Ти да мислиш не би писао глупости!Mislim da će nakon pada Putina biti jauk i škrgut zuba ruskih fašista...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти да мислиш не би писао глупости!Mislim da će nakon pada Putina biti jauk i škrgut zuba ruskih fašista...![]()
Itekako ga ima ,ovo je pocetak.Још један у низу који се нада трећем светском рату, јер мисли да му живот није дао добре карте, па се нада да ће након трећег светског рата, да ће се карте поново промешати, па да ће у новом дељењу добити боље животне карте, или да ће барем свима осталима, као и њему, дати лоше карте.
Не, Крсто Крстићу, нема трећег светског рата.
To su tvoje sotonske želje, no realnost, ljudi ga nizmerno vole, je, hvala Bogu, sasvim drugačija ...
Pa koliko država trenutno naoružava Ukrajnu u ratu protiv Rusije ?Zato sto nije.
Svetski rat je kada ratuju u isto vreme drzave na svim kontinentima.
Kad se dve komsinice posvadjaju preko plota a komsiluk se mesa,sta je to?Zar to nije sukob sirih razmera.Zato sto nije.
Svetski rat je kada ratuju u isto vreme drzave na svim kontinentima.
Предлажем да престанеш да користиш интернет форуме, и да активно радиш на изградњи бункера и на стварању залиха за нуклеарну зиму.Западне силе су почеле рат против Русије и то је трећи светски рат , почео је , жело да га признаш или не ..Са једне стране имамо НАТО ПАКТ , војску која се отворено бори против руских и ДНР трупа , легију странаца , азовске батаљоне а са друге стране Русију и Бога ...
Сасвим је јасно да ће Америка да употребни нуклерну силу и да удари на Русију и због тога мора да се заустави
Naci, nisi moj rang da bih se sa tobom uplitao u polekimu i davao ti do značaja ... Ti to ne zaslužuješ ...S tobom zaista nešto nije u redu. Ozbiljno.
Neću, jer nadam se da će nestati Amera, najvećeg zla ...Предлажем да престанеш да користиш интернет форуме, и да активно радиш на изградњи бункера и на стварању залиха за нуклеарну зиму.
Ако већ сматраш да је нуклеарни рат неминован.
Не постоји та опција. Ако нестају Амери, онда нестају сви.Neću, jer nadam se da će nestati Amera, najvećeg zla ...
Zaista ti ne mogu pomoći.Naci, nisi moj rang da bih se sa tobom uplitao u polekimu i davao ti do značaja ... Ti to ne zaslužuješ ...
Није то ништа ново.Право на први удар нуклеарним оружем је званична америчка војна доктрина већ 70 година.Наравно да је почео , што је најгоре Сатанисти у Америци и те како планирају да употребе нуклеарно оружје
Pa i neke Balkance su naoružavali Amerika, Turci, Rusija, ISIS .... Toga je uvek bilo u svim ratovima širom sveta.Pa koliko država trenutno naoružava Ukrajnu u ratu protiv Rusije ?
a ovo na žalost može da eskalira USA vrlo lako može da napravi neku glupost tipa da proba NO FLY ZONE.
Krstan je covek kome su nato smradovi ubili sina !Jel ovaj Krstan nekadašnji Dreamer/Dremač?
Zato, poštovani prijatelju, činim sve, danonoćno borim se protiv svih nasilja i zločinitelja, kako niko nikada ne bi osetio onu strašnu tugu, nepodnošljiv bol i muku, koja te iznutra grize kao zmija, koju sam sam osetio u vreme NATO agresije na Srbiju 1999. godine... Nikome, čak i najvećim i najzverskijim neprijateljima ne bih poželeo da dožive i prežive to što sam jesam ... Najveći deo mene, onaj najlepši deo moje duše, je od tada, zajedno sa mojim nevinim sinom, anđelom Božijim, na Nebesima ...Krstan je covek kome su nato smradovi ubili sina !