Zasto Metalci pustaju kosu????????

ja sam imao dugu kosu. oshishao sam se pre 4 dana. jbi ga, ja nisam metalac, slusham grunge i rock, i ne mislim da je kosa presudna. mislim, lepo je imati dugu kosu,ali nije to najvazhnije.ja imam ortake koji imaju dugu kosu a slushaju totalno sedmu stvar(u odnosu na pomenuti metal). mada bilo mi je zhao kad sam se oshishao... :cry:

helena_LP-freak:
EEE ja mislim da je pustaju zato sto se furaju na one tipove poput onoga pjevaca iz grupe ''The Calling'' koji cupa obrve (fuuuj) i pritom se cure (fenserke) loze na njega. I zato sto svi oni fensi-manekeni sa dugim kosicama izgledaju kao cool, pa bi i fenseri da budu kao oni.
meni je taj plavi sladak :oops: :oops: zato sam i otvorila temu o the calling :oops: :lol: :lol: 8)

Moon Child:
helena_LP-freak:
EEE ja mislim da je pustaju zato sto se furaju na one tipove poput onoga pjevaca iz grupe ''The Calling'' koji cupa obrve (fuuuj) i pritom se cure (fenserke) loze na njega. I zato sto svi oni fensi-manekeni sa dugim kosicama izgledaju kao cool, pa bi i fenseri da budu kao oni.
meni je taj plavi sladak :oops: :oops: zato sam i otvorila temu o the calling :oops: :lol: :lol: 8)

Ma on jeste sladak u faci (ima i lijepe oci) ali mi se ne svidja sto cupa obrve i oblaci usku odjecu... ali cula sam ga jednom na TV-u kako uzivo svira gitaru i pjeva, i to je bilo OK... :wink:

helena_LP-freak:
Moon Child:
helena_LP-freak:

Ma on jeste sladak u faci (ima i lijepe oci) ali mi se ne svidja sto cupa obrve i oblaci usku odjecu... ali cula sam ga jednom na TV-u kako uzivo svira gitaru i pjeva, i to je bilo OK... :wink:
ni meni se to ne svidja...ali niko nije savrsen :p 8)
lepo peva..xexe

Ja imam dugu kosu jer mi je zao da se osisam, ono fali mi oko 10-tak cm do dupeta, tako da mi je zato toliko duga. A kako mi je u opste dosla do te duzine. . . Pa krijem krestu da se ne vidi jer kad sam ja poceo da se tako sisam godinu dana kasnije krenula je ona moda sa tarzankama i onda mi je bilo skrnavo da je nosim ali opet i suvise zao da osisam petnajstogodisnji san. . . Tako da eto to je reazlog zasto ja imam toliko dugu kosu. . .

. . .:
Dont_Break_The_Oath:
Nikada nisam isao niti cu ici u vojsku.
Nema potrebe za tim.
Blago tebi. . . Meni su zakazali za 19.10. svecano odredjivanje vojne poste. . .

Ma ne zezaj se sa time,izbegavaj to!!!!!!!
Ja sam oslobodjen vojske (kazu da sam lud,tvrdoglav i hiperaktivan),... daj bre da te skinemo sa toga,ne moze jedan metalac tvog kalibra da ide u vojsku.

Dont_Break_The_Oath:
. . .:
Dont_Break_The_Oath:
Nikada nisam isao niti cu ici u vojsku.
Nema potrebe za tim.
Blago tebi. . . Meni su zakazali za 19.10. svecano odredjivanje vojne poste. . .

Ma ne zezaj se sa time,izbegavaj to!!!!!!!
Ja sam oslobodjen vojske (kazu da sam lud,tvrdoglav i hiperaktivan),... daj bre da te skinemo sa toga,ne moze jedan metalac tvog kalibra da ide u vojsku.
Ma izbecicu svakako, nadam se. Ali jako su me iznervirali kad su me regrutovali. Ja ne bih ni trebao da idem u vojsku, imam bolesnu jetru. A likovi mi nisu uradili nikakve analize ni nista, cak me ni pred zdravstvenu komisiju nisu izveli nego odmah da sam sposoban. I sto je najveca bruka od svih hendikepa koje imam (lose drzanje-nekada ljudi sa krivom kicmom nisu ni pod razno isli u vojsku, kao sto rekoh bolesna jetra-tek zbog toga nisu isli u vojsku, posledice od zutice) oni mi stave da sam ograniceno sposoban samo zato sto nosim naocare. . . Ja kad sam video. . . Odlepio. . . Sta da se radi. . . Sada idem da odlazem na pet godina. . .

. . .:
mortishaaa:
mozda zato sto i hipici :p LoL
. . .:
Meni su zakazali za 19.10. svecano odredjivanje vojne poste. . .
ako cujem jos od nekoga da mora u vojsku, poludecu!!!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
A sto?
p ne znam ): meni je sve to nekako ... ))):

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back