Zašto ne bi Albanija Ustavom 'anektirala' Kosovo?

Ma ja rekoh nesto drugo, Albaniji treba Kosovo koliko i nama R Srpska. Samo jos jedan teret i dodatna gomila botova vlasti.
A i Albanci su se viska svojih gradjana resili tako sto su ih slali na Kosmet, nazad vise nema.
Ma ja samo zahebavam belosvetske DEBILČINE koji sebe zovu političari! To se lupi šakom o stol i kaže: Kosovo je Srbija ili Albanija! Birajte! Gde bi stigli kada bi svakoj grupici građana po svetu svako malo priznavali fildžan-države.... a recimo radi se na unijama i zajednicama sa druge strane!? KRETENČINE nesposobne!

Tako sto im vulin deli nove kaiše futrole, vucic donosi ruske krseve, bez vojske regularne i osposobljene rezerve?
Sa ovim sto se proizvede na vojnoj akademiji? To brojcano nije dovoljno ni za *humanitarnu misiju" ili da pokrije granicu na severu srbije... O sposobnosti da ne pricamo, milijardin sin i slični nisu ni za akciju pravljenje potonskog mosta...

Mi smo vojno pukli...
Ne preteruj! Nismo pukli jer još NISMO ni uspostavili SVOJU vojsku! Nisi valjda onu TRULU JNA smatrao vojskom? :rotf::rotf::rotf:

Ma ja samo zahebavam belosvetske DEBILČINE koji sebe zovu političari! To se lupi šakom o stol i kaže: Kosovo je Srbija ili Albanija! Birajte! Gde bi stigli kada bi svakoj grupici građana po svetu svako malo priznavali fildžan-države.... a recimo radi se na unijama i zajednicama sa druge strane!? KRETENČINE nesposobne!

Искуство статистике нам говори да кад неко лупи шаком о сто често добије у њоњу ...

Искуство статистике нам говори да кад неко лупи шаком о сто често добије у њоњу ...
Idemo sa statistikom: Kada je Staljin tokom DSR (WW2) lupio šakom po stolu, ameri i britanci su odmah IZDALI i PRODALI Kraljevinu Jugoslaviju!
Istina, po nosu su dobili SRBI, ali NE Staljin! :bravo:

Tako je! Srbi su DOKAZALI da im se NE gine za onu šugavu Titovu SFRJ! Ali, kada ja dođem na vlast, da vidiš kako će da ginu za Kralja i Otadžbinu! :bravo:
Jel?

A ko im je primer da ratuju? Mi bivsi borci i invalidi rata?

Vecina je zaboravljena bez ikakvih ili veoma bednih primanja...

Dok su dacici vulini i ostali "pametniji" primer...

Ratovo sam devedesetih dobrovoljno u vr srpske, i na kosovu, imali smo tad sistem... Danas?

Nemas nista. To nesto profesionalno nije dovoljno ni za straze u kasarnama...
Svaka čast! Radovan i Ratko Mladić su uspeli da reorganizuju VR Srpske nakon IZDAJE Vrhovne komande JNA! I na Kosovu su se angažovali sami Srbi jer su komunisti kao Milošević IZDALI i PRODALI Kosovo amerima!

Jel?

A ko im je primer da ratuju? Mi bivsi borci i invalidi rata?

Vecina je zaboravljena bez ikakvih ili veoma bednih primanja...

Dok su dacici vulini i ostali "pametniji" primer...
Primer? Srbi koji su Srbiju oslobodili od Turaka. Srbi koji su pobedili u PSR (WW1). Srbi koji su se pasivno ili aktivno borili protiv nemačkih okupatora i Titovih partizana, neprijatelja Monarhije.....

Eee... ovo ukradeno sa FB-a mi se jako sviđa: :super:
kalimero105.jpg

Back