Mefisto
Početnik
- Poruka
- 14
...mhm... mnogo si bre subjektivna, nikako to da uvidis.А да ти знаш шта је геофизика и шта се тамо учи, никада то не би могао/могла да кажеш. Тако да... не причај о стварима које не познајеш...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...mhm... mnogo si bre subjektivna, nikako to da uvidis.А да ти знаш шта је геофизика и шта се тамо учи, никада то не би могао/могла да кажеш. Тако да... не причај о стварима које не познајеш...
А да ти знаш шта је геофизика и шта се тамо учи, никада то не би могао/могла да кажеш. Тако да... не причај о стварима које не познајеш...
A drugo,tako ni ti ne možeš da postavljaš aksiome o geografiji jer ni ti ne znaš šta se tamo radi.
Strasno me iritiraju ljudi sa ovakvim misljenjem koji govore da je ovaj fakultet najlaksi,a to su uglavnom oni koji nista drugo ne znaju osim da prenose prazne price.
Zanima me vase misljenje o ovome i ako milite da je Geografija najlaksi fakultet napisite zasto???![]()
Pa zar nije? Evo ja sam ga zavrsio bez problema.
Zasto ti mislis suprotno? Ili samo branis cast nase profesije.
Strasno me iritiraju ljudi sa ovakvim misljenjem koji govore da je ovaj fakultet najlaksi,a to su uglavnom oni koji nista drugo ne znaju osim da prenose prazne price.
Zanima me vase misljenje o ovome i ako milite da je Geografija najlaksi fakultet napisite zasto???![]()
Pa šta je ako nije među najlakšima.Najlakši je ipak onaj za Turizam i Hotelijerstvo.To svaki retard završava...
Ali da takva završava medicinski,ekonomski ili pravni,malo teže...
Nebitno...
Takve kao sto je ona imas svuda.
Nebitno.
Зато што јесте. Материја уопште није обимна, нема праксе...Strasno me iritiraju ljudi sa ovakvim misljenjem koji govore da je ovaj fakultet najlaksi,a to su uglavnom oni koji nista drugo ne znaju osim da prenose prazne price.