zašto neke žene više poštuju muškarce koji ih šamaraju a i dalje su sa njima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto neke žene više poštuju neke muškarce koji ih biju a i dalje su sa njima?Da li je istina da žene više poštuju onog muškarca ako im udari šamar nego one koje su fini prema njima?

Neke zene vole drkadzije, a ne "mlakonje", jer podsvesno veruju da ih mlakonje ne mogu zastititi. Ako je momak fin ona ce ga smatrati ne samo seksualno neprivlacnim vec i budalom ponekad.

E sad za ove sto vole da ih biju na to vec nemam odgovor. Mozda je to izvor strasti.

Zašto neke žene više poštuju neke muškarce koji ih biju a i dalje su sa njima?Da li je istina da žene više poštuju onog muškarca ako im udari šamar nego one koje su fini prema njima?

Neke , te neke nisu normalne.
A nije istina da žene više poštuju šamardžije ..oo odakle li ti ova ideja. Možda neka da , ali to je neki poremećaj.

Zene vole normalne muskarce koji su svjesni svojih dobrih i losih strana.Ne vole one ni nepismene siledžije,niti umisljene filozofe-mlakonje.Pametan muskarac zna da je istina negdje između ova dva profila.Koji je pametan moze da doda vise jednog ili drugog tipa..........Isto se odnosi i na zenu.........

BAŠ TAKO.

- - - - - - - - - -

Mnoge zene dolaze na forum da pobegnu od tih koji ih samaraju u RL :mrgreen: i traze novu :zaljubljena:

..koa tebe npr :lol:

mislim da su ti se malo razbežale misli u svim pravcima
ajd opet smisli pitanje samo pazi da ne ispadne opet oksimoron!

Ima tu neke patologije ali eto komsija kod nas u zgradi zenu odvaljuje od zivota.Lik se ne trezni nema stalni posao zena radi u nekom restoranu kao cistacica i nebrojeno puta je vec bila naflekana pa je opet sa njim.Kad joj se pomene da je lik pijandura i olos skace u oci i brani ga kao da je najbolji na ovom svetu.

Ako je to istina treba prijaviti nekoj službi zaduženoj za nasilje u porodici.

Ne radi se o poštovanju.
Mnogo je razloga zbog čega žrtva trpi..strah, stid, emocionalne ucene, porodica, finansije itd itd, ali ono što je možda i najveća zabluda koja i muške i ženske žrtve drži i dalje pod "okriljem" zlostavljača,
jeste nada da će se taj partner jednog dana promeniti.

Ne radi se o poštovanju.
Mnogo je razloga zbog čega žrtva trpi..strah, stid, emocionalne ucene, porodica, finansije itd itd, ali ono što je možda i najveća zabluda koja i muške i ženske žrtve drži i dalje pod "okriljem" zlostavljača,
jeste nada da će se taj partner jednog dana promeniti.
E ovo je jedan od najtužnijih postova.

Ljudi cesto gledaju na ovakve slucajeve dosta povrsno.Svi kazu "on je bije a ona ga voli" a niko ne kaze "on je bije a ona ga se plasi".
Ja mislim da,kada vec dodje do samaranja i ostalog fizickog nasilja,tu nema vise ljubavi nego je u pitanju cist strah.I to je u neku ruku cak i logicno jer sta da radi jedna sama,nezasticena zena koju muz tuce a ima decu sa njim?Ima i tih slucajeva kada policija dodje da ga hapsi zbog nasilja u porodici a zena ga brani.Pa brani ga zato sto se boji.Zato sto ce policija njega da uhapsi ali ce kad-tad morati da ga pusti.Posle dan,dva,mesec ili godinu a ona zna da je tada kada ga puste "je*ala jeza u ledja".
Pa u danasnje vreme covek ubije coveka zbog 1000 dinara a psihoza koje su zbog poremecenih porodicnih odnosa u stanju da masakriraju ceo komsiluk imas gde hoces.

Drugo je pitanje zasto zene vole muskarce koji su generalno olos,smradovi i otpad ljudski.Tih koje trpe nasilje mi je zao ali ove druge mi se gade.Sto znaci ogromna vecina zena.

Ako preskočimo Anđelka sa SL-om i "hanky-spanky me" zarad zadovoljstva, znači izbacimo seksualnu konotaciju mogućeg SM odnosa :lol:
Ostaje nam jako malo postova koji bi mogli dati neki realni i konkretan odgovor na skoro prejudicirano postavljačevo pitanje-tvrdnju (da žene vole nasilje)

...zato šta da vam kažem..probrala sam nešto između tog vašeg zez fazona i "mrzi me da pišem"...pa ako neko zaista hoće da piše o nasilju..neka uobliči temu malo bolje i zbog toga lock!

želim vam lep dan danas :heart:

- - - - - - - - - -

.............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back