Zašto ne bi Albanija Ustavom 'anektirala' Kosovo?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Koju , profesionalnu ? dobro , daj sns-u jos 10 godina fore , imacemo svetsku silu.
Podrzavam profesora Milinovica kad kaze "Samo gvozdje".

A zasto Albanci ne anektiraju Kosovo?
Mozda nemaju dozvolu od Amera, jer bi mi tada mogli da anektiramo RS...

A i Amerima vise odgovara rasulo, i vise manjih beznacajnih drzavica nego neka ujedinjenja...

A ja pomislio da možda ni njima ne treba OVAKVO Kosovo!? :super:
Zar nisi video ovo

51343971900_1442ba133c_c.jpg

mali-sengen-580x387.jpg

Eee... majke mi... pa ti političari su totalni RETARDI, teški psihijatrijski slučajevi za ustanove zatvorenog tipa! Ne mogu da ujedine ni hebenu fildžan-Bosnicu, a oni bi sve ovo ujedinjavali? :dash::dash::dash:
PS: Šta bi oni to EKONOMSKO ujedinjavali? Na sve strane horde UHLJEBA, administrativno-kancelarijskih pacova, nešto raznih državnih službi i horde PENZIONERA! :super:

Poslednja izmena:
A ja pomislio da možda ni njima ne treba OVAKVO Kosovo!? :super:

I Albanija je država koja ima ograničen vek trajanja

Ako se ide ka potpunom demontiranju jedne epohe , onda će mnoge države te epohe i nestati

U novostvorenim pitanje je samo ko će dominirati , tj po onom vicu

"Srbi su uvek vodili politiku, Šiptari pravili baklave, a mi Cigani krali.
A sada Srbi kradu, Šiptari vode politiku, a mi Cigani ne znamo da pravimo baklave."

Pa to prvo se nece desiti iz istog razloga kao i ovo drugo: koji ce nam(im) krasni klinac?!?
Najbolji dokaz da ova civilizacija odlazi u ku*ac? Gde su sada svi oni silni avanturistički, istraživački i osvajački elementi koji su peške i na konjima prelazili i po nekoliko hiljada kilometara da bi u nekoj vukohebini pregazili, spalili, srušili, pobili i/ili silovali sve živo, a samo da bi rekli da su to 'junački' osvojili i povećali svoje carstvo? A Srbi i Albanci sada ne žele ni da pljunu na Kosovo? Sve neke MLAKONJE i P*DERCHICHI, nema više junaštva i časti? :rotf:

Zato što pitomim Albancima nije ni malo drago da prime jednu teritoriju u kome su svi odreda odgajani na otimanju imovine, dilovanju droge i ljudskih organa , one čiji su idoli bradati razbojnici po brdima istih afiniteta.
Hvala! Korisna poruka za sve belosvetske (debilne) političare koji pljuju po Srbima radi šiptara! Hebote, koja je to i kakva grupa građana na Kosovu sa kojima ni njihova 'matična' država Albanija NE želi da ima posla! A Srbi im trebaju da titraju jajca!? :bravo:

Ako ništa drugo: Kao što ameri sa sobom POVLAČE svoje odane i lojalne lokalne saveznike, tako bi i Albanija mogla da gleda i odmah priznaje albansko državljanstvo nekima da ti ljudi znaju da im je osigurana budućnost!
Naime, JA, kao Pukovnik Vojske Kraljevine Srbije NE mogu da garantujem za svakog Srbina koji se bude vraćao na Kosovo! Ne znam koje će sve planove, ciljeve i aktivnosti imati! A ipak ću moći da završim na sudu za ratne zločine i genocid!? :bravo:

Mi vec imamo argument za vojnu akciju, ali prvo da ojacamo vojsku...
Ми треба веру да ојачамо и црквеност народа. Без тога нема победе.
Колико су финансијски јаки Американци па их победише Талибани на Апенцима.

Запалите тамјан и постаните добри људи. Када би се Србин одрекао зависти, љубоморе, злурадости, када би имао више самопоштовања где би му био крај?

Утулите смртне грехе.

Блуд
Гордост
Похлепа
Завист
Прождрљивост
Гнев
Лењост

Тако се брани народ, култура, идентитет. А не пијанчењем и курвањем, завишћу и лењошћу.

:heart:

A Srbi i Albanci sada ne žele ni da pljunu na Kosovo? Sve neke MLAKONJE i P*DERCHICHI, nema više junaštva i časti? :rotf:
Ma ja rekoh nesto drugo, Albaniji treba Kosovo koliko i nama R Srpska. Samo jos jedan teret i dodatna gomila botova vlasti.
A i Albanci su se viska svojih gradjana resili tako sto su ih slali na Kosmet, nazad vise nema.

I Albanija je država koja ima ograničen vek trajanja

Ako se ide ka potpunom demontiranju jedne epohe , onda će mnoge države te epohe i nestati

U novostvorenim pitanje je samo ko će dominirati , tj po onom vicu

"Srbi su uvek vodili politiku, Šiptari pravili baklave, a mi Cigani krali.
A sada Srbi kradu, Šiptari vode politiku, a mi Cigani ne znamo da pravimo baklave."
sa ovim se slazem ali i hrvatska ima ogranicen vek trajanja u ovom obliku cim gazda dobije po nosu bice svedena na svoju pravu meru :hahaha::hahaha::hahaha:

1) Mnoge države su priznale Kosovo kao državu
2) Većina tih država istovremeno PRIZNAJU i Srbiju koja u Ustavu ima da je Kosovo Srbija!!??

3) Ako 1) i 2) može ići zajedno, zašto onda ne bi i Albanija u svoj Ustav napisala da je Kosovo Albanija?

https://www.paragraf.rs/propisi/ustav_republike_srbije.html

https://sr.wikipedia.org/wiki/Међународноправни_статус_Републике_Косово

Па само тренутно није по агенди ...итернарију

Анектираће ....

али прво да на престо србије се поПне .. нешто неко .. па макари Карађорђевићи ... макар и Вужићи Вулини Вучелићи ....

е ондаК ....

Ми треба веру да ојачамо и црквеност народа. Без тога нема победе.
Колико су финансијски јаки Американци па их победише Талибани на Апенцима.

Запалите тамјан и постаните добри људи. Када би се Србин одрекао зависти, љубоморе, злурадости, када би имао више самопоштовања где би му био крај?

Утулите смртне грехе.

Блуд
Гордост
Похлепа
Завист
Прождрљивост
Гнев
Лењост

Тако се брани народ, култура, идентитет. А не пијанчењем и курвањем, завишћу и лењошћу.

:heart:

Лако је Вама којима је климактеријум само бледо сећање да моралишете

Mi vec imamo argument za vojnu akciju, ali prvo da ojacamo vojsku...
Tako sto im vulin deli nove kaiše futrole, vucic donosi ruske krseve, bez vojske regularne i osposobljene rezerve?
Sa ovim sto se proizvede na vojnoj akademiji? To brojcano nije dovoljno ni za *humanitarnu misiju" ili da pokrije granicu na severu srbije... O sposobnosti da ne pricamo, milijardin sin i slični nisu ni za akciju pravljenje potonskog mosta...

Mi smo vojno pukli...

Back