- Poruka
- 30.029
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja gajim pauci u kucu. Imam ih na desetine ............a znas zasto ? Verovo il ne, svaki dan kad ugledam jedan pauk on mi donese najmanje 200 evra odnekud.Zanimljivo. ali neka hvala. Paucima je mesto u prirodi, a ne u kući. Osim ako ja ne želim da imam tarantulu kao kućnog ljubimca.
Vidiš moraću da pokušam.pa ja gajim pauci u kucu. Imam ih na desetine ............a znas zasto ? Verovo il ne, svaki dan kad ugledam jedan pauk on mi donese najmanje 200 evra odnekud.
Ni ja nisam verovao dok nisam prihvatio savet mog poznanika i uverio se.
nije tebe ujela konjska muva...........da vidis sta je bol i svrabez. Kilo leda da potrosis , casu rakije da saspes na ujed............, dzaba.Nije autora glupog teksta nikad ujeo pauk.
Ne mož se čovek iščeše,.rane, užas. Komarac je mala beba.
Nije autora glupog teksta nikad ujeo pauk.
Ne mož se čovek iščeše,.rane, užas. Komarac je mala beba.
Imao sam iskustva sa decom,dok mene licno nikad nije pauk ujeo,ali sam video pauka kako odlazi s kapka deteta dok je spavalo.Odmah se nije primetilo,ali kada je ustala,nadulo se oko i veliko crvenilo na kapku.To se njima desavalo vise puta,a vidjao sam i kod drugih osoba.Može biti da se to negdje dešavalo ali iz mog nekog iskustva, ne. Recimo, komarci su najgori, pa mušice..![]()
Isto. Ja ih izbacim rukama.. ove kućne zalutale naravno...Ja nikada ne ubijam pauke ( mnozina od pauk = pauci, nikako paukovi), tako mi je ostalo od moje
babe koja je uvek govorila da se pauci nikada ne ubijaju, a i ne znam zasto bih ih ubijala.
Znakovi pored putaŠta ću! Volim jezik, pa i kad primetim nesigurnosti oko nečega, obavezno proveravam.
Vuci, pauci, zraci, kraci, znaci...
Iz detinjstva sam nekako zapamtio da kad se pauk spusti na tebe to oznacava srecu. Naravno ima ih otrovnih/opasnih ali verujem da je vecina bezopasna. Pogotovo oni mali.Ne ubijam pauke nikada jednostavno ga dunem i nestane. Dok jednog dana na osiguračima nisam našao celo leglo crnih udovica. E to sam expresno usisao usisivačem. Ista kao ova gore sa uvodnog posta. Crna sa crvenim mrljama.
Dodji na sladoled.Ne ubijajte male arahnide...
Oni su slatki ..
Izbacite ih napolje na pajalici , neka žive ....
Za novu godinu ili Božić.. mslm nisi precizirao kadDodji na sladoled.
Ja ih tamanim ne mogu da zivim od njih, imam Luna tendu iznad prozora tu se kote i pletu mreze malo im pa ulaze i u kucu.Ne ubijam paukove.
Samo opajem mreze pa oni pletu Ispocetka.