Zasto ne starimo dostojanstveno?

Poruka
22.458
Sve sam gluplji, sve sporije kontam, dolaze nove generacije i nove fore, novi pogledi na svet, nove tehnologije, novi oblici komunikacije ...
Da li u toj komunikaciji naše godine utiču na nivo tolerancije, jeste li tolerantniji?
Da li su vas godine učinile boljom osobom?
Da li mogućnost anonimnog pisanja i neverbalne net komunikacije koja premoscuje jaz u godinama diskutanata u vama budi buntovnika koji bi nametao stara pravila i vrednosti?

Da moji roditelji znaju kakav sam nezreli mamun odrekli bi me se preko novina. :sad2:
Da, nismo kao naši roditelji jer ima jedna posledica tehnoligije koja strašno ugrožava budućnost čoveka - ljudi sve kasnije i kasnije sazrevaju, sve je više žena koje glume curice u 35 oj i muškaraca koji glume dečake u 45 oj. Je l to normalno i zašto jeste? Meni nije al se uklapam :malav:

Sve sam gluplji, sve sporije kontam, dolaze nove generacije i nove fore, novi pogledi na svet, nove tehnologije, novi oblici komunikacije ...
Da li u toj komunikaciji naše godine utiču na nivo tolerancije, jeste li tolerantniji?
Da li mogućnost anonimnog pisanja i neverbalne net komunikacije koja premoscuje jaz u godinama diskutanata u vama budi buntovnika koji bi nametao stara pravila i vrednosti?

Da moji roditelji znaju kakav sam nezreli mamun odrekli bi me se preko novina. :sad2:
Da, nismo kao naši roditelji jer ima jedna posledica tehnoligije koja strašno ugrožava budućnost čoveka - ljudi sve kasnije i kasnije sazrevaju, sve je više žena koje glume curice u 35 oj i muškaraca koji glume dečake u 45 oj. Je l to normalno i zašto jeste? Meni nije al se uklapam :malav:

Svest neko ima sa deset, a neko nema sa pedeset.
Možemo glumatati šta hoćemo, ono smo što smo...

e da pre neki dan ja u beogradu,autobuska stanica.ajd da trknem u wc za svaki slucaj.platim 50 dinara,cuj pedeset dinara da piskim,sta je sa onim mala nuzda 2 a velika tri...udjem,kad z:shock: cucavac
usred beograda cucavac!
i nista,izadjem,kako bre da cucnem kad posle ne mogu da ustanem,nego treba rukom da se odgurkujem
ma idi bre

tolerantnija sam, bolja sam osoba nego pre 20 godina, buntovna sam i dalje ali u RL, ovde me tako nesto ni ne zanima....i ne glumim, ja i jesam curica :malav:

aj pa cao :cmok2:

Nije da sporije kontam, nego povremeno zabagujem.
Osetljivija sam na stres, a nekada mi je stres bio pokretač da brzo i pravilno reagujem.
Sada me stres blokira.

Nove tehnologije usvajam samo ako me motivišu.
Na poslu bih rado da se povučem i prepustim sve mlađima, ali imam šefa koji samo mene baca u vatru.
Ubeđen je da posao mogu dobro da obavim. To je možda i ono pravilo - hvali magarca da više radi.

Pa yes, može biti, al je pre do zamene koju je virtuelnost pruzila realnosti. Ono, lakše je u masi slicnih, bilo vrednih ili nesposobnih sakriti sebe, i biti takav :(

Al' smo se posakrivali na forumu... ne zna se ko se bolje sakrio...
Samo, eto, nije isto kad kolutaju ovde očima i u rlu..:lol:
Pa ovde je osamdeset posto pdfa godište mojih roditelja i luđi su od mojih vršnjaka... ja ne msm da je to zato što su forumaši i da je uzorak slučajan.. svako vreme ima svoje dijagnoze.
Al' bruka je što ste vi počeli da manijačite po netu..:lol:
Mada to i nije tema.

Al' smo se posakrivali na forumu... ne zna se ko se bolje sakrio...
Samo, eto, nije isto kad kolutaju ovde očima i u rlu..:lol:
Pa ovde je osamdeset posto pdfa godište mojih roditelja i luđi su od mojih vršnjaka... ja ne msm da je to zato što su forumaši i da je uzorak slučajan.. svako vreme ima svoje dijagnoze.
Al' bruka je što ste vi počeli da manijačite po netu..:lol:
Mada to i nije tema.

