Zašto Kristijan Grej?

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
ON: Pojavi se uvek kad treba, čuva svoju zenu kao malo vode na dlanu, stiti je od svih! Jasno stavlja do znanja svima da je voli i da je ona njegova! Lep, seksipilan, pozeljan, bogat, a samo njen!

Možda je malo poremećen. Malo voli da bije i muči žene. Malo... štagod.

Sad šta je sa ženskim mozgovima? Da li bi jednostavno prenebeggle muškačeve patologije
ako je on u 90% savršen?

Da li je bolji 90 posto dobar seronja
u odnosu na 10 posto dobrog normalca?

Pa fora je u tome da niko nece da urla i da bude psiho , svi prvo plasiraju vrline pa tek onda dolaze i mane kao slag na tortu , al' tad vec bude kasno jer vrline preovladaju i udje znaci u neku vezu .
Kako se kasnije izadje i da li neka ostaje sa nekim psihom , to je sad vec stvar njenog mentalnog sklopa , ali na prvu tesko je to provaliti .

Pa fora je u tome da niko nece da urla i da bude psiho , svi prvo plasiraju vrline pa tek onda dolaze i mane kao slag na tortu , al' tad vec bude kasno jer vrline preovladaju i udje znaci u neku vezu .
Kako se kasnije izadje i da li neka ostaje sa nekim psihom , to je sad vec stvar njenog mentalnog sklopa , ali na prvu tesko je to provaliti .

¨nisam pametan˝ al slozicu se s tobom :lol:

ON: Pojavi se uvek kad treba, čuva svoju zenu kao malo vode na dlanu, stiti je od svih! Jasno stavlja do znanja svima da je voli i da je ona njegova! Lep, seksipilan, pozeljan, bogat, a samo njen!

Možda je malo poremećen. Malo voli da bije i muči žene. Malo... štagod.

Sad šta je sa ženskim mozgovima? Da li bi jednostavno prenebeggle muškačeve patologije
ako je on u 90% savršen?

Da li je bolji 90 posto dobar seronja
u odnosu na 10 posto dobrog normalca?

poklapanje patologija kao kljuc uspjesne veze...
mada, ovo sto nam preprica
vise zvuci ko uvertira za ljetovanje u sigurnoj kuci
sto bi u rl tih 50 nijansi sive i bilo
missm, ja to vako...odokativno izvodim zakljucak
jer mrzilo me citat...sramota, znam :rumenko:

Je li ovo nesto iz 50 Nijansi?

U sustini, on je kompleksas, najcesce kepec, a ona ima ekstremni manjak samopouzdanja; jedna od jacih i cescih kombinacija i u rl, i bez tih sado-mazo fora.

Cek , a sto nije recimo nosat ili debeo ( moze i anoreksican), ili prerastao ( tipa ko frankenstajnovo cudoviste :lol:)
Zasto se od toliko mana jedna favorizuje msm po cemu je gora ili bolja od ostalih ...Kompleks ko' kompleks moze biti izazvan nizom pojava
Znaci kad sretnem coveka na ulici koji je ono sta znam za pola glave manji od mene (ja sam 183) da kontam da je psiho , jos ako je sa ribom, dal' da je spasavam il' sta da radim :lol:

Ja nista retardiranije nisam video od te knjige.

Ogradjujem se doduse jer sam je samo prelistao u biblioteci, ali iz onoga sto sam procitao izvukoh zakljucak da i moja baba verovatno ima bolju mastu kad je u pitanju sex od ove sto je to napisala...

- - - - - - - - - -

Cek , a sto nije recimo nosat ili debeo ( moze i anoreksican), ili prerastao ( tipa ko frankenstajnovo cudoviste :lol:)
Zasto se od toliko mana jedna favorizuje msm po cemu je gora ili bolja od ostalih ...Kompleks ko' kompleks moze biti izazvan nizom pojava
Znaci kad sretnem coveka na ulici koji je ono sta znam za pola glave manji od mene (ja sam 183) da kontam da je psiho , jos ako je sa ribom, dal' da je spasavam il' sta da radim :lol:

Svi niski koje znam su neki kompleksasi, ali svi. Cak i kad sam pomislio da gresim uvek su me ispravili...

vjerojatno zato sto uz nas velike rijetko kad ide takav khm...temperament
uporediti joa i avarela daltona

Ja nista retardiranije nisam video od te knjige.

Ogradjujem se doduse jer sam je samo prelistao u biblioteci, ali iz onoga sto sam procitao izvukoh zakljucak da i moja baba verovatno ima bolju mastu kad je u pitanju sex od ove sto je to napisala...

