ZASTO muskarci tesko prastaju prevare

Ako oprostis prevaru sta onda posle ostaje?Pravi muskarac treba da bude spreman u svakom trenutku da raskine sa devojkom.Ako to devojka oseti bice luda za njim.
Mislim kad muskarac prevari to ne mora da znaci nista u emotivnom smislu dok je kod vecine zena sex duboko povezan sa emocijama pa ta prevara ipak govori nesto.

Djesi Djenis I:
Ako oprostis prevaru sta onda posle ostaje?Pravi muskarac treba da bude spreman u svakom trenutku da raskine sa devojkom.Ako to devojka oseti bice luda za njim.
Mislim kad muskarac prevari to ne mora da znaci nista u emotivnom smislu dok je kod vecine zena sex duboko povezan sa emocijama pa ta prevara ipak govori nesto.

ako si u svakom trenutku spreman da je napustish - znachi da je ne volish vec samo zelish za "potrebicu"
veruj mi, mnogi su se ozenili ne sluteci da ce to biti ta devojka.

Dlakava_Strvina:
Djesi Djenis I:

ako si u svakom trenutku spreman da je napustish - znachi da je ne volish vec samo zelish za "potrebicu"
veruj mi, mnogi su se ozenili ne sluteci da ce to biti ta devojka.
Pa ne bas bukvalno.Ali u slucaju prevare sigurno.Ipak neka granica mora postojati.Ono po cemu se svi razlikujemo jesu te granice.Moramo uvek biti spremni da primimo udarac da bi ga lakse podneli.
Takodje dobro je ako zene pomisle da smo spremni svakog trenutka da ih sutnemo jer tada obicno polude za nama.A mozda je ovo poslednje univerzalno pa vazi za oba pola?

Back