Zasto mediji cute o gazenju ljudi od strane policije?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Snimak je vrlo potresan i jeziv tako da odma upozorim ko ima slabe zivce da ne gleda. Naime policija njihovim dzipom gazi nekoliko ljudi brutalno direktno. O tom dogadjaju se nigde ne govori ni na jednom mediju i niko od tih policajaca koji su bili u tom dzipu nije u pritvoru zbog najverovatnije gazenja i usmrcivanja nekoliko ljudi. Evo pogledajte i sami po meni verovatnoca da ima mrtvih je gotovo stopostotna

Vidim da izgleda kao da je jedan covek potpao pod kola, i vracao sam snimak jedno 15 puta da osmotrim bolje...
Na svu srecu nije, vec je odbacen sa strane, bocno, prema kameri, a silueta mu se gubi u daljem snimku jer je njegov pad na zemlju
zaklonila prepreka u vidu duzne izbocine mosta... Ne valja u svakom slucaju...materijal za tuzbu. :confused:

Osporavanje prava na zivot ljudima koji obezbedjuju sigurnost javnog skupa je krsenje ustava i deklaracije o ljudskim pravima, tako da svako ko nasrne na policajca treba da bude onemogucen na svaki nacin, jer napad na policajca je direktna pretnja ljudima koji su deo skupa. Znaci da je delovanje policije legalno prema ljudima koji ne postuju krivicni zakon i ustav drzave srbije.
Organizovanje radi vrsenja krivicnog dela ugrozavanja javne sigurnosti je kriminalno delo, a postupanje po zakonu je legitiman akt protiv nasilja.
Po meni ko ugrozi zivot policajca koji je legitimno zaduzen za kontrolu nasilja je teroristicki akt i vise ne podleze pod zastitu pravnog poretka. Napad na policajca orudjem i oruzjem koje moze da mu ugrozi zivot, opravdano, se tretira kao ugrozavanje zivota koje je svaki policajac duzan da spreci na svaki pogodan nacin....pa i gazenjem pocinilaca.

ti si hitler? Po tebi treba ubijati ljude kako ti padne na pamet bez presude?

naopako treba eliminisati sve policajce jer evo oni gaze
mirne studente koji su krenuli sa sve 8,9 i 10kama u svojim indexima
da podrze sarene ljude u paradi
i nose im toplu odecu jer su mahom gologoozi.

Pitam se kako bi formulisao temu i da li
da je neki od policijajaca lincovan od strane te fine kulturne kriticne mase
fantasticne inteligencije i IQ preko 130 u proseku ...

Pitam se kako bi formulisao temu i da li
da je neki od policijajaca lincovan od strane te fine kulturne kriticne mase
fantasticne inteligencije i IQ preko 130 u proseku ...
Izgleda da je linč samo pitanje vremena.
Masi se ne suprotstavlja pendrekom jer ce pendrek zavrsiti na neocekivanom mestu. Masa se ne bije.
Masa se vodi. Prvo se pripitomi, lepim recima, pa korumpira za sitne ustupke, a zatim vodi u željenom smeru.
Ko to ne razume bolje da ostavi pendrek u stanici.

Izgleda da je linč samo pitanje vremena.
Masi se ne suprotstavlja pendrekom jer ce pendrek zavrsiti na neocekivanom mestu. Masa se ne bije.
Masa se vodi. Prvo se pripitomi, lepim recima, pa korumpira za sitne ustupke, a zatim vodi u željenom smeru.
Ko to ne razume bolje da ostavi pendrek u stanici.

Ti si bas cesto bio u poslednje vreme na utakmicama jel?
Poznata je ljubav "navijaca: i policije... nije pandur tu da vaspitava vec da
izvrsava naredjenja
cuj da pripitomi , lepim recima rulju koja mrzi coveka zato sto je pandur...

Sta si hteo ustvari da mi kazes da je pandur gazio po akademskim gradjanima koji su im nosili
kisobrane da ne kisnu i topli caj ne?

Drot ne pripitomljava i ne korumpira, on nema mozak, on je samo produzetak pendreka. Od njega se ne ocekuje da razmislja, samo da izvrsava tudju volju.
Pripitomljavanje treba radi onaj ko naredjuje, a kada je nesposoban da razmislja, naredi brigadi "postupi po naredjenju".
Brigada bi trebalo da ode na jug pa da pokaze snagu. Na nesrecu, osim mozga tu nedostaju i muda.

Ljudi koji prvi napadaju "lice u uniformi" to ljudi ?
Nije ti dobar izbor naziva za "nesto sto hoda na dve noge i ne zna gde je levo"

Ja sam takodje ljubitelj JUGa , da ne kazem navijac Partizana
ali sada koliko znam nije bila utakmica vec su najveci problem
marginalizovani "gologuzani" koje niko ne bi ni primetio da su se setkali
da se medijski konstantno nije ispirao mozak.

Dakle pandur koji je gazio kolima HULIGANA koji ne zna zasto ali mrzi "drugacije ljude od sebe"
opravdavam jer je spasavao zivu glavu. Seti se "pravda za urosa" koji je pekao coveka / pandura samo zato sto je pandur.
Ti urosa i njemu slicne nazivas ljudima? To nisu ni navijaci to su huligani

Ti koji su navodno platili taj dzip i dnevnicu bi bili sa devojkama i ne bi isli do centra :D
ali izgleda devojke nemaju pa su malo besni , malo vise...

