Zašto ljudi pišu?

sviđa mi se tvoj komentar blacknymph...šta bih dala da ja umem da pišem, tako da još i zaradim lovu... Priznajem, da znam da tako pišem, to bi mi bio jedan od glavnih razlog(iako mi i dalje kao glavni razlog ostaje - U Cara Trojana kozije uši)

Најлакше је критиковати и негодовати. Сви су способни да буду председници, директори, архитекте, уметници.....и сви причају када виде готово. Седи и крени од празног папира и ако направиш нешто(не било шта), онда критикуј.

Rujevit:
Најлакше је критиковати и негодовати. Сви су способни да буду председници, директори, архитекте, уметници.....и сви причају када виде готово. Седи и крени од празног папира и ако направиш нешто(не било шта), онда критикуј.

Kad tako napravis nesto od nicega onda je to veliko delo, i nemas zelju da kritikujes nekoga ko je glup, isto kao sto neko nema zelju da kritikuje dete od 3 godine kad pogleda njegov crtez.

Rujevit:
Mislim da bas iz tog razloga koji ti pominjes imam pravo da kritikujem, ustvari ja samo ostavljam svoje misljenje...

Back