Zasto kazes LJUBAV,a mislis na SEX?!

Maslachak:
...znash, nisam dugo na ovom forumu, ali o moj bogo... lepi, jesu sve zzene qrve, ali ne prodajemo se sve za pare... zato zachepi. nije ti loshe zato shto nemash para, a zbog toga nemash curu kakvu zzelish, a zbog toga ti je loshe, pa mislish da je zato shto nemash para.... itd.
...mozzda, ali samo mozzda, ako prestanesh da potencirash tu pricu i izadjesh iz vrzinog kola, onda se i neshto promeni... ovako je samo qq, qq...
...`besh pare. vec jednom.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa E ovo je ODGOVOR Aco....ja bi poslusala ovu personu...:)

AcaBg82:
U Beogradu tuce slobodnih momaka, i svi iskompleksirani i ni jedan skoro ne prilazi. Pa kako to da su svi oni iskompleksirani. Izuzmite mene. Moj stav deli 99% momaka u Beogradu, skoro svi moji vrsnjaci misle ovako. Da su nam devojke suvise nafurane, napaljene i da ocekuju previse (istina je da su isfrustrirane, nesrecne iskompleksirane jadnice , nesigurne u sebe koje nabacuju psihicku fasadu) . Ajde da potpuno izuzmemo mene. Sta je sa ostalim momcima mojih godina ? Jesu li svi oni iskompleksirani? Pa zasto su iskompleksirani? Nemoguce je da se nekoliko generacija momaka iskompleksira tek tako odjedamput.

ACO SRBINE!
:D

Evo ja da podrzim Acu jer je decko u pravu, i matematika takodje kaze da je u pravu. Cinjenica je da je vecina momaka u istraumirana sponzorskim ambicijama devojaka.
Cinjenica je da je vecina devojaka istraumirana indijanskim ponasanjem momaka.
Ko je prvi poceo ne znam.
Ali je cinjenica i da su to samo predrasude i ne mozes da znas kakav je neko dok ga ne upoznas, tako da Coa, ipak treba prilaziti, cak i namrstenim devojkama, jer mozda joj bas ti falis da joj namontiras jedan osmeh ;)

A ako se neka usudi da bude drska prema tebi, spusti je do bola, i nabij joj komplexe koje vec ionako ima :D

Back