Ljudi koji prvi napadaju "lice u uniformi" to ljudi ?
Nije ti dobar izbor naziva za "nesto sto hoda na dve noge i ne zna gde je levo"
Kada policija krši zakon građani imaju Obavezu da sprovedu zakon. Policija postoji kao pomoć i podrška narodu a u skladu sa zakonom.
Policija je prekršila zakon i građani su pokušali da je spreče.
Ja sam takodje ljubitelj JUGa , da ne kazem navijac Partizana
Kada kažem JUG ne mislim na tribinu, regrutni centar stranke,
nego na Prištinu, Mitrovicu, Prizren...
Dakle pandur koji je gazio kolima HULIGANA koji ne zna zasto ali mrzi "drugacije ljude od sebe"
opravdavam jer je spasavao zivu glavu.
Opravdavaš što je pandur gazio građane da bi zaštitio svoju glavu i platu. Pandur ima obavezu da štiti, ne da gazi građane.
Seti se "pravda za urosa" koji je pekao coveka / pandura samo zato sto je pandur.
Ti urosa i njemu slicne nazivas ljudima? To nisu ni navijaci to su huligani
Ne sećam se pravde, još manje uroša. To nisu navijači nego članovi stranke.
Ti koji su navodno platili taj dzip i dnevnicu bi bili sa devojkama i ne bi isli do centra :D
ali izgleda devojke nemaju pa su malo besni , malo vise...
Kako to misliš "navodno platili"? Kada kupiš hleb, natočiš gorivo ili kupiš tetki lek, platiš reket za policijske plate i džipove.
Ne znam kakve su drotovske devojke. Da li su svoje devojke čuvali na paradi?

Kada policija krši zakon građani imaju Obavezu da sprovedu zakon. Policija postoji kao pomoć i podrška narodu a u skladu sa zakonom.
Policija je prekršila zakon i građani su pokušali da je spreče.

Kada kažem JUG ne mislim na tribinu, regrutni centar stranke,
nego na Prištinu, Mitrovicu, Prizren...

Opravdavaš što je pandur gazio građane da bi zaštitio svoju glavu i platu. Pandur ima obavezu da štiti, ne da gazi građane.

Ne sećam se pravde, još manje uroša. To nisu navijači nego članovi stranke.

Kako to misliš "navodno platili"? Kada kupiš hleb, natočiš gorivo ili kupiš tetki lek, platiš reket za policijske plate i džipove.
Ne znam kakve su drotovske devojke. Da li su svoje devojke čuvali na paradi?

druze da li se ti pravis blesav ili sta ?

Tebi da dodje pandur da te bije bez razloga jer setas po ponoci sa devojkom
po knezu ne bi mu uzvratio ? Bi naravno.

Ti koji se zalecu na muriju nisu "slucajni prolaznici" koju su krenuli u mirnu kontra setnju.

Koje Kosovo sine kada si Ti bio tamo? Sta ce pandur iz Bg da radi na Kosovu
kada je odavno prodato samo niko da nam javi surovu istinu.

ocekujes da pandur izvadi cokoladicu i kaze rulji "evo izvoli kad si gladan nisi sam svoj" i da mu da casu soka?
Nemoj da si smesan.

Da skratim da sam ja kojim slucajem bio u automobilu koji se zaleteo u rulju koja pritom zeli da me lincuje
jer branim drazavu DA isto bih dao po gasu i kroz centar svih tih junacina.
Jer sutra kad bi ubili pandura bilo bi nisam ja neko iz mase je ja sam samo isao sa drugarima
da popijemo kokakolu jer ja sam sportista i ne pijem alkohol i ne drogiram se.
E da i odlican sam ucenik.

druze da li se ti pravis blesav ili sta ?
Ili sta. Druze.
Koje Kosovo sine kada si Ti bio tamo?
Pola njive mi je tamo. Druga polovina sa ove strane.
Sta ce pandur iz Bg da radi na Kosovu
Da ga oslobodi. Zaradi platu. Izvrsi ustavnu obavezu. Izvrsi zakletvu. Postane covek.
kada je odavno prodato samo niko da nam javi surovu istinu.
Jorgovanka i vise od pola stranke uredno prima kosovski dodatak.
Da skratim da sam ja kojim slucajem bio u automobilu koji se zaleteo u rulju koja pritom zeli da me lincuje
jer branim drazavu DA isto bih dao po gasu i kroz centar svih tih junacina.
Pandurski zivot je "izgubljena dusa", a svi drugi zivoti su "meso"?
Ne bih ja tebe vise zadrzavao.

...si komplet dalabu.

Covek spasava zivot i treba da pazi kako vozi kroz gomilu koja dva min pre toga hoce da ga lincuje....

Pandur da oslobodi Kosovo ? Sad siris temu na nesto sto nije tema.

Ne znam ko i koliku platu prima jer nisam ministar finansija.

Pravis li razliku izmedju huligana , rulje, nadrogirane, mrznjom zadojene prema
tamo nekim ficfiricima i normalnog coveka koji "nije poznat policiji od ranije" ?

Ako NE...
ni ja tebe ne bih vise zadrzavao

Pravis li razliku izmedju huligana , rulje, nadrogirane, mrznjom zadojene prema
tamo nekim ficfiricima i normalnog coveka koji "nije poznat policiji od ranije" ?
Kog "normalnog coveka koji nije poznat policiji od ranije"? Drota? Pa drot nije covek, ne koristi ni mozak ni volju svojstvene ljudskim bicima.
Drot robotizovano i slepo izvrsava komande. Bice bez svesti i savesti. Robokap, oduvek poznat policiji.

Back