Zasto lazu na medijima da je ubica sa 13 godina bio zlostavljan

Nije on bio zlostavljan.Mozda su ga nazivali streberom,ali je on bio natprosecno pametna osoba.Niti je njemu kriva igrica i internet.On je imao nekog djavolka u glavi koji ga je podrivao da to uradi i pripremi tako na tanane,da bi dokazao,sebi,ili nekome da to moze.Bolesna osoba ne moze da pripremi tako nesto, vec bi pucala nasumicno i pitanje je da li bi pogodio toliko osoba.Ovo su naciljane osobe koje su zamisljene za odstrel.Njemu nece moci psihijatri da udju u glavu,jer je pametniji od njih,jedino ako ga nesto u sebi ne natera da objasni zasto je to uradio.Moze biti nekada,ali i nikada.Sta god bilo,treba debelo da odgovara.Toliko je porodica zavio u crno,koji nikada ne mogu preboleti svoju decu.Ne pisem ovo sto sam privrzen Jokicu,vec sto bi bilo pravilno.Ako je njegov tim,nije sala i ta lopta.
Ako je atentator dete znalo tacno ko su zrtve, onda je mozda i htelo da bas oni ne odrastu kao ljudi.

Videla sam grupu dece jutros kako se vracaju iz moje Osnovne bez ranceva i videlo se da ta grupa dece misli da niko nije ni poginuo, a nakon ovoliko zrtvi tog uzrasta sa proglasenim danima zalosti bez vanrednog stanja (a, ponovilo se 2 puta) to je i logicno.

Poslednja izmena od moderatora:
Majka devojcice sa spiska je dobro znala ubicu koji se druzio sa njenom cerkom i dolazio je u njihovu kucu. Ona kaze da je sve laz i propaganda i da njega niko nije zlostavljao. Bio je voljen u drustvu i niko ga nije dirao. Zapitajte se zasto mediji i politicari lazu!!! Evo zena sve objasnila:

Ona može samo da pretpostavlja,a nikako da zna..

Back