- Poruka
- 92.695
Koren reči je ljubav +mori.
Koga?
Koga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msm obostranoda li ljubav mori onu osobu koja oseća ljubomoru ili ljubomorna osoba hoće da umori ovu drugu?
Презирем цимање на љубомору.Ako hoce da napravi ljubomornom e to je ubica ljubavi
Мени пре делује да је корен речи од неког Љуба који моро нешто
Na kraju oboje padaju od umora ako se ne prekine na vreme.da li ljubav mori onu osobu koja oseća ljubomoru ili ljubomorna osoba hoće da umori ovu drugu?
Ne znam meni ako i dođe na kratko nešto nalik tom odvratnom i nadasve besmislenom osećaju to mi je onda siguran znak da sam u fazi pred totalnom kurcoboljomja mislim da svakom to dodje bar na kratko ponekad?
Cije? Ljubomorko misli da nije voljen/a ili ljubimorko ne voli dovoljno?mislim da je ljubomora odsustvo ljubavi?
Не баш, нормално је да желиш да си за вољено биће једини, али ако је волиш и познајеш, онда је поверење јаче од ега и сујете.mislim da je ljubomora odsustvo ljubavi?
u MŽ odnosima, i slažem seMislim da je ovo drugo jer kad nekoga volis ti mu verujes, ti ne zelis da mu zagorcavas zivot (ljubimora to i radi)….
Cek’ o kojoj ljubomori ovde pricamo, musko zenskoj, u odnosu ili ljubomori uopste medju ljudima?![]()