- Poruka
- 9.023
Masa ljudi na selu umire na polju i od teskih poslova.
Jelte? Nisam primetio, drugim rečima to nije tačno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masa ljudi na selu umire na polju i od teskih poslova.
Zasto? Zato sto se iz kompleksa kljukaju raznim sr*njima, sve u cilju da postanu zaj*bani likovi.
Dzaba naduvani misici kada muda nemate, sinovci.
Jelte? Nisam primetio, drugim rečima to nije tačno.
Zasto? Zato sto se iz kompleksa kljukaju raznim sr*njima, sve u cilju da postanu zaj*bani likovi.
Dzaba naduvani misici kada muda nemate, sinovci.
ja sa svoje strane mogu da kažem da je borba protiv zloupotrebe kojekakvih preparata i hemije u sportu/fitnesu/teretani slično kao borba protiv droge, pušenja, alkohola... uvek će biti žalosnih slučajeva kojima ne vredi govoriti.
još kad sam ja bio pubertetlija bilo je fora (a kada pa nije ?!?!) biti na neki način jak: mišići, sport, devojke(to jest devojčice u tom dobu)...
i bilo je "slučajeva" koji su se kljukali , mada je to tad bilo nedostupno običnim klincima, više su bile priče o nekom ko je to doneo od preko i probao... naravno, kasnije je i to postalo sve dostupnije.
ja sam ponosan na sebe što sam uvek prezirao idiote koji puše, i na druge načine se truju, i ponosan sam što sam se izgradio potpuno čist bez ikakve hemije, čak ni suplemente nisam nikada pipnuo.
čuo sam da u takmičarskom sportu treneri klincima i ne govore šta im daju, nego im kažu da su tablete vitamina, ili andoli protiv upale mišića...ne znam koliko je to tačno, ali me ne bi iznenadilo da jeste.
o tome i pricam prijatelju,suplemente daju da bi se zavarao organizam i "pobedio" i oterao preko svojih mogucnosti sto kasnije za konsekvence ima ovakve ili slicne slucajeveja sa svoje strane mogu da kažem da je borba protiv zloupotrebe kojekakvih preparata i hemije u sportu/fitnesu/teretani slično kao borba protiv droge, pušenja, alkohola... uvek će biti žalosnih slučajeva kojima ne vredi govoriti.
još kad sam ja bio pubertetlija bilo je fora (a kada pa nije ?!?!) biti na neki način jak: mišići, sport, devojke(to jest devojčice u tom dobu)...
i bilo je "slučajeva" koji su se kljukali , mada je to tad bilo nedostupno običnim klincima, više su bile priče o nekom ko je to doneo od preko i probao... naravno, kasnije je i to postalo sve dostupnije.
ja sam ponosan na sebe što sam uvek prezirao idiote koji puše, i na druge načine se truju, i ponosan sam što sam se izgradio potpuno čist bez ikakve hemije, čak ni suplemente nisam nikada pipnuo.
čuo sam da u takmičarskom sportu treneri klincima i ne govore šta im daju, nego im kažu da su tablete vitamina, ili andoli protiv upale mišića...ne znam koliko je to tačno, ali me ne bi iznenadilo da jeste.
o tome i pricam prijatelju,suplemente daju da bi se zavarao organizam i "pobedio" i oterao preko svojih mogucnosti sto kasnije za konsekvence ima ovakve ili slicne slucajeve
pa da, recimo da od wheya stane srce... to je cest slucaj...
pa ne, uglavnom umire zbog genetike.
a muda ti nece pomoci da izgradis svoje telo.
Dobro, dobro, znamo da si alfa-muzijak![]()
whey nije jedini suplement a njega si se uhvatio jer je obican protein
i sto bi ga uopste rekrativci uzimali kad te proteine mogu obezbediti kroz hranu
al ne,ljude mrzi da se normalno hrane i onda muckaju sejkove i zive u iluziji da pucaju od zdravlja
Ne bih rekao da je genetika u pitanju. Nebitna je ako u sebe ubacujes kojekakvo smece.
A u vezi muda: nisi bas razumeo sta sam hteo reci. Klinci zele da se bilduju, da budu zaj*bane face...ali dzabe im sve to kada nemaju muda.![]()
kojekakvo smece? nije bas mnogo ljudi na steroidima...
koliki smarac covek treba biti pa da bude protiv suplementacije u sportu i rekreativnog koriscenja droga...![]()
Da li sam smarač ili ne pitaj....uuups, umalo da mi izleti prostakluk
Nisam ja protiv, ja to samo prezirem, živim u nadmenoj iluziji da sam bolji od onih koji puše, loču, kljukaju se, žderu, i posledično - smrde.
Čak sam nekako za to da se ništa i ne radi na zabrani, pa neka se po principu evolucije niži mozgovi samoeliminišu.
Линкић.Imamo onu decu koja su hranjena kravljim mlekom i onu koja su hranjena ljudskim mlekom: na ljudskom mleku smrtnost malisana je 1.5 prema 1000. a na kravljem mleku 84,7 prema 1000.
Немаш линк?Da si kulturno trazio dobio bi. Ovako ti preostaje sam da potrazis. Nahrani kune, zasuci rukave i baci se na posao.
Najvredniji grumen je onaj koji iskopas iz sebe.... rece neko nekada davno.