smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ne znam,odavno nema klinaca da oblecu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam klinac ali mogu da oblećemNe znam,odavno nema klinaca da oblecu![]()
kako ne ugrožava moliću lepo kad pogled na bolje održavanu gospoju može da ima za posledicu depresiju i dvonedeljno gladovanje na vodi i dvopekuSvako nek se slika kako hoce,ne treba braniti,postoje starije zene da ne kazem devojke koje su jako lepe za svoje godine,pa sto se i ne slikati.Isto vazi i za muskarce,mada muskarci nemaju naviku da se slikaju napadno.Verovatno zene hoce i da se dokazu,medjusobno,od nekih se i zahteva seksipil,mozda imaju takvog muza koji hoce da mu zena uvek bude atraktivna bez obzira na godine,ili to cine radi sebe samih ali,sto se ne bi slikale,ako te takva zena ne ugrozava i ne ometa,neka radi sta hoce.
Da, moguce je folirati iskustvo, ali mnogo teze podsvest....Meni su najseksi zene izmedju 30 i 40 godina.
Nista ne razumem.Da, moguce je folirati iskustvo, ali mnogo teze podsvest....
Ma sad i ispod 20 raspadMeni su najseksi zene izmedju 30 i 40 godina.
Kaže čovek da tema nije o srednjovekovnim ženama nego o sredovečnim ženama, da smo mi časne starine zalutali ovde.Nista ne razumem.
Obleći oko mlađih, tu oko 30.Nisam klinac ali mogu da oblećem![]()
Blajbi je starac Fočo.Kaže čovek da tema nije o srednjovekovnim ženama nego o sredovečnim ženama, da smo mi časne starine zalutali ovde.![]()
Sad bas imam i toliku (sedu) bradu.Blajbi je starac Fočo.