Vi ovde uglavnom ,koliko sam primetio , se vrtite u krug sa istorijskim "cinjenicama", koje pise ko hoce! Meni je vazno da od svih naroda na svetu DANAS u svim oblicima mafije siptari su glavni, a ima ih 6 miliona, i to niko ne porice, cak ni oni! Dosta vas ovde mrzi Jevreje, a da nije njihovih naucnika bilo danas bi smo bili i dalje u XIX veku, iako su im ruke krvave do ramena, DANAS!
Siptari su paraziti covecanstva, to se DANAS vidi, i ja ne zakljucujem iz nekih ratova iz pi..cke materine! Narod kome je glavna industrijska grana distribucija oruzja (koje pritom ipak ne bi mogli da naprave sami,osim pracke) , droga, belo roblje, za mene je genocidan! Zaj..ebite price iz proslosti, ovo je DANAS, i ovo je 99% istina, i vazi za 99% albanaca! Onih 1% je kolateralna steta moje generalizacije albanskog naroda!
Neka mi neko kaze ijednoga naucnika albanske nacionalnosti, a toliko siptara ima u rasejanju!
A znam dosta ljudi iz LDP-a , bili su na Kosovu i ke.njaju mi kako su siptari bolji od nas, kulturniji, ko da je bio u Svedskoj! Kako su pricali srpski u Pristini ( a pre par godina su ubili jednoga Bugarina na sred Pristine jer su mislili da je Srbin)! Pa pricaju kako smo najnerazvijeniji na svetu, a Srbija je koliko znam sada negde oko 75. mesta na svetu, od 211 zemalja po BDP per capita! U Srbiji nije sjajno, to je sigurno, ali budimo realni jednom! Samo se krecemo iz krajnosti u krajnost!
Nemam nista protiv da neko prica kako je Hrvatska razvijenija od nas, to su cinjenice! Tek kada budemo operisali sa cinjenicama a ne "cinjenicama" moci cemo da nadjemo sebi put!
Kosovo je sada nezavisno , to je fakat, to se treba iskoristiti! Dokle god je osigurano postojanje srpskog naroda, a za to se mi mladi moramo postarati, cak i najmanja verovatnoca za povracanje Kosova ,se nekad mora ostvariti, samo da istrajemo! Matematika tako nalaze!
Danas u Beogradu, dogodine u Pristini! ( ovo je prepravka izraelskog pozdrava koji su koristili sirom sveta u rasejanje, 2000 godina,Danas u npr. NJujorku, sutra u Jerusalimu, istrajali su u tome i danas su tamo gde su zeleli da budu oduvek)! Ja iskreno ne bih imao nista protiv da su npr. Irci kao vecinski narod odvojili Kosovo, ali moja netrpeljivost prepa siptarima potice direktno iz gore navedenog!
Kosovo se pre svega mora iskoristiti kao snazan stimulator promene svesti u narodu, osecaja jedinstva ( zasto se zemlje EU ne ujedine u jednu drzavu, kada je to tako lepo), opsteg prosperiteta...
Nadam se da ce posle ovoga Srbija postici sto i Nemacka i Japan posle II svetskog rata!