Ovi jedan
Primećen član
- Poruka
- 823
Čisto da nekima od vas dodatno približim šta želim reć kad pričam o njegovim spisateljskim vještima pokušat ću to prilagodit na naše krajeve iako mislim da sam povlačia paralele u tom pravcu. Ako bi nekog glazbenika s ovih prostora usporedili s njim po pitanju kvalitete tekstova i načina na koji su oni pisani onda je to vaš Balaš koji je upravo od njega "pokupia" taj stil pisanja s hrpom detalja i slikovitih opisa. A isto su radili Sejo i ekipa iz Zabranjenog pušenja samo uz puno veću dozu humora nego je to kod Springsteena izraženo. Pa i "Fildžan viška" je samo jedna posveta od Seje prema Bossu jer je osim glazbene podloge i tekst pokupia iz njegove "My Hometown" samo je to prevea i prilagodia svom kutu gledanja.
Taj način pisanja inače nije Springsteen izmislia(Chuck Berry glasi za prvog storytellera), al je svakako podiga na jednu višu razinu i doša do toga da postane "jedini glazbenik koji je u stanju napisat novelu u samo četiri strofe". Riječi Bob Dylana ne moje
Taj način pisanja inače nije Springsteen izmislia(Chuck Berry glasi za prvog storytellera), al je svakako podiga na jednu višu razinu i doša do toga da postane "jedini glazbenik koji je u stanju napisat novelu u samo četiri strofe". Riječi Bob Dylana ne moje