- - - - - - - - - -

Svi niski koje znam su neki kompleksasi, ali svi. Cak i kad sam pomislio da gresim uvek su me ispravili...

Ne znam , mislim da to nema veze sa realnoscu , ja sam vidjao razne "kompleksase" koji su i visoki ( preko mere , a mrsavi) , i ove koji su niski ...I nosate , i debele itd...
Mislim da je pogresno generalizovati .

Zato sto nosat i debeo ne bi imali to kurcevito i polu-pasivno samopuzdanje, vec su najcesce i oni nesigurni. Ili, ako nisu nesigurni, onda su potpuno direktni i otvoreni. Kod nesigurnih zena, potpuno direktno i agresivno samopouzdanje ne prolazi, vec ono koje je pasivnije, a takvo redje imaju mrcine, vec kepeci muskarci. Prosto.

Nisam rekao da je psiho.

vjerojatno zato sto uz nas velike rijetko kad ide takav khm...temperament
uporediti joa i avarela daltona

Jedan je debil , drugi je neurotican al' malo pametniji msm :lol:
Sta je uopste nisko , a sta visoko ? Ako odes u Hercegovinu sa 183,4 bices prosek , ako odes na jug bices medju visima msm :lol:
Ja msm da vi pricate o ekstremima , tipa bas nizak , ili tipa bas visok , u tom slucaju je moguce da se javlja neki jak kompleks , ali ovako regularno poznajem x uspesnih ljudi 175 recimo i nisam video da je neko iskompleksiran ni najmanje .

ima ih raznih ali je mnogo veci procenat kompleksasa medju kepecima...

To se najbolje vidi kod sala na svoj racun, i naravno da muskarci bolje to vide na muskarcima od zena, koje veze sa vezom nemaju kada su u pitanju muskarci. Tipa, sale na svoj racun kod mrcina su pateticnije, grublje, direktnije i otvorenije. Kod kepeca, one su pristojnije, i zavijene u oblandu korektnosti.

Poslednja izmena:
Zato sto nosat i debeo ne bi imali to kurcevito i polu-pasivno samopuzdanje, vec su najcesce i oni nesigurni. Ili, ako nisu nesigurni, onda su potpuno direktni i otvoreni. Kod nesigurnih zena, potpuno direktno i agresivno samopouzdanje ne prolazi, vec ono koje je pasivnije, a takvo redje imaju mrcine, vec kepeci muskarci. Prosto.

Nisam rekao da je psiho.

Dobro ja nisam citao studiju o tome , ali sta ako je i debeo i visok i nosat :think:
Ili obrnuto :think:
Nebitno , nego jel mozes samo da definises to "kepec" , imam druga 205cm koji je iskompleksiran i naspram njega su svi "kepeci" cisto da vidim koliko smo u dodiru s' realnoscu .

- - - - - - - - - -

Ivan Ivanovic, prototip iskompleksiranog kepeca

Msm da se on sprda na svoj racun na tu temu , al' opet tesko da je njemu to bitno sa moje tacke gledista .

Jedan je debil , drugi je neurotican al' malo pametniji msm :lol:
Sta je uopste nisko , a sta visoko ? Ako odes u Hercegovinu sa 183,4 bices prosek , ako odes na jug bices medju visima msm :lol:
Ja msm da vi pricate o ekstremima , tipa bas nizak , ili tipa bas visok , u tom slucaju je moguce da se javlja neki jak kompleks , ali ovako regularno poznajem x uspesnih ljudi 175 recimo i nisam video da je neko iskompleksiran ni najmanje .

nemam pojma
meni s mojih 183 i suprugovih 200
uglavnom svejedno...gdje se nalazimo
nigdje nismo ugrozeni u tom smislu

inace, daltoni nisu slucajno tako predstavljeni:lol:

Dobro ja nisam citao studiju o tome , ali sta ako je i debeo i visok i nosat :think:
Ili obrnuto :think:
Nebitno , nego jel mozes samo da definises to "kepec" , imam druga 205cm koji je iskompleksiran i naspram njega su svi "kepeci" cisto da vidim koliko smo u dodiru s' realnoscu .

Opet, zavisi od tipa. Ako je samouverena iskompeksiranost, o kojoj je rec u pomenutom primeru iz 50 nijansi Sive, onda ce takvi likovi da budu direktni, grublji, bahatiji i otvoreniji. Samouvereni kepeci su stalozeniji i mirniji.

Pa ne znam, recimo onaj ispod 170.

- - - - - - - - - -

Ivan Ivanovic, prototip iskompleksiranog kepeca

Da...

Back