Zasto migranti nisu dobri?

Poruka
4.292
Setimo se samo kako su i na Americkom tlu dosli migranti pa danas nemamo skoro vise indijanaca svi su skoro istrebljeni. Ako ne preduzmemo mere da zatvorimo granice za ulazak migranata i sa Srbima ce isto tako biti i to u mnogo kracem roku. Jer migranti su muslimani i imaju veliki natalitet. Ako danas dodje 500 000 migranata i naseli se u nasim napustenim selima za desetak godina namnozice se na par miliona a mi imamo negativan prirodni prirastaj sto znaci da ce za desetak godina biti ako ne i veci ono bar jednak broj Srbi i muslimana. Razmislite o tome!!!

Setimo se samo kako su i na Americkom tlu dosli migranti pa danas nemamo skoro vise indijanaca svi su skoro istrebljeni. Ako ne preduzmemo mere da zatvorimo granice za ulazak migranata i sa Srbima ce isto tako biti i to u mnogo kracem roku. Jer migranti su muslimani i imaju veliki natalitet. Ako danas dodje 500 000 migranata i naseli se u nasim napustenim selima za desetak godina namnozice se na par miliona a mi imamo negativan prirodni prirastaj sto znaci da ce za desetak godina biti ako ne i veci ono bar jednak broj Srbi i muslimana. Razmislite o tome!!!
ma nije tako strasno..................svi migranti ce uskoro biti poslati na ruski front..........u sklopu americkog napada na Rusiju....................jer evropljanima ( osim crnogoraca) ne pada na pamet da se bore za "americke nacionalne interese" .

Da samo sto je ogroman broj Native Americans ( ne Indijanaca padavicaru ) riknuo od posledica bolesti koje su Evropski doseljenici poneli sa sobom kao poklon. Kakve mere da preduzmemo? Ja sam predlagao mrtvu strazu, lepo pucaju malo po njima i resen problem. Evo Grci poceli valjda da potapaju brodove i pucaju na njih ( napokon )... Al sve to nema veze jer ekonomski migranti ne zele da ostanu u Srbiji, za njih smo mi traniciona zemlja, prodju kroz Srbiji i upute se dalje, njima nije zelja da ovde ostanu pa samim tim da se "razmnoze" do milionskih brojki je absurd.... A pricas o natalitetu, sta ti radis po tom pitanju? Jel si umocio macora ili i dalje nisi skinuo mrak?

Strava u odgojnom domu: Maloljetni tražitelj azila silovao maloljetnu štićenicu doma

Djevojčica je stravični događaj ispričala jednoj od odgajateljica u domu, koja je potom o svemu izvijestila policiju
08. travnja 2020. u 16:23 54 komentara 14926prikaza

Maloljetni strani državljanin (16), ispitan je pred sucem za mladež Županijskog suda u Velikoj Gorici, jer ga se sumnjiči za silovanje.
silovanje,nasilje Ostaje u pritvoru Optužen za silovanje i pokušaj silovanja
On je kao tražitelj azila smješten u jedan odgojni dom na području sjeverozapadne Hrvatske, a prema kaznenoj prijavi sumnja se da je 5. travnja silovao štićenicu tog doma, također maloljetnicu. Djevojčica je stravični događaj ispričala jednoj od odgajateljica u domu, koja je potom o svemu izvijestila policiju.
Policajci su potom došli u dom te su priveli 16-godišnjaka, nad njim proveli kriminalističko istraživanje te ga se sumnjiči za silovanje. Određen mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

https://www.vecernji.hr/vijesti/maloljetnik-silovao-maloljetnicu-1392891

Back