Zašto neka muzika bolje zvuči dok vozimo?

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pikax

Buduća legenda
Poruka
37.764
Dok krstarim interkontinentalnim putevima, sada u Srb konkretno, primetila sam da neke numere bolje zvuče dok vozimo.
Ovako ih nikada ne bih pustila kod kuće.
Imate li isti osečaj i neki primer?
U pozadini je naravno Jaguar.

1734786824760.png

Dok krstarim interkontinentalnim putevima, sada u Srb konkretno, primetila sam da neke numere bolje zvuče dok vozimo.

Pogledajte prilog 1660418
Tema je interesantna ali ti ne mogu pomoći.
Naime odustao sam od polaganja vozačkog ispita jer se u meni javljao borbeni duh naśih predaka.
Kad god bi neko pokušao da mi pobegne ispred šoferšajbne ja bih poželeo da ga stignem śto je instruktor osujećivao.
Pitao me śta to radim i da li sam normalan?
Ja sam mu odgovorio da sam u prošlom životu bio Red Baron.

Pogledajte prilog 1660418
One "brže" pesme stvarno bolje zvuče u autu. Možda i do zvučnika.
Primetila sam da Enrike Iglesias" I will survive " sjajno zvuči u kolima i baš te pozadinsko tonove bolje čujem u kolima.
Opet, glasna muzika (preglasna) koliko sam upućena nije dozvoljena u vožnji?

Uglavnom pustam drugima da odluce, ali naravno, mora da bude muzika a ne šund :)

Kad sam sâm, onda radio, pa sta naidje.
Kad je zena tu, onda neke njene prljave metalike.
Kad je dete tu - e, onda ide nevidjeni miks, od dečijih pesmica, preko Fredija Merkjurija, pa do dead metala :D
Sve se slažem, ali meni barem popuste kočnice ili ukus ..ne znam pa mi je ok i ono što ne bih baš slušala kod kuće kao prvi izbor.
Znate zašto možda? Zato što mi je već lepo dok vozim ovo dođe samo kao +

Sve se slažem, ali meni barem popuste kočnice ili ukus ..ne znam pa mi je ok i ono što ne bih baš slušala kod kuće kao prvi izbor.
Znate zašto možda? Zato što mi je već lepo dok vozim ovo dođe samo kao +
E, a mene voznja vec godinama smara. Ranije sam voleo, sad vozim samo kad moram, a moram dete u vrtic, na primer. Sve ostalo izbegavam, i idem sa 2 tocka :)

Back