Zasto ljudi pribegavaju alternativnom lecenju?

Zato sto su lekari pajseri poput auto limara,1 sjebe dodjes kod drugog kaze nista ne valja sacemo drugu terapiju

Tako su drndali mog malog rođaka oko problema sa kolenom. Hteli su, idioti, da mu vade kost i to u Tirševoj jer nisu znali sa sigurnošću šta je u pitanju. 3 ortopeda, tri različita mišljenja.

E, a na kraju se majka klinca razbesnela i otišli su kod nekog kostolomca u da li MIrijevu ili Mokrom Lugu koji je za bukvalno 2 sekunde rešio problem! Klinac od tada iti hramlje, niti ima problem da igra fudbal, niti da vozi bajs, nema kvrckanja u kolenu. Ponekad ga malčice zaboli kada dugo stoji, ali je zaprepaščujuće da su lekari kojima je posao da se bave ortopedijom mirna srca u stanju da odrade operacije koje su APSOLUTNO NEPOTREBNE.

Jedina čast dr. Brdaru koji je jedini rekao da klincu to nije potrebno, a on valjda jedini nije deo te ekipe sa prvog sprata ispičutura.

To sto si ti tako kategoricno rekla nije moguce reci na odgovoran nacin. Nekoj deci vakcine itekako izazivaju autizam, tako govore njihovi roditelji. Kazu da su deca bila zdrava do vakcine, a onda se posle vakcine razbolela. Ima puno slucajeva gde su sudovi presudili novcanu odstetu roditeljima... zato sto je bilo nesumnjivo dokazana veza. Vecina dece nece dobiti autizam od vakcine, to je drugacija izjava.

Autizam ja skup psiholoskih simptoma,i ne postoji nacin da se izazove medikamentima,vakcinama,letenjem,gledanjem svemirkog broda itd.
Problem je sto se period vakcinacije kod dece poklapa sa periodom kada se prvi znaci autizma ispoljavaju.

Svaki lek koji dolazi iz farmaceutske industrije ima niz potencijalnih komplikacija i slicajeva kada ne treba da se koristi. Vrlo oprezan se mora biti sa lekovima bilo kog tipa.

Bugleweed je tradicionalni lek, koristi se u narodu jako dugo. Iskustvo je pokazalo i dobre i lose strane leka, nije to neka alternativna terapija. To je samo terapija koju moj obican doktor ne poznaje.

Covek moze da umre i od velike kolicine vode ako popije.
Nego,samo me zanima,koja je to nauka naturopatija?Grana medicine,biologije ili cega vec?Prvi put cujem za takav izraz...

Ne, na youtube-u videoshopiraju.:mrgreen:

Ali sad ozbiljno, otkud znas da je ovaj lik doktor? I sta je to sto te navodi da poverujes u to sto prica, kako je to nesto relevantno i tacno? Koje su njegove reference koje bi njegovim izjavama dale ikakvu tezinu o temi o kojoj govori?

Teoreticari zavere imaju u psihologiji dijagnozu,obicno kompeksa nize vrednosti,pa prihvataju takve stvari kao istinite,da bi se osetili vise vazni,ili kao deo neke 'elite',malog dela ljudi koji znaju 'istinu'. I onda ih navodi da citaju svasta,pogotovo ako ne znaju dobro jezik na kojem citaju ili slusaju,pa obrnu smisao po svojoj zelji...
Ti lekari sa YT su isto toliko lekari kao i oni na reklamama za paste za zube,trave za mrsavljenje,prasak za ves itd.Zabava za budale,jednom recju.

Tako su drndali mog malog rođaka oko problema sa kolenom. Hteli su, idioti, da mu vade kost i to u Tirševoj jer nisu znali sa sigurnošću šta je u pitanju. 3 ortopeda, tri različita mišljenja.

E, a na kraju se majka klinca razbesnela i otišli su kod nekog kostolomca u da li MIrijevu ili Mokrom Lugu koji je za bukvalno 2 sekunde rešio problem! Klinac od tada iti hramlje, niti ima problem da igra fudbal, niti da vozi bajs, nema kvrckanja u kolenu. Ponekad ga malčice zaboli kada dugo stoji, ali je zaprepaščujuće da su lekari kojima je posao da se bave ortopedijom mirna srca u stanju da odrade operacije koje su APSOLUTNO NEPOTREBNE.

Jedina čast dr. Brdaru koji je jedini rekao da klincu to nije potrebno, a on valjda jedini nije deo te ekipe sa prvog sprata ispičutura.

Ima i takvih primera,i sam sam godinama vukao bol u ledjima,dok me nije jedan stari kostolomac sredio.
I niti jedan ortoped ti nece reci za njih,a samo kad se povrede idu kod njih,to sam video svojim ocima...
Ali ovde je stvar malo kompleksnija,ljudi su deci nedavno davali da piju VARIKINU da bi se izlecili od raka,deca se trovala hlorom,unistavali ono malo imuniteta koji im je ostao.
Nije isto kada covek vrati povredjen zglob na mesto,i kada tvrdi da ce izleciti rak (koji je kompleksna promena genetske strukture o odredjenom delu organizma) travama,molitvom ili mrtvim slepim misem.

Back