- Poruka
- 93.262
Većina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
Kakva je situacija sa vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад догурам дотле, јавићу.Većina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
možda si ostario pre vremena?Кад догурам дотле, јавићу.![]()
То се догодити неће. Дете једном, ,дете заувек.možda si ostario pre vremena?![]()
u mom slučaju ovo nije tačnoVećina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
zato sto je uglavnom shitVećina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
Nisam lud za muzikom, zanrovski slusam mijesanu salatu.Većina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
Od malena sam voleo narodnu muziku.Kasnije sirio vidike.Ima dobre muzike u svim zanrovima,samo je treba poslusatiVećina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
ja sam prestao sa 23 odaaaavno 90-eIstraživanje Deezera sugeriše da ljudi prestaju otkrivati novu muziku u proseku s trideset godina i šest meseci.
„S toliko odlične muzike na tržištu nije čudno što se oseti prezasićenost. To često rezultira time da ostanemo ‘muzički paralisirani’ posle tridesete“, kaže urednik Adam Rid.
prerano si ostario, život te šibao?ja sam prestao sa 23 odaaaavno 90-e
nije mi nista zanimalo posle 95-6prerano si ostario, život te šibao?
ma ima dosta dobre muzike, nego treba da se prati. Moj problem je što više ne možeš da čuješ nešto dobro na radiju ili tv. Sve forsiraju kroz pare. Mora neko ko je slučajno na nekoga nabasao da ti skrene pažnjunije mi nista zanimalo posle 95-6
Ni u mom. Cak i mnogo mladji mogu da mi pozavide sto se poznavanja novih bendova i pesama tice.u mom slučaju ovo nije tačno
Možda žele da ostanu večno mladi.Jednostavno ne pamtim reči novih pesama.Istraživanje Deezera sugeriše da ljudi prestaju otkrivati novu muziku u proseku s trideset godina i šest meseci.
„S toliko odlične muzike na tržištu nije čudno što se oseti prezasićenost. To često rezultira time da ostanemo ‘muzički paralisirani’ posle tridesete“, kaže urednik Adam Rid.
Slusham mnogo, platjao sam plotche po 250DEM potchetkom 80ih narutchivao iz inostranstva u specijalizovanimVećina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
Slušam dobri stari rok.Većina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
Па зависи да ли мислиш на нову музику данашњег доба или нову музику као музику коју су тек сада открио, а која може бити и јако стара.Većina ljudi prestaje da traga za novom muzikom već posle tridesetog rođendana, rezultati su nedavno sprovedenog istraživanja muzičke platforme Deezer.
odnosi se novu muziku za tebe, a može da bude i stara u principu.Па зависи да ли мислиш на нову музику данашњег доба или нову музику као музику коју су тек сада открио, а која може бити и јако стара.
Огромна већина људи просто не воли музику и ако нешто ново чују то је занемарљиво, нешто што успут чују на радију у колима,ТВ, у неком филму или негде на нету.odnosi se novu muziku za tebe, a može da bude i stara u principu.