkom
4. Nemam atribute a ko će to sad ulagati, dete studira
5. Ne znam da čuvam tajnu, morala bih svim drugaricama da ispričam s kim sam bila
6. Ne znam matematiku. Zajebali bi me za pare
7. Ne znam da lažem, pitala bi me mama gde idem, šta da kažem?
8. Dobijem žuljeve od štikli. Ne moš ****** u klompama
9. Ne znam da se umiljavam, ja bi garant nešto zvocala, izbacili bi me iz udruženja
10. Glupava sam. To treba biti sposoban pa snimati, posle ucenjivati, ja bi upalila kontra kameru snimala zid, ovaj bi me provalio, izlomio od batina, nije to za glupave
zanimljivo..vrlo zanimljivo..

Jer,na zalost, samo takve postale su snadjene u ovom nasem svetu....mi ,ostale, sto smo jurile diplome, prosek, ostadosmo nesnadjene :) a i razmisljam nesto, gde su odrastale te mlade dame, uz koje price, knjige...sta treba imati u glavi da zarad novca, trpe bahate tatine sinove, debeljuskaste čike itd....o cemu li razmisljaju dok ih ljuljuskaju ? Broje sijalice u lusteru? Prisecaju se broja telefona plasticara koji ce da ih doradi za jos nekog ciku?

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: DUH

Back