- Poruka
- 6.315
Dobro,samo budi nezna...ja sam mlad i neiskusan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sve necu cutiii...Omg...Jel to peva Era Ojdanic? :-D Lici mi na njega!topmodelsica:Ima jedna pesma "Da te vidim golu, daj da te vidim golu, na severnom polu, na, na, na severnom polu, da te vidim golu, to sam pozeleo"
Maslachak:...znash, nisam dugo na ovom forumu, ali o moj bogo... lepi, jesu sve zzene qrve, ali ne prodajemo se sve za pare... zato zachepi. nije ti loshe zato shto nemash para, a zbog toga nemash curu kakvu zzelish, a zbog toga ti je loshe, pa mislish da je zato shto nemash para.... itd.
...mozzda, ali samo mozzda, ako prestanesh da potencirash tu pricu i izadjesh iz vrzinog kola, onda se i neshto promeni... ovako je samo qq, qq...
...`besh pare. vec jednom.
Coka89:Sta sve necu cutiii...Omg...Jel to peva Era Ojdanic? :-D Lici mi na njega!
??????luckastalutkica:Kad kazu ljubav prema narodnjacima, a onda im se ovako podsmevaju to je onda "kazu ljubav a misle na seks", oni hoce kao da yebu narodnjake, da ih provociraju, omalovazavaju, onemogucavaju.
Silent Bob:??????
I za sve seljakeeeeeee,
pustat' narodnjakeeeeeee...
AcaBg82:U Beogradu tuce slobodnih momaka, i svi iskompleksirani i ni jedan skoro ne prilazi. Pa kako to da su svi oni iskompleksirani. Izuzmite mene. Moj stav deli 99% momaka u Beogradu, skoro svi moji vrsnjaci misle ovako. Da su nam devojke suvise nafurane, napaljene i da ocekuju previse (istina je da su isfrustrirane, nesrecne iskompleksirane jadnice , nesigurne u sebe koje nabacuju psihicku fasadu) . Ajde da potpuno izuzmemo mene. Sta je sa ostalim momcima mojih godina ? Jesu li svi oni iskompleksirani? Pa zasto su iskompleksirani? Nemoguce je da se nekoliko generacija momaka iskompleksira tek tako odjedamput.