Zašto neka muzika bolje zvuči dok vozimo?

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dok krstarim interkontinentalnim putevima, sada u Srb konkretno, primetila sam da neke numere bolje zvuče dok vozimo.
Ovako ih nikada ne bih pustila kod kuće.
Imate li isti osečaj i neki primer?
U pozadini je naravno Jaguar.

Pogledajte prilog 1660418

Postoje pesme koje mi vise prijaju kad sam za volanom nego ovako kada odmaram.

Muzika za voznju, muzika za ritam, muzika za pozadinu , muzika za igranje...muzika za film pozadinu ....

Ovo prvo to kako ko voli da vozi, ovo drugo je ako hoces malo da poboljsas ritam rada, kuhinja ili bilo sta radionica, berba i slicno
ovo trece je kad radis vezbanje intelektualni rad, pa ti treba nesto sto smiruje misli da mogu da rade kombinatoriku i skacu po svom prostoru , obicno su havajska muzika i tako ambijentala dobre za taj sistem muzickog okruzenja,
A ovo za igranje, to sam odvalio kad sam slucajno ubo muziku iz jedne igre pa sam pustio u drugoj igri slicnog zanra , wow, pomislis da si stvarno u tom svetu, skoro..a za one koji cesto igraju igrice, skoro sigurno..

Za film kao pozadina, i to je dobro , samo ne sme da smeta filmskoj muzici, ali je dobro i to...

Efekat slusalica. Nema distrakcije, okolni zvuk ne dopire i ne mesa se sa muzikom, niko ti ne smeta. Sve sto cujes je muzika. Isto vazi i za muziku u kolima. Kola su mali prostor. Kao i kod slusanja muzike preko slusalica, u kolima se mozes udubiti i cuti svaki ton jer si u izolaciji od okolnih zvukova. Nema nicega osim tebe, automobila, muzike i emocija koje muzika izaziva a kojima se mozes prepustiti u slobodi.

I meni !
Mislila sam da sam jedina na svetu.
Najbolji deo je kad masturbira Adama da bi proizveo željeni zvuk

Screenshot_20241221_223435_YouTube.jpg

Efekat slusalica. Nema distrakcije, okolni zvuk ne dopire i ne mesa se sa muzikom, niko ti ne smeta. Sve sto cujes je muzika. Isto vazi i za muziku u kolima. Kola su mali prostor. Kao i kod slusanja muzike preko slusalica, u kolima se mozes udubiti i cuti svaki ton jer si u izolaciji od okolnih zvukova. Nema nicega osim tebe, automobila, muzike i emocija koje muzika izaziva a kojima se mozes prepustiti u slobodi.
Prelepo si objasnio.

Dok krstarim interkontinentalnim putevima, sada u Srb konkretno, primetila sam da neke numere bolje zvuče dok vozimo.
Ovako ih nikada ne bih pustila kod kuće.
Imate li isti osečaj i neki primer?
U pozadini je naravno Jaguar.

Pogledajte prilog 1660418

Sve sto ima bas, jak ritam, i zarazne refrene, bolje zvuci u autu...valjda jer kreces adrenalin radi, a i spikeri su ti sve oko tebe bolji dozivljaj nego sa TV-a ili pored lep-topa....

Back