Zašto muškarac mora da ima ljubavnicu? -suza-

zavodljiva1976:
Julian_Duranona:
zavodljiva1976:
:D Julijane,aj i meni odrzi neki cas pravopisa...nesto sam zaboravila gramtiku.... :P :wink:
Izvinjavam se, jer skrecem sa teme... ali ono nije bio cas pravopisa, nego ukazivanje paznje na lepo ponasanje. Verovatno si letimicno procitala, pa nisi primetila.
:oops: Verovatno... :wink:

Julijane :!: ... možda je mislila da slušate ploče ... ?

Julian_Duranona:
stefkem:
Julian_Duranona:
Recica je mala reka...
Recca je kratka rec.
Jedno od pravila je, da se ne ispravljaju pravopisne greske ucesnika foruma...
Prvi put za to cujem..pa sto onda ispravi recicu???
Posto se vec trudis da ispadnes pametan, objasnicu ti ono sto samo nepametnom treba objasnjavati...
Hteo sam da ti pokazem, koliko je ruzno i nisko to sto si uradio. Kao sto vidis, ni tebi nije svejedno...
.Nije u pitanju trud da se ispadne pametnA,uopste...Profesionalna deformacija je moja boljka,a nepisminost nasa stvarnost..

stefkem:
Julian_Duranona:
stefkem:
Julian_Duranona:
Recica je mala reka...
Recca je kratka rec.
Posto se vec trudis da ispadnes pametan, objasnicu ti ono sto samo nepametnom treba objasnjavati...
Hteo sam da ti pokazem, koliko je ruzno i nisko to sto si uradio. Kao sto vidis, ni tebi nije svejedno...
.Nije u pitanju blud da se ispadne pametnA,uopste...Profesionalna deformacija je moja boljka,a nepisminost nasa stvarnost..
yeah right :!:
give it up
you're hurting my keyboard

etotako:
stefkem:
Julian_Duranona:
stefkem:
Julian_Duranona:
Recica je mala reka...
Recca je kratka rec.
.Nije u pitanju blud da se ispadne pametnA,uopste...Profesionalna deformacija je moja boljka,a nepisminost nasa stvarnost..
yeah right :!:
give it up
you're hurting my keyboard
YOU ARE HURTING ME!!THANK YOU!!!

Teki:
SINDI:
Milojko Vasic:
Jel da prebacim ovo na "LJ i S". Ili ovde pričamo o savremenim muškarcima i njihovim ljubavnicama ?
savremeni muskarci ne pricaju o pusenju?! :roll:

Sindi, zar ne vidiš na su svi savremeni na odvikavanju od pušenja ? 8)

Baš mi je drago što ti nisi savremena.... :oops:

Gde je 9 tu je i 6 ,

vaga55:
Tuzni_patak:
Zašto muškarac mora da ima ljubavnicu?

Evo jednog odgovora.

Zato što mu je neophodno pušenje.
-Zašto , kad i žena može da mu puši.
Nemože , jer kako posle da gleda kako mu ljubi decu.....

Iz filma sa pinka preksinoć.
:roll: danas na puše samo žene :roll: puše i muškarci :twisted: i to jedan drugom :?:
još da muškarci nauče da puše svoju cigaretu a ne tuđu...to bi bilo fenomenalno :twisted: žene bi u startu pušile krdđu :P

vaga55:
vaga55:
Tuzni_patak:

Evo jednog odgovora.

:roll: danas na puše samo žene :roll: puše i muškarci :twisted: i to jedan drugom :?:
još da muškarci nauče da puše svoju cigaretu a ne tuđu...to bi bilo fenomenalno :twisted: žene bi u startu pušile krdđu :P
:roll: ponekad se razočaram kad pogledam neka razmišljanja :roll: pa zar su muškarci toliko opsednuti pušenjem krdže :?: zar se to zove ljubav :?:

Tuzni_patak:

Evo jednog odgovora.

:lol: mlogo uvredljiva tema :roll: posle pušenja da li tvoja žena voli da gleda kako ljubiš vašu decu :twisted: ko o čemu...čiča o pečenju :(

Back