Zasto ljudi ne vole skorpije

Nemoj me pogresno shvatiti, ne posmatram ljude na osnovu horoskopskog znaka, niti donosim neke egzaktne zakljucke, sve Skorpije se medjusobno razlikuju, ali osnovna crta najveceg broja Skorpija koje ja licno poiznajem je jako veliki stepen naivnosti,a da pri tome umisle da su jako mudri, tajanstveni itd.

Mnogi koji komentarisu ljepotu Skorpija pogresno gledaju.Skorpija nacelno nije lijep znak ocu da kazem da cete mnogo vise lijepih ljudi naci u nekim drugim znacima.Al Skorpija kada je lijepa onda je brutalno lijepa a kada je ruzna onda je brutalno ruzna.Rijetko se desi da je neka lijepa.Naci cete mnogo vise lijepih muskarca i zena lijepih u znaku Cage,Strelca nego Skorpije.Al ajmo posteno tesko cete naci ljepseg muskarca od Alena Delona koji je Skorpija ili od Aisvare Rai,Grejs Keli Koje su Skorpije.Jel kod njih se pomijesala ljepota sa harizmom Skorpija ie dobijate brutalnu ljepotu.Delon je jedan.Naci cete milion likova sa finom facom al bez harizme to je Nula.A sami Delon je bio harizmatican i opasan lik Skorpija plus jako mracan i usamljen tip kontraverzan.Skorpija je znak ekstrema cak i ako je ruzna brutalno a Aca Lukas je jako ruzan al njemu to nije minus jel to kompenzuje harizmom koju ima

Uzmite npr danasnje te neke poznate face zenske muske koliko njih ima harizmu npr jednog Delona ili jedne Keli koja je jela kameru harizmom.Oci Delona ili Keli su definicija Skorpije.Uzmite Carlsa Bronsona Skorpija ruzan jako al harizma mu je 10 oci premocne brkovi koliko ga je likova kopiralo samo.Alber Kami Skorpija pa ko je na njega ravnodusan npr.

Nacicete vise dobrih pisaca u znaku Djevice nego Skorpije.Al koji pisac moze da parira Dostojevskom Skorpiji pa nijedan.Nacicete bolje fudbalere od Maradone ali posteno receno ima li harizmaticnijeg i kontraverznijeg fudbalera od Maradone ili glumca od Delona.Skorpija je harizma.

Poslednja izmena:
Uzmite primjer Rafaela Nadal koji je podznak Skorpija.Kako se to kod njega odrazilo.On je jasno Kap licnost i pojava mnoge vise Skorpija nego Blizanac.Prvo fizicki ako ga vidite.Kod njega je zanimljivo da citav zivot vuce povredu koljena koja mu se stalno vraca i obnavlja kao maler neki vjeciti kako se to jasno vidi kod njega.Kao prvo Nadal ima Saturna u Skorpiji koji je retrogradan.Saturn koljeno u 1 kuci tijelo povrede koljena,sama retrpgradnost Saturna govori da mu se te povrede ponavljaju kao maler.Sama Skorpija na podznaku regenrise Nadala i on se vraca fizicki uvijek i oporavlja.Kakav je Nadal da li pricljiv kao sto bi Blizanac bio pa nije.Nenametljiv je cutljiv plus ne zali se nikome i na kraju da li ima harizmu pa ima.Poenta cijelog komentara je da to stop Skorpija moze da idrzi ne moze nijedan znak.Naveo sam primjer Nadala jel on ima najtezi Saturn moguci.Kao prvo Saturn se tu nalazi u najgoroj kuci Po njega 1 kuci kao drugo Saturn je tu u Skorpiji i to je najgori Saturn i kao trece da drama bude jos veca retrogradan je.Fizicki Nadal ima jako celo,jak nos,ostar pogled,guste crne obrve,crna kosa.Klasicne karakterstike Skorpije.Kada vidite njegov Natal najdominatnija planeta i znak u njegovom natalu su Saturn i Skorpija.To Sunce u Blizancu u njegovom natalu je toliko slabo i nebitno da mu igra minornu ulogu nebitnu.Sunce van ugaonih polja je nebitno u zivotu svake osobe

Poslednja izmena:
Svaka osoba se gleda primarno kroz planete u 1 4 7 i 10 polju.Planete van tih polja su nebitne Ili skoro pa nebitne.Ako je neko Ovan a ima Sunce i Marsa u 12 il 3 kuci taj Ovan nikako ne moze biti.Veci je Ovan neko ko ima Marsa u 1,4,7 Ili 10 polju pa nebitno u kom znaku se takav Mars nalazio.Svaka planeta vrhunac djelovanja i snage dozivljava u tim poljima.Uzmite Nadala on ima Sunce u Blizancima u 9 polju skoz izolovano.I to se vidi po njemu nema nista u svom izgledu i ponasanju od Blizanca.Dok kod Djokovica jasno vidite osobine Blizanaca pricljiv,lako uci strane jezike,otovoreniji tip itd.Al Djokovic Sunce u Blizancu u 4 kuci gdje Sunce sija jako.I vec vidite jak upliv znaka tu

Poslednja izmena:
Ko ne voli Škorpije, tj ako takvi odurni monstrumi koji ne vole Škorpije zaista postoje, može da me, s mojim Suncem, Merkurom, Venerom, MC-om i jednom generacijskom planetom u istoj, poljubi u gluteuse.

Mislim, meni je -- naravno -- sasvim svejedno šta drugi ljudi misle, ali tvrditi da se ne vole Škorpije je bezobrazluk koji treba da bude kažnjen.

Back