Zašto nam političari -mladi sede..po pitanju kose-a država *bledi* ...

Ne znam uopste o cemu mi ovde pricamo. Pa BOTA je predsednik stranke, i ima odgovornost da se obracuna sa lopovima. Ako lopove oteramo u zatvor, BOTU prvog trebamo sa njima.

Pa oterajte, ko vam brani? Prvi korak ti je da se odlučiš da li si za LDP ili za SRS, sledeći da ta stranka ima cenzus a treći da si ti neki faktor pa da se obračunavaš pošto ni Čeda ni radikali to ne bi radili da dođu na vlast (prvenstveno zbog sopstvenih pozadina). A ti prvo shvati da su sve stranke pune lopova a ne samo DS ili samo LDP ili samo SRS a onda odluči da od tih lopova probereš one koji te neće skroz unesrećiti. Ili ako ti niko ne odgovara izvoli pa se kandiduj sama, samo što karijeru nećeš izgraditi na forumu ;)

Pa oterajte, ko vam brani? Prvi korak ti je da se odlučiš da li si za LDP ili za SRS, sledeći da ta stranka ima cenzus a treći da si ti neki faktor pa da se obračunavaš pošto ni Čeda ni radikali to ne bi radili da dođu na vlast (prvenstveno zbog sopstvenih pozadina). A ti prvo shvati da su sve stranke pune lopova a ne samo DS ili samo LDP ili samo SRS a onda odluči da od tih lopova probereš one koji te neće skroz unesrećiti. Ili ako ti niko ne odgovara izvoli pa se kandiduj sama, samo što karijeru nećeš izgraditi na forumu ;)

Pa Seselj bi mogao da se obracuna, kao sto se i ranije. Ali je oteran u Hag, sto se tice Cede... Za njega licno znam da je lopov, samo sto je manji lopov. Mada ta stranka je propala, ir adi protiv Srbije u dosta trenutaka. Mada ima neke radikalno nove ideje.
A sto se tice SRS-a u ovom stanju i nisu nesto prejaki. A opozicija je skroz unistena sa pojavom Nikolica.
Tek ces da vidis koliko ce sada da se osile. Jer oni dokle god mogu da ostanu na vlasti i kradu, ce krasti samo jso vise. Pogotovu sada kada nema ko da ih zaustavi.

Pa Seselj bi mogao da se obracuna, kao sto se i ranije.

Kako se obračunao? Tako što je za vreme dok je bio na čelu stranke Toma uzeo stan a sa njim i Vučić i Jorgovanka? Tako što je njegova ljubimica Gordana bespravno sagradila poslovno-stambeni centar koji je prodala pa sada cvili po Skupštini da joj dodele stan jer nema? Tako što je Vučić uplaćivao oglase hale Pinki u Velikoj Srbiji dok je bio direktor (po partijskoj liniji)? Tako što je Magistrat zakupljen za smešne pare, da bi svaki školarac mogao da ga plaća od džeparca za užinu? Tako što je Radeta bespravno nadzidala potkrovlje u zgradi u kojoj stanuje i što je lagala da nema nekretnine jer je sve prebacila na bivšeg muža u dogovoru sa njim? Tako što je Jovan Damjanović bespravno sagradio poslastičarnicu od 200m2? o što je Todorović zakupio parking za smešne pare i bespravno ga ogradio? Tako što mu stranka već godinama više liči na kupleraj neko na političku partiju? O čemu ti pričaš? Sa kim se Šešelj obračunao osim sa zdravim razumom?

A Čeda je veći lopov od svakoga iz DS-a a pritom i strani plaćenik ;) Kad saznam da Tadić utajava porez onda ću se zabrinuti, do tada je jasno ko je tu neispravan.Tak

Ko to oni? Da li znaš ljude koje nazivaš lopovima ili bilo šta o njima?
Lopovi će možda i da pobegnu, Boris Tadić ništa nije ukrao pa će samim tim da se kandiduje opet što i ne krije ;)
..................................................................................................................................................................
i opet ce pobediti.:D

Verovati u *deda mraza*......a ima ih -od predskolskog doba i na dalje-..............pa i nije lose biti u svetu bajki a realni podrediti istom.
A realni zivot, ovaj sada pruza nam i daruje nas..............KO...........pitanje je sad................:hahaha:

Poslednja izmena:
..................................................................................................................................................................

Verovati u *deda mraza*......a ima ih -od predskolskog doba i na dalje-..............pa i nije lose biti u svetu bajki a realni podrediti istom.
A realni zivot, ovaj sada pruza nam i daruje nas..............KO...........pitanje je sad................:hahaha:

A zašto ako si upućen ne navedeš šta je to Tadić ukrao i gde mu je to?
Neko se ovde potrudio (mislim da je bila u pitanju korisnica Nečisto Srce) pa je navela stanove i kuće Tomislava Nikolića sa sve adresama. Uradi isto i niko neće dovesti u sumnju tvoje tvrdnje, ovako se sve svodi na pretenciozno optuživanje bez dokaza. Ozbiljni ljudi barataju argumentima, izvoli pa ih iznesi :) Šta vozi (svoje a ne državno), koliko ima na računu, šta mu imaju roditelji a šta sestra i gde će živeti kada mu istekne mandat. Da čujemo :klap:

Zasto bih *ja krao*..........ako imam ljude ili partiju koja to radi za mene.....a koja ne radi.......a ja mirnim snom snim...........i ratosiljam se onik iz sopstvena okruzenja koji ne znaju za pol.matematicku konspiraciju i grabe previse a reket je mali...........zaebana su BUDJENJA..................mislim -MORA- posle ODMORA...................:lol:

Poslednja izmena:
Zasto bih *ja krao*..........ako imam ljude ili partiju koja to radi za mene.....a koja ne radi.......a ja mirnim snom snim...........i ratosiljam se onik iz sopstvena okruzenja koji ne znaju za pol.matematicku konspiraciju i grabe previse a reket je mali...........zaebana su BUDJENJA..................mislim -MORA- posle ODMORA...................:lol:

Nisam ni očekivala da ćeš umeti nešto konkretno da nam navedeš. Takvih demagoga kao što si ti imamo na tone ali retko ko je zaista upućen ;) Nastavi da se trudiš :lol:

Back