Ne ne, baš je to tema, i jeste bruka. Medjutim, ono što ti ne znaš je da ćeš biti ista ovakva makar sada tvrdila totalno suprotno :)

Npr Smoki tvoja generacija... 95% ih ne zna registrovati nalog, moja.. možda pola pola ili manje... Itd
A vidi tebe i mene, skoro pa iste budale. :(

e a dobila ja ovaj moderni telefon.ima neke ikonice,ja malo pritiskala,al nista tu meni nije jasno.deca mi rekla to ti ne treba,nista nemoj da pritiskas,samo ovde gde je koverta i slusalica
majke mi:lol:
to ko ono kad je muja isao na mars pa mu rekli,daj majmunu bananu i nista ne pritiskaj

Ne ne, baš je to tema, i jeste bruka. Medjutim, ono što ti ne znaš je da ćeš biti ista ovakva makar sada tvrdila totalno suprotno :)

Pa biću. Već jesam, a ni drugu polovinu dvadesetih ne pređoh. Gledam ove klince i još sam u toku, ali za ono za šta je meni trebalo mesec dana da naučim, njima treba par, prosto kao da su srođeni s tim. A razlika ni punu deceniju.

Уопште нисам толерантна.

Године ме нису учиниле бољом особом. То си што си.

Смешно ми је када матора особа изиграва расцвркутану девојчицу или неког мистичног заводника са аватаром трипут лепшим од реалног себе.

e a dobila ja ovaj moderni telefon.ima neke ikonice,ja malo pritiskala,al nista tu meni nije jasno.deca mi rekla to ti ne treba,nista nemoj da pritiskas,samo ovde gde je koverta i slusalica
majke mi:lol:
to ko ono kad je muja isao na mars pa mu rekli,daj majmunu bananu i nista ne pritiskaj

Mda, aj ne sewi, garantujem da za Crnogorca imaš i šifru koju onaj tvoj muž ne može da provali još tri života :malav:

Уопште нисам толерантна.

Године ме нису учиниле бољом особом. То си што си.

Смешно ми је када матора особа изиграва расцвркутану девојчицу или неког мистичног заводника са аватаром трипут лепшим од реалног себе.

Ti je česta praksa, a ima veze sa razlogom zbog kojeg gubis vreme ovde. Ono, ako je zbog sexa neće stavljati na avatar Hilari Klinton :lol:

- - - - - - - - - -

Pa biću. Već jesam, a ni drugu polovinu dvadesetih ne pređoh. Gledam ove klince i još sam u toku, ali za ono za šta je meni trebalo mesec dana da naučim, njima treba par, prosto kao da su srođeni s tim. A razlika ni punu deceniju.

Ybg, valjda sad razumeš dubioze u koje se čovečanstvo upustilo

tehnologija je ko droga omogucava nam dau njoj otplovimo i uzivamo izbegavajuci zivot..a to rezultira u nezrelosti jer se gubi dragoceno iskustvo...

a sto se tice foruma jedino sto radim a sto ne bi u stvarnosti jeste sto se salim i prozivam ljude koji su mnogo stariji od mene..msm da forum u tom smislu brise neke barijere mada sam recimo kodnekih skontala da im ne prijaju sale pa izbegavam al u sustini forum daje slobodu....

Ti je česta praksa, a ima veze sa razlogom zbog kojeg gubis vreme ovde. Ono, ako je zbog sexa neće stavljati na avatar Hilari Klinton :lol:

- - - - - - - - - -

Ybg, valjda sad razumeš dubioze u koje se čovečanstvo upustilo

Ma koje dubioze, saće se zarati, roknu dve tri nuklearke pa jopet izlazimo iz pećina ako neko preostane..:lol:

- - - - - - - - - -

tehnologija je ko droga omogucava nam dau njoj otplovimo i uzivamo izbegavajuci zivot..a to rezultira u nezrelosti jer se gubi dragoceno iskustvo...

a sto se tice foruma jedino sto radim a sto ne bi u stvarnosti jeste sto se salim i prozivam ljude koji su mnogo stariji od mene..msm da forum u tom smislu brise neke barijere mada sam recimo kodnekih skontala da im ne prijaju sale pa izbegavam al u sustini forum daje slobodu....

E to. Pa ja u rlu ovako da se obratim nekome ko je toliko stariji, pa umro bih od blama.. ovde sam tog osećaja bez.

Mda, aj ne sewi, garantujem da za Crnogorca imaš i šifru koju onaj tvoj muž ne može da provali još tri života :malav:

za crnogorca imam posebni telefon bre,kakvu sifru pa da zaboravim :lol:
a sa godinama mislim da sam zaista postala bolja osoba u smislu da sam tolerantnija,uvidjavnija,blaza
dok sam bila mlada bila sam dosta pod stresom,da nesto ne prospustim,da sve bude super...sad samo uzivam.cak i u onome sto mozda i nije za uzivanje.al ebe mi se,tako sam odlucila

Back