zašto mi plaćamo alimentaciju a ne žene.ispada da smo mi budale.što one nebi plaćale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja znam, alimentaciju placa roditelj koji nema starateljstvo nad detetom. Evo znam samo jedan jedini primer gde zena placa alimentaciju a dete je kod muskarca.
zašto mi plaćamo alimentaciju a ne žene.ispada da smo mi budale.što one nebi plaćale?
alimentacija detetu I jeste alimentacija zeni
ona to spiska na sebe uvek
Zato sto ste kreteni i placate njeno uzivanje a dete ne vidi nista od toga.Pa i radjaju samo da bi posle zivele od alimentacije.Naravno cast izuzecima.
"nebi" se piše odvojeno ... plaćamo da dete koje ne živi sa nama ima nešto od oca koji (silom nesrećnih okolnosti) nije tu ... a kada je alimentacija ženi u pitanju radije bih robijao nego nekom mediokritetu plaćao da ne radi!
pa pogle sta si napisao post iznad
ne bi placao zeni al bi davao za dete
mislis da one nisu o tome mislile, ne moze tu da se razdvoji uvek kad fol dajes za dete dajes njoj a dete vidi skoro nista
a šta ste vi bolje da ne kažem.zašto vi nama ne bi ste plaćale?ti si neka isfrustrirana
- - - - - - - - - -
a što nebi od majke.da plate i nama.koga bre ti podržavaš?
pa oba roditelja treba da izdrzavaju dete,bez obzira kod koga se ono nalazi.ako hoces da se igras boga i da stvaras zivot onda treba da budes i odgovoran za isti..
Bog je musko i on nije placao alimentaciju pa necu ni ja .![]()