Zasto ne provodite najvise vremena u krevetu kad potomstvo nije tu?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.476
Vratila sam se unazad dosta i stalno se pise uglavnom isto na forumu.
Godinama.

"Suuuuuper,deca otisla za raspust moze da se kreci,cisti,sprema kuca/stan,vikendica."

Ili isto to u smornom tonu.

Dal' je ralno da brak unistava ljude toliko da rade kad ostanu sami?

Uzivo je uglavnom ista stvar."Navratite slobodno,deca nisu tu." I sad,svi kao pa ne,nece,da ne prekinu nesto kad cujes "ma neeee,okrecili smo/ocistili/renovirali,slobodno vi" .

Godinama.

"Suuuuuper,deca otisla za raspust moze da se kreci,cisti,sprema kuca/stan,vikendica."

Uzivo je uglavnom ista stvar."Navratite slobodno,deca nisu tu." I sad,svi kao pa ne,nece,da ne prekinu nesto kad cujes "ma neeee,okrecili smo/ocistili/renovirali,slobodno vi" .

Ljudi u braku su siti jedno drugog tako da im realno i preostaje samo da kreče, čiste, spremaju itd.

Ljudi postanu žrtve života. To ti je nešto nalik predsmrtnom stanju.

U realnom pogledu - depresija je učinila svoje.

Takvi ljudi žele da načine promene kod sebe, ali ne učine promene svoje ličnosti, već enterijera ili eksterijera. Najviša tačka koju mogu da dosegnu jeste ''da odu malo na putovanje''. Seljačenje žešče.

Takvi treba da sednu par dana i da razmisle o životu, daleko od obaveza.

Ljudi postanu žrtve života. To ti je nešto nalik predsmrtnom stanju.

U realnom pogledu - depresija je učinila svoje.

Takvi ljudi žele da načine promene kod sebe, ali ne učine promene svoje ličnosti, već enterijera ili eksterijera. Najviša tačka koju mogu da dosegnu jeste ''da odu malo na putovanje''. Seljačenje žešče.

Takvi treba da sednu par dana i da razmisle o životu, daleko od obaveza.

:ok::ok::ok::ok::ok:

Godinama.

Ne razumem...šta ima veze što su deca tu i kad se radi i kad se odmara i kad se roditelji druže sa drugim ljudima...:eek:
Pogrešno postavljate stvari zato vam je život i dosadan i smoran..
Decu ne treba sklanjati kad se radi, niti kad se uživa, treba živeti sa decom...aman..
Brak ne uništava ljude, ljude uništava lenjost...

Ne razumem...šta ima veze što su deca tu i kad se radi i kad se odmara i kad se roditelji druže sa drugim ljudima...:eek:
Pogrešno postavljate stvari zato vam je život i dosadan i smoran..
Decu ne treba sklanjati kad se radi, niti kad se uživa, treba živeti sa decom...aman..
Brak ne uništava ljude, ljude uništava lenjost...

Aha,mrzi ih kada deca nisu tu te slobodno vreme provode u sredjivanju onoga sto treba da se uradi?

Nikada mi ne bi palo na pamet da ljudi zbog lenjosti nemaju odnose ali vidis ti si pravu stvar napisala.
Iskusno.
U veoma zanimljivom pravcu moze da povede diskusiju.

Poslednja izmena:
Godinama.

kad smo se voleli , najcheshce smo krechili
jednom sam upala i u kantu sa bojom
deo mene :mrgreen:

Godinama.

Pa to krecenje, ciscenje itd... podrazumeva 8 sati :zper: dnevno... izmedju se malo mune cetkom po plafonu i eto... :lol:
Sto bi matori rekli, Samo ce ti se kaZsti, sta se radi kad deca nisu kuci... ;)

Generacijski jaz,ocekivan odgovor.

Kad je to u pitanju bukvalno postoji dogovor o tome da nema posecivanja.Ne danas/ne nocas i tako.

Kad nema nicega opusteno su svi dobrodosli bilo kad.

???
Valjda ti se crno dete najavljuju u kuću??
Il je to neko svratište pa se dolazi kako ko hoće?
Zanimljivo
Imam dovoljno vremena i da se seksam i krecim i ležim i šta god
Stvorila sam ga

- - - - - - - - - -

I nije mi svako slobodno po podne do seksa
Nekad mi je do nečeg sesnastog što je sasvim prirodno

Back