Zasto nam odoste?

• Začetnik teme Začetnik teme Lik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ja sledece godine idem u srednju skolu u NEW YORK. Bio sam vec jednom u LOS ANGELESU i u FLORIDU. Ja jos lepsu zemlju nisam video kao sto je AMERIKA.
Putevi su siroki kao ovde autoput, kuce su PREDIVNE, obojeno belom bojom, zelena trava ispred nje, lepi automobili, lepe zene..... Jednostavno PREDIVNO ZA MENE.

Company:
Evo ja sledece godine idem u srednju skolu u NEW YORK. Bio sam vec jednom u LOS ANGELESU i u FLORIDU. Ja jos lepsu zemlju nisam video kao sto je AMERIKA.
Putevi su siroki kao ovde autoput, kuce su PREDIVNE, obojeno belom bojom, zelena trava ispred nje, lepi automobili, lepe zene..... Jednostavno PREDIVNO ZA MENE.

super, ajd srecan ti put

evo i mene, opet.. posle duzeg vremenskog roka :D

Zasto otici?
Razloga je i previse... Koliko god nasa zemlja bila i kulturna, i lepa, i sve ostalo, ovde niko, NIKO bez veza, para, i ko zna cega jos NE moze da uspe... Profesori i ne pomisljaju da inteligentnom, talentovanom uceniku/studentu pomognu da izvuce maximum od sebe i da ga iskoristi, pa da tako uspe... A onima koji su manje talentovani... Njih i ne gledaju... Cast izuzecima. Sve se svodi na predavanje lekcije, davanje testova, propitivanje i zdravo do sledeceg casa. A i nastave su uzasno dosadne... opet, cast izuzecima. A kasnije i kad kako-tako zavrsis fax imao-nemao super ocene, ako si siromasan i sl. oprosti se od uspeha, ili bar onoga sto zasluzjes! (i da ima izuzetaka! mozda 2%!)
Pa sta mislite da bi onaj decko iz Lazarevca (ja mislim) dobio onoliko paznje (koju sa punim pravom zasluzuje) i da bi postigao, ovde, to sto je postigao tamo? Iskreno...
Zasto ostati?
E to je vec mnoooogo teze pitanje... ali postoji odgovor. Zato sto ako nastavimo da odlazimo (masivno) Srbi ce se rasuti i nasa zemlja ce propasti (jos vise nego sada). Ali ne vredi ni ostajati dok se svi vec jednom, kao narod, ne slozimo! I dok ne prestanemo sa stereotipima!!! i predrasudama...
Kao sto je neko rekao jedva 50% populacije skupimo za glasanje... a to je jedno od najvaznijih pitanja i odluka za nasu drzavu!!! Pa vi sad vidite...

Gost 2:
:? Mrzim Ameriku. Oni me stvarno što reče gore neko podsećaju (mislim baš na amerikance) na debile. Svi izgledaju debilno. Debele svinje, jedu samo čizburgere i hamburgere, neznaju oni šta je prava hrana. Imaju puno novaca, ali neznaju da žive. Naša zemlja je predivna, a bila bi još lepša da nas nisu oni vratili unazad, baš zato što smo im smetali što smo u tom pravcu kao zemlja dosta napredovali posle toliko ratova. Eto nametnuli su nam rat oni i posvađali nas unutar zemlje i izazvali građanski rat. Ali neka ima boga, oni imaju novac i moć, a mi duhovnu vrednost. Volela bi da im se desi ono što su proroci prorekli, da će Amerika DA POTONE. To im upravo želim, ako ima boga, to će im i da se desi.

E nisam se odavno ovako nasmejao. Mora da citas samo Trece Oko i Zonu Sumraka. Strasno je da u 21 veku ljudi i dalje veruju u takve stvari.

SVI SMO ODRASLI U NASOJ ZEMLJI, TE UCENI DA JE ONA NAJBOLJA,/ ŠTO I JEST/,TAJ TRULI KAPITALIZAM,/PITANJE DANA KAD CE NA NAS KOMUNIZAM/,SVE SU TO DEMAGOGIJE. ZAPAD JE SVUDA I BITI CE SVUDA, I DOBRO I NEGATIVNO. BITNO JE KAKO CEMO SE UKLOPITI MI SAMI I RASCISTITI SAMI SA SOBOM.BILO U AMERICI ILI KOD NAS MORATI CEMO DA RADIMO DA BI IMALI, SAD JE TRENUTNO BOLJE U KORIST AMERIKE STO SE TICE MATERIJALNE STRANE.NIJE SVE U TOME ALI KAD NEMAS STA DA JEDES,KAD NEMAS STA DA DAS DECI,NITI OD SKOLE NITI OD MOGUCNOSTI ZAPOSLENJA,DA KRADU BOGU DANE JER NEMAJU STA DA RADE.
MNOGI IDU TOM LOGIKOM BOLJE U AMERICI BITI SLUGA PA BITI ZATO PLACEN NEGO OVDE RADITI "JOS I DA DOBIJES PLACENO TO STO RADIS - BUDI SRECAN STO ISTA IMAS DA RADIS" NEMOJ BITI NESKROMAN, TREBA PLATITI TOLIKE POLITICARE I NJIHOVE APETITE.
BOLJE DA IZVOZIMO POLITICARE, BILI BI VEOMA BOGATA DRŽAVA. NACIONALNI DOHODAK PO GLAVI STANOVNIKA, KO BI NAM BIO RAVAN -----PROCULO BI SE I U SVEMIR :lol:

SVI SMO ODRASLI U NASOJ ZEMLJI, TE UCENI DA JE ONA NAJBOLJA,/ ŠTO I JEST/,TAJ TRULI KAPITALIZAM,/PITANJE DANA KAD CE NA NAS KOMUNIZAM/,SVE SU TO DEMAGOGIJE. ZAPAD JE SVUDA I BITI CE SVUDA, I DOBRO I NEGATIVNO. BITNO JE KAKO CEMO SE UKLOPITI MI SAMI I RASCISTITI SAMI SA SOBOM.BILO U AMERICI ILI KOD NAS MORATI CEMO DA RADIMO DA BI IMALI, SAD JE TRENUTNO BOLJE U KORIST AMERIKE STO SE TICE MATERIJALNE STRANE.NIJE SVE U TOME ALI KAD NEMAS STA DA JEDES,KAD NEMAS STA DA DAS DECI,NITI OD SKOLE NITI OD MOGUCNOSTI ZAPOSLENJA,DA KRADU BOGU DANE JER NEMAJU STA DA RADE.
MNOGI IDU TOM LOGIKOM BOLJE U AMERICI BITI SLUGA PA BITI ZATO PLACEN NEGO OVDE RADITI "JOS I DA DOBIJES PLACENO TO STO RADIS - BUDI SRECAN STO ISTA IMAS DA RADIS" NEMOJ BITI NESKROMAN, TREBA PLATITI TOLIKE POLITICARE I NJIHOVE APETITE.
BOLJE DA IZVOZIMO POLITICARE, BILI BI VEOMA BOGATA DRŽAVA. NACIONALNI DOHODAK PO GLAVI STANOVNIKA, KO BI NAM BIO RAVAN -----PROCULO BI SE I U SVEMIR :lol:

Back